2,5

Slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,5

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Producten niet als beloofd, lange levertijd (uit China)

Producten zijn lang onderweg. Dan blijkt dat ze simpelweg uit China komen. Producten zijn ook niet als beloofd. Merinowol is opeens polyester met katoen, en katoen is opeens polyester. Als je dan bij de retourvoorwaarden gaat kijken staat er dat jijzelf de retourkosten naar China moet betalen. Kansloze partij dus imho.

19 september 2025

Roze korte broek

Roze korte broek besteld. Op foto's ziet het er donkerder en degelijk uit. In werkelijkheid is het felroze en voelt aan als een goedkoop carnavalskostuum. Had maximaal een paar euro mogen kosten, heb er 32 euro voor betaald. Zoals andere recensies al zeggen heeft het er alle schijn van dat het een chinese dumpingsite is. Zeer slechte prijs kwaliteit verhouding. Zou hier niet bestellen!

18 augustus 2025

Chinese lage kwaliteit voor een hoge…

Chinese lage kwaliteit voor een hoge nederlandse prijs.
Kleur van het produkt wijkt sterk af van de foto. Dat kan natuurlijk maar...

Let op dat in de voorwaarden staat dat retourkosten naar China en veel gedoe voor jouw rekening en moeite zijn (zoals ze keurig ergens op de website hebben beschreven).
Dit is legaal, maar zou verboden moeten worden.

Ik zal hier nooit meer kopen.

11 augustus 2025

dropshipper met troep

dropshipper met troep. retour moet naar china kost je meer dan het product gewoon weggooien. koop hier niet. geen telefoonnummer op de website ook. wederom een website geregistreerd door een bekende naam in de dropshipping ellende die we dankzij internet dagelijks hebben.

de foto's gejat van andere websites waar hetzelfde product veel goedkoper aangeboden dus pas op met deze webwinkel.

20 juli 2025

Zie vaak mensen praten over dat dit…

Zie vaak mensen praten over dat dit oplichters zijn (zijn waarschijnlijk dropshippers die bestellingen verpauperen), ik heb dit niet ervaren MAAR zou er zelf niet nog iets kopen, heb het setje 1,5 week geleden besteld, en heb hem vandaag binnen, en nog prima kwaliteit ook. Alleen een paar draadjes die los zitten, maar afknippen en klaar…

17 juli 2025

Koop niks bij deze oplichters

Koop niks bij deze oplichters. Ik kocht hier een trui van extreem slechte kwaliteit. Om een retourzending in gang te zetten moet je ze een mail sturen, vervolgens wordt je geconfronteerd met hoge verzendkosten naar China die je als klant zelf moet betalen. En bovendien moet je foto’s en video’s sturen of het artikel niet beschadigd is en niet gedragen.

Grote waarschuwing om niks bij deze oplichters te kopen!!!!!!!!!

4 juli 2025
Reviews in alle talen tonen. (7 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken