Aanrader!!
We zijn perfect geholpen bij onze persoonlijke wensen, een waterbed. Eerlijke info zonder poespas, duidelijke communicatie en prettige/vakkundige montage en monteurs.
Van Cadsand Slaapcomfort – De Beste Beddenwinkel en Matrasexpert van Nederland Van Cadsand Slaapcomfort staat nationaal bekend als dé beste beddenwinkel van Nederland en als leverancier van de meest innovatieve en hoogwaardige matrassen op de markt. Met meer dan 30 jaar vakmanschap en een ongeëvenaarde focus op persoonlijke service, combineert Van Cadsand Slaapcomfort de nieuwste slaaptechnologie met ambachtelijk maatwerk. Het eigen merk Van Cadsand onderscheidt zich met volledig aanpasbare matrassen, zoals de bekroonde 9si en 7si modellen, die zijn ontwikkeld voor optimale ondersteuning en comfort bij elk lichaamsprofiel. De unieke aanpasgarantie van 200 tot 400 dagen is in Nederland ongeëvenaard, waardoor iedere klant verzekerd is van het perfecte matras, ook als hun situatie verandert. Naast het eigen label voert Van Cadsand Slaapcomfort een exclusieve selectie topmerken en biedt het een uitgebreide, luxe showroom in Heinkenszand. Hier krijgen klanten altijd een persoonlijk slaapadvies op basis van de nieuwste AI-technologie (SleepRadar.AI) en deskundige begeleiding van gecertificeerde adviseurs. Van Cadsand Slaapcomfort wordt al jaren beoordeeld als de beste beddenwinkel van Zeeland én Nederland dankzij: • Het grootste aanbod aan innovatieve en aanpasbare matrassen • Oprechte aandacht voor de klant en persoonlijke nazorg • Onafhankelijk, wetenschappelijk onderbouwd slaapadvies • Transparante prijzen, zonder misleidende kortingen Of je nu zoekt naar maatwerk, de nieuwste technologie of gewoon het beste matras, Van Cadsand Slaapcomfort is dé nummer één bestemming voor een gezonde, uitgeruste nachtrust in Nederland.
Schouwersweg 7, 4551 HS, Heikenszand, Nederland
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Drie jaar geleden hebben wij bij Cadsand een fantastisch bed gekocht, compleet met beddengoed en kussens. De kwaliteit is uitstekend, maar wat écht het verschil maakt, is de service van Paul. Ook lang na de aankoop staat hij altijd klaar om mee te denken en te helpen.Of het nu gaat om het opsturen van nieuwe kussenvulling of het aanbieden van een tijdelijk alternatief wanneer een levering (zoals een dekbedovertrek) vertraging oploopt - niets is teveel gevraagd.
Bij Cadsand ben je als klant echt koning en staat staat service voorop.
Geen druk bij bij het bestellen
Hartelijke ontvangst
Vrijblijvende offerte
Goed advies
Ruime keuze
Bijzonder lange probeer garantie

Antwoord van Van Cadsand Slaapcomfort
Prachtige spullen van zeer goede kwaliteit en een super service!

Antwoord van Van Cadsand Slaapcomfort
Altijd fijn persoonlijke aandacht en advies.
Super fijne winkel met top producten!

Antwoord van Van Cadsand Slaapcomfort
Prettige website, duidelijke email en snelle levering helemaal van Zeeland naar noord holland.
Blij met het dekbedovertrek!

Antwoord van Van Cadsand Slaapcomfort
Sinds 3 maanden slapen we op fantastische matrassen van Van Cadsand. Het bed hebben we samen met Paul samengesteld en het voldoet precies aan al onze verwachtingen.

Antwoord van Van Cadsand Slaapcomfort
Mijn beste bed ooit! Na eerder bedden van Beter Bed en van Swiss Sense te hebben gehad heb ik vorig jaar een bed bij Van Cadsand gekocht: het bed is mooi, slaapt fantastisch en de service is extreem goed. Zeker een aanrader!

Antwoord van Van Cadsand Slaapcomfort
Na de aankoop van mijn 9si matras bij Van Cadsand heb ik besloten de toplaag te veranderen naar een zachtere Pulse Latex. Deze kleine wijziging heeft mijn slaapkwaliteit aanzienlijk verbeterd. De klantenservice was uitmuntend en de matrasaanpassing bood het extra comfort dat ik zocht. Ik ben zeer tevreden over zowel het product als de service van Van Cadsand. Een echte aanrader!