3,0

Gemiddeld

TrustScore 3 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

BETRAYERS AND LIARS🔻🔻🔻

Wat een teleustelling ,ik heb er letterlijk geen woord voor .ik heb een bestelling gedaan van 220€ ,en de spullen kwamen 4 weken later ,dus helemaal geen zin meer in, en toen heb ik besloten om te retouneren,aangemeld en toen moest ik van hun de pakket openen en fotos nemen en laten sturen ,heb ik ook alles gedaan ,maar toen zag ik de spullen echt niet normaal ze bestellen uit TEMU adress ook china de slechtste kwaliteit .maar goed heb ik terug gestuurd ,nig een verassing 50€ SHIPPING COST ,heb ik ook gedaan en all dat formulier ingevuld en gestuurd,het is nu bijne 4 maanden dat ik krijg mijn geld niet terug en elek keer hebben ze 10000 excuses daarvoor ,echt leugens .ALSTUBELIEFT LIEVE MENSEN GEEN AANKOOP DOEN !!!!

7 maart 2026

Hej S.S,

Vi er virkelig kede af at høre om din oplevelse og den frustration, denne situation har medført. Vi forstår fuldt ud, hvor skuffende det må være at vente på din ordre, gennemgå returprocessen og stadig vente på din refusion. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder.

Vi vil gerne have mulighed for at gennemgå din sag ordentligt og hjælpe med at løse dette for dig så hurtigt som muligt. I nogle tilfælde kan der opstå forsinkelser, hvis den returnerede pakke endnu ikke er blevet bekræftet af lageret, eller hvis dokumentationen fra transportøren stadig er under behandling, men vi vil helt sikkert gerne tjekke den nøjagtige status for din returnering og refusion.

Kontakt os direkte på info@vandaliamo.com med dit ordrenummer, sporingsoplysningerne for returneringen og al kommunikation, du tidligere har modtaget. Vores team vil gennemgå alt omhyggeligt og arbejde på at give dig en klar opdatering og en passende løsning.

Vi sætter pris på din tålmodighed og muligheden for at rette op på dette.

Med venlig hilsen,
Vandaliamo

Adder onder het gras bij retourneren

Je wordt totaal niet geïnformeerd over hoe de retournering werkt. In de algemene voorwaarden staat dat retourkosten ongeveer 16 euro zijn. Dit blijkt niet waar. Bij navraag te doen blijkt dat ze je aanbieden om niet te retourneren en dan krijg je 50% korting in de webshop. Dan moet je dus alsnog het product betalen. Ik heb gekozen om wel te retourneren. De goedkoopste optie heeft mij 26 euro gekost. Vervolgens kwam mijn pakket bij de Chinese douane te liggen, omdat inklaringskosten betaald moesten worden. Ik loop daar nu vast, omdat de Chinese vervoerder aangeeft dat de ontvanger moet betalen en contact op moet nemen. Vanda Liamo weigert dit te doen en wil mijn retour niet verwerken.

28 november 2025

Kære LM,

Vi er meget kede af at læse om din oplevelse og forstår, hvor frustrerende og stressende denne situation må være. Vi beklager, at returprocessen var uklar for dig, og at de faktiske returomkostninger og toldbehandlingen ikke levede op til dine forventninger. Dette er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Vi tilstræber at være transparente om vores returmuligheder, herunder alternativer, der kan hjælpe med at reducere omkostningerne, men vi forstår, at denne situation har medført betydelige ulemper for dig. Vi beklager, at toldproblemet har kompliceret returneringen yderligere, og at dette har efterladt dig med en følelse af at sidde fast.

Vi vil gerne have mulighed for at gennemgå din sag i detaljer og se, hvordan vi kan hjælpe dig yderligere. Kontakt os direkte på info@vandaliamo.com med dine ordreoplysninger og al relevant dokumentation, så vil vi undersøge sagen så grundigt som muligt.

Med venlig hilsen
Vandaliamo

Een ster is eigenlijk teveel

Een ster is eigenlijk teveel. Je bestelt wat, kwaliteit is slecht en als je hrt terug wil sturen is het veel te ingewikkeld en duur om dat te doen. Veel mailcontact gehad maar er komt geen oplossing. Veel te veel betaald voor de jassen en om een retour te doen naar China betaal je al rond de 60 euro per pakket. Dit staat niet op de website!!
Ik zou zeggen, bestel er niet wat. De jassen zijn in werkelijkheid niet mooi. Veel te duur en je krijgt je geld dus niet terug om dat je zoveel moet betalen voor retourneren.

20 december 2025

Antwoord van Vandaliamo

Het spijt ons zeer te lezen dat u teleurgesteld bent, Gerrieke. We begrijpen hoe vervelend het is wanneer een product niet aan de verwachtingen voldoet en wanneer het retourproces frustrerend en kostbaar is.

We betreuren het dat u niet tevreden was over de kwaliteit van de jassen. Dit is zeker niet de ervaring die we onze klanten willen bieden, en we nemen feedback over productkwaliteit zeer serieus, zodat we ons assortiment en onze controles kunnen verbeteren.
We begrijpen ook uw bezorgdheid over retourzendingen. Ons retourbeleid, inclusief internationale retourzendingen, staat beschreven op onze website, maar we erkennen dat deze informatie misschien niet duidelijk genoeg of prominent aanwezig was. Onze oprechte excuses als dit een onaangename verrassing voor u was. Internationale retourkosten kunnen inderdaad hoog zijn, en we begrijpen hoe ontmoedigend dat kan zijn.

Het spijt ons te horen dat u, ondanks eerdere e-mailcontacten, het gevoel heeft dat er geen oplossing is gevonden. Dat is niet onze bedoeling. We willen uw zaak graag nogmaals bekijken en kijken of we nog iets voor u kunnen doen.

Neem nogmaals contact met ons op via info@vandaliamo.com met uw bestelgegevens, zodat we dit persoonlijk kunnen bekijken en samen een eerlijke oplossing kunnen vinden.

Vandaliamo

1ster is eigenlijk nog teveel.

1ster is eigenlijk nog teveel.
Helaas erg teleurgesteld. De jas is slecht afgewerkt en ziet er goedkoop en slordig uit, totaal niet zoals op de foto’s. Het retourproces is bovendien onnodig ingewikkeld en frustrerend. Dit had ik niet verwacht en zou ik niet opnieuw bestellen.

Beste Shirley,

Bedankt voor je feedback. Het spijt ons zeer te horen dat je zo teleurgesteld bent over je ervaring.

Het spijt ons dat de jas niet aan je verwachtingen voldeed en er anders uitzag dan op de foto's. Dit is zeker niet de standaard die we nastreven en we begrijpen hoe frustrerend dit voor je moet zijn. We bieden ook onze excuses aan voor het feit dat ons retourproces ingewikkeld was en je ontevredenheid nog groter heeft gemaakt. We willen dat retouren zo duidelijk en soepel mogelijk verlopen en je feedback maakt duidelijk dat we hierin moeten verbeteren.

Als u daarvoor openstaat, zouden we graag uw geval nader bekijken om te zien of we u verder kunnen helpen. Neem gerust rechtstreeks contact met ons op via info@vandaliamo.com met uw bestelgegevens, dan zullen we ons best doen om u te helpen.

Nogmaals bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Uw feedback is belangrijk voor ons en helpt ons om te verbeteren.

Niet mee in zee gaan!

Niet mee in zee gaan!! Ik ben opgelicht en mijn geld kwijt....

18 december 2025

Antwoord van Vandaliamo

Bedankt voor je feedback, Patricia.

Het spijt ons zeer dat je je zo voelt. We nemen alle zorgen serieus en het is zeker niet onze bedoeling dat klanten zich teleurgesteld of misleid voelen. We willen graag verduidelijken dat we een legitieme winkel zijn en dat we er alles aan doen om problemen zo eerlijk en transparant mogelijk op te lossen.

Als er een onopgelost probleem is met je bestelling of een terugbetaling, willen we graag de kans krijgen om dit te bekijken en je verder te helpen. Neem rechtstreeks contact met ons op via info@vandaliamo.com, zodat we je zaak kunnen bekijken en samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

LET OP oplichters

LET OP. Het zijn oplichters. Sturen troep op en je krijgt geen geld terug.

Ik ga ze aangeven bij het ACM.

17 december 2025

Beste Frans,

Bedankt dat je je zorgen met ons hebt gedeeld. Het spijt ons zeer te horen dat je zo over je ervaring denkt.

We nemen dit soort beschuldigingen zeer serieus en willen graag de kans krijgen om je bestelling te bekijken en te begrijpen wat er mis is gegaan. Ons doel is altijd om de juiste producten te leveren en retourzendingen en terugbetalingen af te handelen in overeenstemming met ons beleid.

Wij verzoeken u vriendelijk om rechtstreeks contact met ons op te nemen via info@vandaliamo.com met uw bestelgegevens, zodat wij de kwestie kunnen onderzoeken en u op de juiste manier kunnen helpen. Wij streven ernaar om problemen op transparante wijze aan te pakken en te werken aan een eerlijke oplossing.

Oplichting

Wat een flutbedrijf. De jas die ik had besteld leek totaal niet zoals op de foto. Dacht een dikke winterjas gekocht te hebben. Was gewoon een dun zomerjasje. Retourneren koste mij €56 !!! Koop hier alstublieft niets. Zijn gewoon oplichters

16 december 2025

Beste Jolanda,

Het spijt ons zeer te horen over uw ervaring en we begrijpen hoe frustrerend het moet zijn om een artikel te ontvangen dat niet aan uw verwachtingen voldoet. Dit is zeker niet wat we onze klanten willen bieden.

We willen graag uw bestelling en het product dat u hebt ontvangen bekijken, zodat we beter kunnen begrijpen wat er mis is gegaan en kunnen bekijken hoe we u verder kunnen helpen. Neem rechtstreeks contact met ons op via info@vandaliamo.com met je bestelnummer en eventuele foto's van het artikel. Zo kunnen we de kwestie onderzoeken en een passende oplossing zoeken.

We stellen het op prijs dat je de tijd hebt genomen om je feedback te delen en hopen dat we je kunnen helpen om dit op te lossen.

Pas op, rommel ui china

Pas op, is rommel uit China. Had een blazer besteld. En duurde weken voor t aankwam. Blazer paste niet, veel te klein en dun goedkoop stofje

12 december 2025

Hallo Fatima,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons zeer te horen dat de blazer niet aan je verwachtingen voldeed en dat de maat en het materiaal teleurstellend waren. We begrijpen hoe frustrerend het is om op een artikel te wachten en dan te ontdekken dat het niet past of niet goed zit. Dit is niet de ervaring die we onze klanten willen bieden.

We willen je bestelling graag bekijken en je helpen een passende oplossing te vinden. Neem contact met ons op via info@vandaliamo.com, zodat we de details kunnen bekijken en je verder kunnen helpen.

Je feedback is belangrijk voor ons en helpt ons onze producten en service te verbeteren.

Opgelicht!!

Opgelicht!!

Mijn jas die volgens hun een winterjas is, is gewoon een tussen jas. Die 3 kwart mouwen heeft. Na contact te hebben gehad dat de jas geen winterjas is en dat het een misleidende advertentie is, kreeg ik terug dat ze het jammer vinden dat het niet aan mijn verwachtingen voldeed. Dat is absoluut niet waar! De jas is super dun en heeft een driekwart mouw. Ik kwam er later ook achter dat het gewoon uit China kwam (dropshipping) je kunt dus beter op shein bestellen, want hier kun je de kosten zelf betalen voor retourneren. De kosten hiervoor waren 32 euro, waardoor ik dan nog maar 58 euro terug krijg. Echt ik voel me zo opgelicht, omdat hun een mooie winterjas verkopen wat geen winterjas is. KOOP HIER NIKS!! HAAL HET DAN BETER BIJ AMAZON / SHEIN / TEMU

Hallo Lisa-anne,

Het spijt ons zeer te horen over uw ervaring en we begrijpen waarom u niet tevreden bent met de jas die u hebt ontvangen. We willen nooit dat onze klanten zich misleid voelen, en het is duidelijk dat het product niet voldeed aan uw verwachtingen wat betreft dikte, mouwlengte en algemene geschiktheid als winterjas.

We begrijpen ook uw frustratie over de retourkosten. We weten dat dit teleurstellend kan zijn, vooral wanneer het artikel niet is wat u ervan verwachtte. We willen je bestelling en de productdetails bekijken om te begrijpen wat er mis is gegaan en om te zien hoe we je verder kunnen helpen.

Neem rechtstreeks contact met ons op via info@vandaliamo.com, zodat we je zaak persoonlijk kunnen bekijken en een oplossing kunnen vinden die je helpt. Je feedback is belangrijk voor ons en we stellen het op prijs dat je de tijd hebt genomen om deze te delen.

Vandaliamo

Oplichters! Bestel hier NIET!

Goedkope meuk uit China via dropshipping wat totaal niet overeenkomt met de foto’s van de website. Zeer slechte kwaliteit en komt gewoon van Shein of Aliexpress. Op de website lijkt het zeer kwalitatief maar dit is niet het geval. Als je het retour wilt sturen betaal je 20 euro. Niet bestellen hier!

Geen 30 euro maar 80(!!!!) euro aan retourkosten.

3 december 2025

Beste Froukje,

Het spijt ons zeer te horen dat u een teleurstellende ervaring met ons heeft gehad. We begrijpen hoe frustrerend het moet zijn om een product te ontvangen dat niet aan uw verwachtingen voldoet of niet overeenkomt met de foto's op onze website. Dit is niet de standaard die we nastreven en we bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak.

We stellen het op prijs dat je je zorgen over de productkwaliteit en de retourkosten met ons hebt gedeeld. Je feedback is belangrijk voor ons en helpt ons om zowel ons productaanbod als onze klantervaring te verbeteren.

We willen graag je bestelling bekijken en een oplossing voor je vinden. Neem contact met ons op via info@vandaliamo.com, zodat we je direct kunnen helpen en een bevredigende oplossing kunnen vinden.

Vandaliamo

Ik voel me zwaar opgelicht

Ik voel me zwaar opgelicht. Ik bestelde een “kwaliteitsjas”, maar kreeg een goedkope viltjas die op AliExpress staat voor een fractie van de prijs. Ze verdienen grof geld aan waardeloze kwaliteit. En dan ook nog 30 euro retourkosten — BELACHELIJK.
dit is een misleidende en onbetrouwbare webshop. Koop hier niets!!!!!

Beste Esther,

Het spijt ons zeer te horen over uw ervaring en we begrijpen uw frustratie volledig. Het is onaanvaardbaar dat u een jas hebt ontvangen die niet aan uw verwachtingen voldoet of niet de kwaliteit heeft die op onze website wordt getoond, en we bieden onze excuses aan voor de teleurstelling die dit heeft veroorzaakt.

We nemen uw zorgen over de productkwaliteit en de verzendkosten voor het retourneren zeer serieus. We willen niet dat onze klanten zich misleid voelen en we stellen het op prijs dat u dit onder onze aandacht hebt gebracht, zodat we dit kunnen onderzoeken en verbeteren.

We willen graag je bestelling bekijken en een passende oplossing voor je vinden. Neem contact met ons op via info@vandaliamo.com, zodat we je direct kunnen helpen en deze kwestie zo snel mogelijk kunnen oplossen.

Koop aub hier niets

Let op: Ik heb na 30 mails uiteindelijk voor 80% mijn geld terug. Blijf doorzetten en dreig met aangiften. Het is een eu bedrijf dus ze kunnen daar behoorlijk nat op gaan. Doordat ik mijn rechten wist heb ik uiteindelijk 80% gekregen. Als ik was doorgegaan had ik wss ook 100% teruggekregen maar was het zat.

Ik heb bij Vanda Liamo een jas besteld die werd aangeprezen als “hoogwaardig wol”. Wat ik ontving was dun synthetisch plastic dat totaal niet lijkt op wat op de website wordt beloofd. De kwaliteit is echt bedroevend.

Daarbovenop verplichten ze je om te retourneren naar China, terwijl ze op de website doen alsof ze een Nederlands bedrijf zijn. Het retouradres in China kost via DHL €56. Dat staat nergens duidelijk bij de aankoop vermeld en is simpelweg onredelijk voor een EU-gerichte webshop.

Klantenservice verschuilt zich achter “transparantie”, maar de praktijk voelt alles behalve eerlijk: verkeerde materiaalbeschrijving, tegenvallende kwaliteit en belachelijke retourkosten. Ik zou hier niet opnieuw bestellen.

Mochten er meer mensen hiermee worden genaaid neem aub contact op en laat het er niet bij zitten. Als ik mijn geld niet terug krijg wil ik graag hier iets aan gaan doen juridisch.
De recensies met vijf sterren zijn overduidelijk nep. En trap niet in de reactie hieronder. Maar zet door tot je je geld terug krijgt

27 november 2025

Beste Peggy,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We begrijpen hoe vervelend het is om een product te ontvangen dat niet aan uw verwachtingen voldoet, en het spijt ons zeer dat de jas die u heeft ontvangen niet overeenkwam met de materiaalbeschrijving die u had verwacht. We streven er altijd naar om onze producten duidelijk te presenteren, en we betreuren het dat dit voor u niet zo voelde.

We begrijpen ook uw frustratie over het retourproces. We nemen je feedback serieus en zullen deze gebruiken bij het herzien van de manier waarop we deze informatie communiceren.

We willen niet dat onze klanten zich oneerlijk behandeld voelen en we stellen het op prijs dat je deze zorgen onder onze aandacht hebt gebracht. We willen je geval nader bekijken en werken aan een oplossing die voor jou eerlijk is. Neem contact met ons op via info@vandaliamo.com, zodat we je direct en persoonlijk kunnen helpen.

Helaas erg teleurstellend

Helaas erg teleurstellend. De producten zagen er op de foto's uit als stevige stof van hoge kwaliteit en de beschrijving liet dit ook verwachten. In het echt was de stof helaas erg dun en had het helemaal geen stabiliteit. Jammer, dat had ik heel graag gedaan. Ook de wollen jas die ik had besteld was helaas volledig van plastic en zonder wol. Echt jammer, de artikelen op de website zagen er prachtig uit en ook op zoek naar een betere kwaliteit. Ik vind het erg vervelend dat ik nu zoveel retourkosten moet betalen, omdat de producten hier in tegenstelling tot hun beschrijving zijn aangekomen. Ik zou daar daarom niet opnieuw bestellen en anderen afraden, ook al zien de onderdelen er prachtig uit.

Addendum: de klantenservice heeft heel snel contact met me opgenomen. De enige oplossing was dat ze me een nieuw artikel zouden sturen. Het is echter niet nuttig en onnodig bij een gebrek aan materiaalsamenstelling of bij de meeste andere problemen. Ik heb geen 2 plastic jassen nodig. In dat geval doen ze de retourzending niet gratis. Dienovereenkomstig nog steeds zeer teleurstellend. Ik raad ten zeerste aan om daar te bestellen!

5 november 2025

Hallo A.K,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons zeer te horen dat de artikelen die u heeft ontvangen niet aan uw verwachtingen of de productbeschrijvingen op onze website voldeden. We begrijpen hoe teleurstellend het is wanneer de kwaliteit niet overeenkomt met wat u had verwacht, en we begrijpen uw frustratie over de verzendkosten voor het retourneren volledig.

Wij nemen de nauwkeurigheid en kwaliteit van onze producten zeer serieus en jouw feedback helpt ons om ons te verbeteren. We zullen de vermeldingen voor deze artikelen herzien om ervoor te zorgen dat de beschrijvingen en foto's een duidelijk beeld geven van de daadwerkelijke materialen en constructie.

Wees gerust, we willen dit voor u rechtzetten. Als u dat nog niet heeft gedaan, verzoeken we u vriendelijk contact met ons op te nemen via info@vandaliamo.com, zodat we u verder kunnen helpen en een passende oplossing kunnen zoeken voor uw retourzending en uw zorgen.

Nogmaals bedankt voor het onder onze aandacht brengen van deze kwestie. We stellen uw feedback zeer op prijs en hopen dat we uw vertrouwen in ons kunnen herstellen.

Vakantiegevoel in één stuk

De Maria halterjurk bracht meteen herinneringen terug aan zomervakanties aan zee. Ik hoef niet bang te zijn dat hij afzakt, want hij sluit stevig rond de nek. Hij is kort maar toch stijlvol. De stof voelt koel aan, zelfs bij hitte. Ik zal dit item zeker vaak blijven dragen.

1 oktober 2025

Beste Rachel,

Hartelijk dank voor je mooie woorden over de Maria halterjurk! We zijn ontzettend blij om te horen dat deze jurk herinneringen oproept aan zonnige vakanties aan zee. Het is geweldig om te horen dat de pasvorm je zelfvertrouwen en comfort geeft, vooral tijdens warmere dagen.

We streven er altijd naar om kledingstukken te maken die er niet alleen stijlvol uitzien, maar ook comfortabel zitten, dus je feedback betekent veel voor ons. Als je vragen hebt of hulp nodig hebt bij je volgende aankoop, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@vandaliamo.com. We staan altijd voor je klaar.

We wensen je nog veel mooie momenten in je jurk!

Vandaliamo

De witte Maria mini die ik bestelde…

De witte Maria mini die ik bestelde kwam binnen een week, sneller dan ik had verwacht. Het is een lichte en vrolijke jurk, perfect voor warme dagen. Met sandalen en een tas voelde ik me meteen zomerklaar.

8 augustus 2025

Hallo Linn,

Hartelijk dank voor je vriendelijke woorden. We zijn erg blij om te horen dat je witte Maria Mini snel is aangekomen en dat je er veel plezier van hebt. Het is een van onze favoriete items voor zonnige dagen en we vinden het geweldig om te horen dat je je er helemaal klaar voor de zomer door voelt.

Als je vragen hebt of stylingadvies nodig hebt, kun je altijd contact met ons opnemen via info@vandaliamo.com. We helpen je graag verder.

Geniet van de zon!

Vandaliamo

Perfecte pasvorm voor een speciale dag

Ik kocht de zwarte satijnen zomerjurk die ik nodig had voor de bruiloft van een vriendin, en het voelde echt alsof hij speciaal voor mij gemaakt was. De haltertop gaf het een stijlvolle uitstraling zonder overdreven te zijn. De stof bleef ook kreukvrij, zelfs na urenlang zitten. Doordat de levering op tijd kwam, was het geheel zonder stress.

22 september 2025

Hallo Loes,

Bedankt voor je mooie recensie. We zijn erg blij om te horen dat de zwarte satijnen zomerjurk perfect paste voor zo'n speciale gelegenheid. De haltertop is ook een detail waar we dol op zijn, en het is geweldig om te horen dat de stof de hele dag mooi is gebleven.

Het betekent veel voor ons dat je bestelling op tijd is aangekomen en dat je een stressvrije ervaring hebt gehad. Dit soort momenten zijn precies wat we willen ondersteunen.

Als je hulp nodig hebt bij het kiezen van je volgende outfit, neem dan gerust contact op via info@vandaliamo.com.

Vandaliamo

Toen ik een vraag stelde over de maat…

Toen ik een vraag stelde over de maat van deze jurk, kreeg ik meteen een reactie van de klantenservice. Daardoor durfde ik mijn bestelling te plaatsen en de pasvorm was perfect. Het is fijn om een merk te zien dat snel en behulpzaam reageert.

25 september 2025

Beste Joyce,

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden!

We zijn erg blij om te horen dat u een positieve ervaring heeft gehad met onze klantenservice en nog meer dat de jurk perfect paste. Het geven van snelle, behulpzame antwoorden is iets wat we echt belangrijk vinden, en het betekent veel voor ons om te weten dat dit u het vertrouwen heeft gegeven om uw bestelling te plaatsen.

Wij stellen uw feedback zeer op prijs en het motiveert ons om de service en kwaliteit te blijven leveren die onze klanten verdienen.

Nogmaals bedankt voor het kiezen van Vandaliamo, we hopen je snel weer te zien!

Vandaliamo

Reviews in alle talen tonen. (28 reviews)