Vandongenmode

Zelfs niet 1 ster-waardig. Ik bestelde sneakers, afgeprijsd. Na heel wat weken wachten komen ze aan, niet in een doos maar in een zielig plastic zakje. Het zijn andere sneakers en zelfs mijn maa... Toon meer

Helaas ben ik er ook ingestonken. Trieste praktijken, maar blijkbaar komen ze er alsnog mee weg. Ik heb nee balance schoenen besteld en totaal andere (vreselijk lelijke) schoenen ontvangen in de ve... Toon meer

Pure misleiding. Dacht op basis van de foto een fraaie Gant sweater te bestellen, maar ontving 14 dagen later een onbestemd Chinees vod. Retourneren niet mogelijk, hetgeen in strijd is met het cons... Toon meer

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zelfs niet 1 ster-waardig.

Zelfs niet 1 ster-waardig.
Ik bestelde sneakers, afgeprijsd.
Na heel wat weken wachten komen ze aan, niet in een doos maar in een zielig plastic zakje. Het zijn andere sneakers en zelfs mijn maat niet.
Ik stuur een mail met mijn oorspronkelijke bestelling erbij.
Antwoord: afgeprijsde artikelen worden niet terug genomen, maar je kan wel 10% KORTING krijgen op je volgende aankoop.
Ik stuur terug: zo is het makkelijk om v jullie stock af te raken, jullie kiezen zelf wie wat krijgt en ze kunnen het toch niet terug sturen. Toen kreeg ik al 20% op mijn volgende aankoop. Alsof ik daar ooit nog iets ga bestellen.
Louche handeltje, mag dringend eens inspectie op afgestuurd worden.

30 mei 2024

Ik wacht al 4 weken op mijn schoenen

Ik wacht al 4 weken op mijn schoenen. Ik had besteld en daarna reviews gelezen. Stom, ik ben er in getuind..
Krijg elke keer vage mails. En geld terug is niet mogelijk. Koop hier niets!!!

26 mei 2024

Helaas ben ik er ook ingestonken

Helaas ben ik er ook ingestonken. Trieste praktijken, maar blijkbaar komen ze er alsnog mee weg. Ik heb nee balance schoenen besteld en totaal andere (vreselijk lelijke) schoenen ontvangen in de verkeerde maat.
Ik heb wel mailcontact en ook een andere website gekregen.
Maar ik krijg constant hetzelfde antwoord, dat volgens het retourbeleid ze geen retouren aannemen op artikelen met korting. Dit blijven ze zeggen, zonder verder te komen met elkaar.
Ik heb aangegeven dat ik aangifte ga doen, meer kan ik niet doen denk ik.

23 mei 2024

Wat n smerige gore oplichters

Wat n smerige gore oplichters
De site is nu ineens niet bereikbaar
Mn dochter kocht dacht ze 2 paar new Balance voor 99 euro
Maat 38 en maat 44

Ze kreeg gister 2 paar plastic shit zooi maat 36

En dan zeggen ze dood leuk afgeprijsde artikelen worden niet geruild maar u krijg 10% korting op n volgende bedtelling😡

Zij sturen shit zooi en verkeerde maten

Wat n OPLICHTERS
KOOP HIER NIET

KOOP NX VIA INSTA OF FB

17 mei 2024

WALGELIJK

2 paar "new balance" schoenen besteld, maar krijg 2 paar plastic rare gevallen binnen en niet eens in de juiste maat. Wees slim, lees de vorige reviews en koop hier nou niet!

16 mei 2024

Pure misleiding

Retourneren niet mogelijk, hetgeen in strijd is met het consumentenrecht.
Voor mij sneu leergeld, maar hoe zijn deze oplichters te stoppen?

9 mei 2024

KOOP HIER NIET. OPLICHTERS

Grote oplichters!! Krijgt gewoon net schoenen binnen waar niks van klopt. Na het bestellen wilde ik direct annuleren omdat ik het niet vertrouwde. Dit was natuurlijk niet meer mogelijk. Ik kreeg ipv New Balance schoenen net schoenen uit China met opdruk : New Bailunsy. Te triest voor woorden.

8 mei 2024

NIKS KOPEN!!!!!

NIKS KOPEN!!!!!

Klopt echt helemaal niks van deze site! Alles wat ik hieronder lees klopt! Laten we met elkaar ons hard maken en zoveel mogelijk aangifte doen tegen oplichterij!

8 mei 2024

NIETS KOPEN

Besteld na advertentie op instagram. Wanneer iets te mooi lijkt om waar te zijn is het dat meestal ook. Dus na de aankoop (dom!) reviews bekeken en besloten om te annuleren. Dat mag niet volgens hun, grote onzin natuurlijk!

Wat me echt stoort is dat ze zeer misleidend te werk gaan. KOOP HIER NIET. je bent je geld kwijt. Ik ga aangifte doen bij de politie en k ga met mijn klacht naar de Geschillencommissie.

Opereren (naar eigen zeggen) vanuit Hongkong dus retourrecht is niet van toepassing.

6 mei 2024