OPLICHTERIJ TEN TOP!! Allerslechtste Chinese materiaal wat er is!! Dropshipping ten top deze van Gerwen mode!!! Ik ben al vanaf 10 juli (het is nu 15 oktober) bezig om een retouretiket te kri... Toon meer
Het liefst zou ik 0 sterren geven, wat een waardeloze firma! Je krijgt alleen automatisch antwoord of helemaal geen antwoord. Achter m’n producten aan moeten mailen omdat ze niet geleverd werden.... Toon meer
Alles, oplichters. Ik heb inmiddels een aangifte lopen tegen het bedrijf, waarvan het moederbedrijf Ecom BV is. Ze beschikken over veel meer websites/webshop met dezelfde oplichtingspraktijken. Het he... Toon meer
Een ster is nog teveel! Artikelen betaald en ontvangen, maar retour sturen is onmogelijk!!! Er wordt nergens op gereageerd, tot dat je aangeeft een formele klacht in te dienen. Excuses en verzoek om n... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Helaas kan ik niet minder dan 1 ster…
Helaas kan ik niet minder dan 1 ster geven! Ik kan me wel voor m’n kop slaan dat ik te laat de reviews heb gelezen. Lijkt om een winkel in Utrecht te gaan maar het is pure oplichterij. Een jurk met vest besteld wat van zeer slechte Chinese kwaliteit blijkt te zijn. Verzending vanuit China duurde al een paar weken. Via e-mail een retourlabel opvragen werkt niet want ik krijg geen reactie. Ik heb nu een mail gestuurd dat ze tot 12-7 de tijd hebben voor een Retourlabel en dat ik anders melding maak bij de Autoriteit Cosument & Markt. Dit ga ik ook doen en hopelijk iedereen die nog opgelicht gaat worden! Koop hier niets.
Oplichters
Oplichters. Je wordt aan het lijntje gehouden wanneer je iets wilt terugsturen. Geen retouradres op de site, geen kvk-nummer op de site. Nooit factuur ontvangen en bij bestelling geen btw berekend. Je krijgt je geld niet terug.
Oplichters, niets hier kopen.
Doe melding bij ACM Consuwijzer aub.
Bij meer meldingen wordt er door hen actie ondernomen.
Geen ster
Geen ster. Had ik eerst maar reviews gelezen dan was mij de ellende bespaard gebleven. Als ik had geweten dat dit uit China kwam was ik er nooit aan begonnen. Mailwisseling gat zeer traag. Retour sturen moet eerst beoordeeld worden in China of vs.
GEEN EEN STER!
Eigenlijk voor service, kwaliteit en bereikbaarheid GÉÉN enkele ster!!
Dus niets kopen via van Gerwen Mode...!!
Site is precies hetzelfde als…
Site is precies hetzelfde als vangaldermode.nl en daar dezelfde ervaring als hier. Dropshipper.
Geen contact te krijgen, bestelde klopt niet met de omschrijving en de maattip klopt ook niet. Niet bestemmen dus!
Ik ben ook opgelicht!!mail sturen niet…
Ik ben ook opgelicht!!mail sturen niet gereageerd!!😡😡
Misleidend en zeer slechte kwaliteit
Misleidend en zeer slechte kwaliteit. Gisteren mijn bestelling ontvangen en die komt in niets overeen met wat ik dacht besteld te hebben. De linnen jurk is niet van linnen maar van een soort synthetische stof die ik niet kan thuisbrengen. Slecht gemaakt en afkomstig uit china. Broekpak is idem. zeer balazerde kwaliteit. Ik heb gisteren direct een mail gestuurd naar Van Gerwen Mode waarin ik om een retourlabel en geld terug heb gevraagd. ben heel benieuwd of ze daar wél netjes mee omgaan. Helaas las ik alle reviews pas nadat ik al besteld had...
Oplichterij
Oplichterij! Bizar slechte kwaliteit en met geen mogelijkheid te retourneren of je geld terug te krijgen. Je wordt aan het lijntje gehouden via mail en ze vragen steeds om andere bestelgegevens voordat je retour verwerkt kan worden. Trap er niet in, want je bent van je geld af en slechte spullen rijker... dan kun je beter via de chinese routes zoals ali, Sheen of tume kleding bestellen. Zelfde of betere kwaliteit, minder geld én zelfs daar kun je wel iets retourneren en je geld terug krijgen Bij van gerwen mode zijn ze 1 ster nog niet waardig.
Zeer slecht niets kopen hier is gewoon…
Zeer slecht niets kopen hier is gewoon spul uit China
Je geld krijg je ook nooit terug
Niks kopen daar !!
Balen dat ik niet eerder de reviews heb…
Balen dat ik niet eerder de reviews heb gelezen. De website lijkt betrouwbaar maar alles komt uit China. Jurkje wat ik heb besteld ziet er niet uit. Stof en kleur en model is niet goed.
Nooit meer bestellen daar.
Pure oplichting dit, chinese troep
Oplichting dit. Mijn moeder had hier een jurkje besteld als verrassing voor mij voor mijn vakantie. Ik ontving hem uiteindelijk veel te laat en het bleek goedkope troep uit China, lijkt in niets op het mooie jurkje van Facebook. De website en kleidng zien er top uit, zo lijkt het erop alsof dit bedrijf in Utrecht zit, maar adres is niet te vinden. En er is geen telefoonnummer alleen contact per mail, waarbij je ook geen reactie krijgt, of ontwijkende antwoorden. Hij is nu ook niet meer terug te vinden online. Oplichting, waarbij het enige verschil is dat er wel iets opgestuurd wordt, echter van zwaar teleurstellende kwaliteit! Hier niets kopen dus!!!!!
Bij niet leverbaar wordt geen geld teruggestort
Ik had een blouse besteld en bleek niet leverbaar. Ik kreeg een alternatief maar dat wilde ik niet. Ik heb aangegeven dat ik mijn geld terug wilde hebben. Kreeg geen reactie. Daarna kreeg ik een mail dat ze een update hadden van het systeem. Als ik nu een mail naar ze stuur blijkt het emailadres niet meer te kloppen!
Oplichters zijn het
Jasje besteld, 50 euro betaald en toen was het al vreemd dat ik zag dat de levering vanuit China kwam. Na enkele weken wel het product ontvangen maar de maat klopte totaal niet. En dan wil je het retour sturen en je geld terug...je wordt alleen maar aan het lijntje gehouden. Vandaag wilde ik wederom een mail naar ze sturen...mijn provider heeft het mailadres geblokkeerd. Lekker dan pffff
Helaas lees ik nu pas reviews,ben bang dat het te laat is
Ik had 24-6-2025 drie dagen geleden een bestelling gedaan voor 80€ en omdat ik na die tijd niets kreeg van een mailtje,berichtje, ondanks dat het op hun website staat dat ze door de weeks een dag nodig hadden om de bestelling te verwerken , ging ik twijfelen en lees ik nu pas reviews,en nu ben ik bang dat ik zeker ben opgelicht, helaas ,
NOOIT BESTELLEN HIER
NOOIT bestellen hier! Kleren zien er niet uit. Je kunt niet retourneren. Mails worden niet beantwoord. Of met "bedankt voor je geduld". Mail adres geeft foutmelding. Je kunt niet bellen.
Oplichting let op, dit is geen Nederlandse winkel.
Wel betaald, niets ontvangen zijn oplichters
Amai zeg idem hier 2 kleedjes besteld…
Amai zeg idem hier 2 kleedjes besteld maar geen mooie materie echt slunssen, ook al verschillende mails gestuurd en die Anna idd zogezegd altijd zelfde eerst shoptegoed van 15% dan 50% maar geen geld terug en nu antwoorde ze al 2 weken niet meer!!! Spijtige zaak zo je geld verdienen 80€ nr de vaantjes😡😡😡
Niet bestellen hier!
De kleding is van hele goedkope kwaliteit en het valt klein waardoor ik het terug wilde sturen. Er is geen contact te krijgen met het bedrijf. Als je mailt krijg je iedere keer een automatisch antwoord maar geen antwoord op je vraag en je kunt ze ook niet bellen! Het lukt dus niet om het terug te sturen dus geld kwijt….niet bestellen hier!!!
Oplichting
Oplichting! Niets bestellen, kwaliteit is slecht, maten kloppen niet, en je kunt niets terugsturen. Het is geen bedrijf uit Nederland! Ze reageren niet op mails! Je bent je geld gewoon kwijt. Als er teveel slechte reviews komen gaan ze weer uit de lucht. Vorige website heette vangaldermode.nl
Overal melding gedaan van fraude en oplichting, maar kennelijk kunnen ze blijvend hun gang gaan!