Oplichters, komen niet uit Soest, brengen camerainspectie in rekening, zonder overleg, rekenen meerwerk en dan als extra voorrijkosten. 182,50 voor 30 minuten werk, geen camera gezien. Afgetroefd met... Toon meer

Wat een slechte service! Dure eettafel gekocht met gratis onderhoudsmiddelen erbij gekregen. Het liet witte strepen achter wat niet te verwijderen is. Contact gehad met de klantenservice maar volgens... Toon meer

Oplichters Vragen prijs per meter terwijl aangegeven was dat ze dat niet deden. Vervolgens wel voorrijkosten rekenen als de werkzaamheden niet uitgevoerd mogen worden. Vrouw wist van niks en gaf br... Toon meer

Verzenden mag sneller. Frappant is wel dat sommige artikelen, na eerst 70% te zijn afgeprijsd, ineens weer duurder worden en dan 50% zijn afgeprijsd. Best bijzonder te noemen. Bij retournere... Toon meer

1,5

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

1,5

Alle reviews

4 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

2 truien besteld op 7 december

2 truien besteld op 7 december. Een mail gestuurd en er werd netjes gezegd dat het pakje met de truien binnenkort bezorgd zal worden. Tot op heden NIETS en ze moeten ook nog uit China komen. Niets voor van Gils. Dus………::;🤷‍♀️

17 januari 2025

Ook Bedonderd.

Op 27-12 2 truien besteld en betaald.
Alleen een bevestiging dat een track@tracecode is aangemaakt in China.
Na mijn vraag hoelang het ging duren was de reactie 12-15 werkdagen.
Die zijn nu ruim verstreken.
Nog steeds geen activiteiten bij van Gils Mode

27 december 2024

Twee truien besteld en nog steeds geen…

Twee truien besteld en nog steeds geen bericht. Bij Track en Tracé is de order aangemaakt maar beweegt er verder niets meer. Ze zijn niet telefonisch te bereiken. Volgens mij ben ik opgelicht. Hun website is niet te vertrouwen. Geen KvK en geen BTW nummer. Kijk uit… Vijftig euro weg.

6 januari 2025

20 december een bestelling geplaatst.

20 december een bestelling geplaatst.
13 januari nog niets ontvangen.
Paar keer contact gehad. Ik geloof de smoesjes niet meer. Op zondagen antwoord. Vreemde dag voor zo'n firma. Ondertussen koop ontbonden. Met Visa betaald. Ik hoop dat zij nog iets kunnen doen.

20 december 2024

Het is een onbetrouwbaar bedrijf

Het is een onbetrouwbaar bedrijf. Na 3 weken geleden besteld/betaald te hebben nog steeds geen waren. Op onze e-mails krijgen wij een automatisch standaard bericht van balblabla. We krijgen het vermoeden met oplichting te maken te hebben. Verschillende instanties (o.a. politie) is geïnformeerd worden.

29 december 2024

Slechte service, slecht advies, niet meedenken

Slechte service, slecht advies, niet meedenken in oplossingen, geen begrip. Bij 2e herstellende aankoop (om het nog enig sins verkoop op marktplaats te maken) pure onkunde, geen kennis, geen duidelijke antwoorden etc.
Wij zullen er nooit meer kopen!
Laat dit een waarschuwing zijn voor iedereen. Wij zijn zelf commercieel en begrijpen hoe het werkt maar dit is niet commercieel maar gewoon slecht en eenmalig en daarna “barst” je maar.
Komen we bij een collega bedrijf om dan maar compleet nieuw te kopen staan die mensen met hun oren te klapperen en nee te schudden bij zo weinig en begrip en mee denken.

Normaal hou ik niet van dit soort reviews en werk ik niet mee aan negatieve reviews omdat ik weet dat er vaak zwaar overdreven wordt of de halve waarheid maar dit gaat wel heel ver. Vandaar toch een negatieve beoordeling.

Mensen koop hier niet!!
Doe er mee wat u wil een gewaarschuwd mens telt voor 2.

Groet,
Jeroen

22 november 2024

Miskoop fauteuil stoel

Miskoop fauteuil stoel.
Na een complete herinrichting in de woonkamer, problemen met de relax-fauteuil. Na meerdere keren contact te hebben gehad met de winkel, en geen correcte oplossing gevonden. Tot drie keer over, is er een monteur bij de stoel geweest om dezelfde reparatie uit te voeren. Volgens de monteur een verkeerde constructie, die niet kan werken ivm te kleine te klemmetjes om de spiralen op de juiste plek te houden. Zelfs met de stoel en al, terug geweest naar de winkel maar geen fatsoenlijke oplossing aan kunnen bieden. Wat een slechte service en afhandeling van een klacht.

Vandaag toch maar besloten om een nieuwe stoel te kopen. Echter nooit meer meubels uit deze winkel.

1 november 2023

Van gils slapen

Van gils slapen, matras op maat laten maken , speciaal naar mijn wens .
Heel erg netjes te woord gestaan en er is super met me meegedacht!!

1 oktober 2024

Slechte service en serviceafdeling

Van Gils claimt service. Ze besteden service uit aan monteurs van derden.
3 verschillende bedrijven. Een enkele monteur bedacht gebruikssmoezen 🤨Geen enkele keer kwam er een afdoende oplossing.
De serviceafdeling is niet attent met het nakomen en opvolgen van afspraken.
Ben erg blij dat de koop door de geschillencommissie is ontbonden.
Van Gils heeft de ontbinding wél correct afgehandeld

4 maart 2024

Vreselijke service

Ontzettend mooie bank hier gekocht. Ten eerste zaten er bij levering al de verkeerde poten onder. Meerder malen achteraan moeten vangen om toch de juiste te krijgen... Daarna brak het hout onder de bank, net het stuk waar ook de verkeerde poten onder zaten. Bij van Gils gedeeld maar nee dit kon absoluut niet liggen aan de verkeerde poten... Hoekstuk hebben ze na 1 week opgehaald en daarna 7 weken moeten wachten tot ze deze eindelijk klaar hadden... En dan ben je heel veel telefoontjes verder en iedereen zegt wat anders. Al met al gewoon een kloteservice. Ga hier nooit maar dan ook nooit meer een bank kopen.

1 maart 2024

De verkoop bij van Gils is super maar service

De verkoop bij van Gils is super, maar daarna is de service bij problemen helaas niet fijn.

Zeer dure bank gekocht waardoor de middelste poot defect is, waardoor de kinderen op de grond moeten zitten. Destijds extra service afgesloten. Melding gemaakt begin september, nu inmiddels december maar nog steeds niet opgelost. Met sinterklaas kunnen we nog niet op de bank zitten, ondanks 1,5 week geleden beloofd binnen 5 dagen contact op te nemen, en wat denk je. NIET DUS. Nogmaals een reactie gestuurd, en anders helaas juridische stappen zetten.

2 december 2023

Bank defect/geen garantie

Na ongeveer een jaar is de leuning van de bank kapot gegaan....zie de reaktie hieronder.

Goedemorgen,

Wanneer wij de foto’s beoordelen dan zien wij een breuk in de bovenkant van de armleuning. Dit valt niet onder garantie en dat houdt in dat wij kosten voor het herstel berekenen. Deze beschadiging kan bij u ter plaatse hersteld worden door de servicedienst FRC.

De kosten voor het herstel van het zitmeubel bedragen 145,00 euro. Voor de eerste twee uur. Voor elk aangebroken uur zullen zij 75,00 euro in rekening brengen. Helaas kunnen wij u niet garanderen dat wij het probleem onzichtbaar/duurzaam kunnen oplossen. Wij kunnen om deze reden geen garantie geven op het resultaat. Indien zij ter plekke geen herstel uit kunnen voeren, zullen zij € 65,00 berekenen aan voorrijkosten. U ontvangt na het bezoek een factuur voor de werkzaamheden. Indien uw gebruik wilt maken van bovenstaande en akkoord gaat met de kosten dan verzoeken wij u dit schriftelijk te bevestigen aan ons. Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Zijn er echter toch nog vragen of opmerkingen, neemt u dan gerust nog even contact met ons op.

6 februari 2023

Bankstel geleverd met defect

Bankstel geleverd met defect. Geen vervanging. 3 weken moeten wachten. Onbeschoft behandeld door ene Claudia van de "klantenservice" geen enkele tegemoetkoming. Nooit meer van Gils Woonboulevard Oldenzaal

15 februari 2022

pak gekocht

pak gekocht, maten waren verkeert ook kwamen de kleuren niet overeen. dus de pantalon was een andere kleur als het colbert. hierover een klacht ingediend wordt niet eens op in gegaan.
erg jammer dat er zo slecht met klanten wordt omgegaan.

19 november 2021

Slechte kwaliteit broek

Een week geleden heb ik een VanGils broek gekocht bij de WE. Helaas ben ik erg teleurgesteld in de kwaliteit. De broek zit niet strak, maar toch zijn de stiksels (de naat) aan de zijkant van mijn broek aan het loslaten. Waardoor je letterlijk mijn huid erdoorheen ziet, en je denkt dat het ieder moment kan scheuren. Het was een hele mooie broek op het eerste gezicht, maar de kwaliteit is erg slecht.

4 augustus 2021

Verzenden mag sneller

Verzenden mag sneller.

Bij retourneren moet men dit aanmelden waarna je een retour label gemaild krijgt die je vervolgens moet uitprinten.
Dit uitprinten is, zeker bij dit soort merken, niet meer anno 2020.
Kleding is van goede kwaliteit!

13 december 2020

dramatische service

Er kan altijd weleens iets fout gaan. Geen probleem. In dit geval was dit de afstemming tussen Van Gils en PostNL over het bezorgadres; deze is verkeerd op het pakket gekomen waardoor het pakket bij de onjuiste persoon is aangeboden. Echter is mijn punt dat de communicatie hierover erg slecht is, er wordt alleen verwezen naar onmogelijkheden in het systeem, niet gekeken hoe er samen een oplossing bedacht kan worden, het probleem wordt geheel bij mij als consument gelegd. DSO1613257

8 september 2016