Van Mossel Volvo Amsterdam Zuid-Oost
Van Mossel Volvo Amsterdam Zuid-Oost
Service en klantgerichtheid zijn hier ver te zoeken. Voor vaste klanten is dit ronduit onprofessioneel.
Ik raad iedereen af om met deze vestiging zaken te doen.
Ik ben bij Volvo van Mossel geweest nadat Lynk & Co mij had verzocht hier langs te gaan om de auto te laten nakijken(01).
Tot 2 maal toe is tijdens het rijden de auto uitgevallen, eenmaal op snelweg, eenmaal op een rotonde. Beeldscherm zwart, computer lijkt te herstarten.
Afspraak gemaakt en bij het brengen van de auto uitgebreid uitleg gegeven. Lynk & Co had mij gestuurd. Ik heb gevraagd of er nagegaan kan worden wat er mis is. Is er een probleem in een (computer)logboek na te lezen. Is er mogelijk een update te installeren. Automatisch updaten lukte namelijk ook al een tijdje niet. Ik krijg steeds bij proberen update controleren 'er is iets mis gegaan'.
Bij het ophalen van de auto werd mij vertelt dat er niets was gevonden, geen update beschikbaar. Ik heb gevraagd of het logboek van interne computer is geraadpleegd, er was duidelijk een herstart. 'euh dat is niet gebeurd','had ik mijn collega moeten vragen' was de reactie. 'Maar het scherm functioneert goed, er zat niets los' en er was geen update. 'O ja misschien was mijn vraag misschien niet goed genoteerd...' waren de reacties.
Gelijk kwam de faktuur- maar in gesprek werd toen wel ook aangegeven dat de onderzoek werkzaamheden onder garantie vallen. De auto is uit 2023. Ik kreeg de faktuur ook niet mee voor naslag toen ik er om vroeg.
Nu krijg ik met interval van een maand de vraag om de faktuur te gaan betalen. Van de financiele administratie. Er is niets gerepareerd, dus moet de faktuur betaald worden. Onderzoek werkzaamheden zijn onder garantie uitgevoerd. Ik heb die faktuur niet eens.
In eerste instantie had ik al weinig vertrouwen in het gedane onderzoek bij Volvo van Mossel, dit was onvolledig gedaan. Vertrouwen heb ik in Lynk & Co. Maar de service afhandeling die Volvo van Mossel doet niet.
Ik heb direct weer contact opgenomen met Lynk & Co, om hierbij te helpen- maar ook gewaarschuwd dat Volvo van Mossel zo ook geen goed doet voor het merk Lynk & Co.
update: meermaals wordt mij nu gevraagd de faktuur te betalen... onder protest.. niet normaal deze gang van zaken!