Correcte levering . Via de maattabel heb ik mijn maat berekend en ze passen perfect . Heerlijk dragen en zakken niet af . Kortom... een tevreden klant !

Ze adverteren met huisdiertrackers maar dat werkt niet verder dan 10 meter via Bluetooth. Dus je hebt er helemaal niks aan. Terugsturen (naar China!) gaat ongeveer de helft van het aankoopbedrag kost... Toon meer

👎🏻👎🏻👎🏻 Waardeloos webshop, als iets niet goed is of niet bevalt en je wilt het terugsturen dan moet je het opeens naar China terugsturen, kan ik net zo goed zelf uit China bestellen ben dan o... Toon meer

2,7

Slecht

Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord

Geen reactie vanVanplek

Bestelling gedaan en de dag erop geannulleerd per e-mail conform hun toen geldende retourvoorwaarden, die ze ondertussen aangepast hebben. Ze reageren daar niet of heel laat op met een standaard gegenereerd e-mailbericht. Ben nu al 3 weken aan het stoeienmet Klarna dat vordering niet klopt.
Ik vraag vanplek om een retouradres in Nederland omdat ze iets laten leveren dat ik geannulleerd had. GEEN reactie. Gelukkig heb ik screenshots vanhun oude voorwaarden en alle mailtjes bewaard. Klarna gaat verder aan de slag ermee. Afwachten dus. Gat maar om 18 euro maar ik vertik het om te betalen. Wil gewoon retourneren maar niet naar China. Goederen zijn troep en nog geen 10 cent waard.
Doe geen zaken met deze oplichters

24 februari 2026

Opslag media besteld krijg elke keer…

Opslag media besteld krijg elke keer alleen maar mail dat ik bewijs moet leveren van dat die dingen het niet doen tot nu toe al 3x een mail met bewijs gestuurd weg €60 schandalig k bedrijf is het.

En geld terug ho maar!

23 februari 2026

Hallo Tinus,

Het spijt ons zeer te horen dat u ontevreden bent over uw bestelling. We begrijpen volledig hoe teleurstellend deze situatie voor u moet zijn en bieden onze excuses aan voor het ongemak.

Neem rechtstreeks contact met ons op via vragen@vanplek.com, dan zorgen wij ervoor dat je zaak zo snel mogelijk wordt behandeld. We doen er alles aan om dit probleem op te lossen en zullen je zo goed mogelijk helpen.

Bedankt voor je geduld. We horen graag van je, zodat we dit zo snel mogelijk kunnen oplossen.

Slecht bedrijf!

Slechte service! Ik heb een matras stofzuiger gekocht en vroeg daarna om een vervangende filter. Verkochten ze niet en konden ook niet aangeven waar ik kon kopen. Reacties op e-mails duurden lang.

23 maart 2025

Hallo,

Het spijt ons zeer te horen dat uw ervaring met ons niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Wij begrijpen uw frustratie en bieden onze excuses aan voor de vertraging in onze reacties.

Wat betreft de vervangende filter voor uw matrasstofzuiger, raden wij u aan opnieuw contact met ons op te nemen via vragen@vanplek.com. Ons team zal zijn best doen om u verder te helpen en u te adviseren waar u de filter kunt vinden.

Wij stellen uw feedback zeer op prijs en hopen dit probleem zo snel mogelijk voor u op te lossen.

oplichting/onbetrouwbaar/verkoopt temuproducten voor 10x temuprijs

Doe geen zaken met deze dropshipper. Deze verkoper is zeer onbetrouwbaar. Doe aljseblieft hier geen zaken mee. Deze VanPlek is de oude VanPlek in een nieuw jasje. Onder de Oude VanPlek stond honderden klachten op trustpilot. VanPlek heeft daarom de oude site tijdelijk verwijderd en zogenaamd opnieuw gestart. VanPlek verkoopt temuproducten voor 10 x de prijs van temu.

Ik ben sedert vorige jaar oktober 2025 met een retourmelding van een raamwisser bezig. ik heb het product in oktober 2025 gekocht en heb meteen retour aangemeld, want het product was gebruikt (er zat nog water in)en de sluiting waar je water in vult (is van rubber) kan elk moment kapot gaan (heel zwak). Ik heb foto's gestuurd om het aan te tonen. Heel lang bleef het stil. Ik hoorde maar niets. Ik bleef VanPlek mailen, Na heel lang mailen, kreeg ik eindelijk als reactie dat het product reeds bezorgd is en dat de retourtermijn is verstreken. Dit klopt niet dus bleef ik mailen. Toen kreeg ik een e-mail waarin stond dat ik het product op eigen kosten mocht retourneren. Maar ik kreeg geen retourlabel en ook geen retouradres. Na meerdere malen rappelleren, kreeg ik een e-mail van VanPlek dat ik het product op eigen kosten moest sturen en dat de kosten tussen de 30 en de 40 euro kan zijn. Ik gaf aan dat de retourkosten hoger zijn dan het aankoopbedrag en dat ik niet bereid ben dat product op eigen kosten op te sturen. Weer bleef het heel lang stil. Uiteindelijk kreeg ik weer een standaard mail dat de retourtermijn verstreken is. Dit is heel frustrerend. Ik bleef maar mailen. toen bood VanPlek aan om het aankoopbedrag met 25% inmindering te brengen od een winkeltegoed van 110%. Nu ik geen vertrouwen heb meer heb in VanPlek, heb ik gekozen voor 25% inmindering brengen. VanPlek heeft hier niets mee gedaan. Ik heb weer gemaild en weer krijg ik het standaardbericht dat de retourtermijn is verstreken. Ik mag weer bij het begin beginnen dus. VanPlek lost het probleem niet op. Hij gaat net zo lang door tot je als consument opgeeft. Ik geef niet op. Ik heb een klacht ingediend bij Klarna. Ik hoop dat Klarna hier iets mee doet. Ook ga ik melding maken bij de consumentenautoriteiten. Ik Heb VanPlek weer een e-mail gestuurd waarop ik hen wijs op hun eerder aangeboden opties waar zij niets mee hebben gedaan. Het is nog steeds erg stil. Dus ga ik weer rappelleren.
DUS OPGEPAST. DOE GEEN ZAKEN MET VanPlek. Dezelfde producten zijn op temu voor veel goedkoper verkrijgbaar.

aanvulling
het e-mailadres was eerst ....vanplek.nl. nu is het geworden...vanplek.com (globalone). Mailwisseling was door de verandering van het e-mailadres niet mogelijk.

12 oktober 2025

Antwoord van Vanplek

Bedankt voor het delen van uw feedback. Het spijt ons zeer te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad. Bij VanPlek nemen we alle zorgen van onze klanten serieus en doen we er alles aan om eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen.
Als u vragen of opmerkingen heeft over uw bestelling of ervaring met ons, aarzel dan niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen via vragen@vanplek.com. Wij helpen u graag verder en zoeken naar een oplossing.
Wij hechten veel waarde aan transparantie en willen ervoor zorgen dat elke klant een positieve ervaring heeft. Laat ons weten hoe wij u verder kunnen helpen.
Wij horen graag van u.