Slechte kwaliteit pure dropshipping, geven zogenaamd hoge korting. Als je iets terug wilt sturen reageren ze bijna niet en willen een foto met de kleding aan en dreigen met hoge retourkosten in dol... Toon meer
Hele slechte kwaliteit en geen mogelijkheid om terug te sturen. Krijg 1 keer antwoord op een mail dat ik foto’s moet sturen en dat zij dan beoordelen of ik het terug mag sturen. Daarna geen enkel cont... Toon meer
slecht slecht slecht en nog eens slecht. leuke foto's, maar slechte kwaliteit en of pasvorm. lange levertijd en geen echte mogelijkheid tot retourneren...o a naar een of ander vaag adres in China. da... Toon meer
RATTEN 1E KLAS!!!! KOOP NOOIT IETS BIJ DEZE WEBSHOP, PURE OPLICHTERS. KOPEN DIRECT UIT CHINA, EN MOET ZELF TEGEN BELACHELIJK HOGE PRIJZEN GERETOURNEERD WORDEN NAAR CHINA!!!!! SUPER SLECHTE KWALITE... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Niet bestellen!
Ook ik ben opgelicht. NIET aan beginnen! Helaas kan ik geen negatieve beoordeling geven qua sterren, maar -5 zou gepast zijn.
Ordinaire dropshipper
Ciao Erik doet zich voor als een liefhebber van Italiaanse mode maar is in werkelijkheid een ordinaire dropshipper. Slechte kwaliteit, retouren naar China (?) en misleidende informatie op website en in AV. Dit is echt oplichting pur sang. Hopelijk zijn ze bij van Rooijen trots op hun bedrijfje maar ik zou zeggen bespaar jezelf het gedoe en koop hier niet.
Dit is een scam website
Dit is een scam website, ze gebruiken een fake tracking link zodat het lijkt dat je pakketje onderweg is, echter komt het nooit aan.
Oplichters
Oplichters, koop hier nooit wat betaling gaat naar China en niet naar Utrecht, hebben iedere keer een andere naam, de ene keer Bakker Mode, nu van Rooijen mode, telefoonnummer bestaat niet en adres is een workspace wat je per dag kunt huren, een winkel bestaat niet, je geld ben je kwijt
OPLICHTERS
Koop nooit van de zogenaamde van Rooijen mode, pure oplichting. Telefoon nummer klopt niet, via mail geen reactie weer van die kankerhonden die geld stelen van onschuldig burger. Totaal respectloos
Pure oplichting
Pure oplichting! Waardeloze troep die je krijgt en lijkt in de verste verte niet op het plaatje! Misselijkmakend dit. Geen reactie op de email. nu zijn ze niet meer bereikbaar!
wat een aanfluiting pure oplichting…
wat een aanfluiting pure oplichting kwaliteit nul heb wel een mail ontvangen moet retour naar china kosten hoger dat de uitgegeven 29.95
Rommel uit China
Rommel uit China. Ik liep de deur uit en de zool raakte al los, stiekem wel hilarisch maar toch 50 euro kwijt.
Bestel hier nooit!!
1 ster is nog teveel.
Spullen die ze verkopen is goedkope troep uit china.
Als je wil retourneren geven ze niet thuis.
Je kan het naar china sturen en dan hopen dat je uberhaupt je geld terug krijgt.
Wat een oplichters. De retour voorwaarden op de site geven hier niks over aan. Het lijkt een degelijke site maar dat is het verre van!
K..nk..zooi
K..nk..zooi had ik maar eerder op trustpilot gekeken ik wacht al 3 weken op mn bestelling ...ik had al een chinees vermoeden
Hier niet kopen
Hier niet kopen! Ik herken volledig de recensies. Is dus chinees, kwaliteit is waardeloos (jas in L besteld, mouwen zijn 15 cm te kort) en geen mogelijkheid voor retour. Telefoon nummer op de website is afgesloten.
Chinese criminele organisatie
Van Rooijen Mode lijkt een Nederlandse webshop, maar het is een webfront van een Chinese criminele organisatie.
Ik dacht echt te kopen van een Nederlandse webshop. Ik had zelfs een email gestuurd en reply gehad in het Nederlands.
Ik werd achterdochtig toen ik na kopen een voor-aanmelding van een pakket kreeg van Yun Express in China.
Het adres in Utrecht op hun site klopt niet. Het telefoonnummer / Whatsapp wordt niet beantwoord. Via email reageren ze wel, maar via sjabloon-achtige teksten om je verder in hun val te lokken.
Men weigert je bestelling te annuleren, zelfs binnen de 24 uur window die op hun site aangegeven is.
Ze sturen je vanuit China na enkele weken een letterlijk waardeloos prulletje. Dan reageren ze verrast, maar geven aan dat je dat aangetekend moet terugsturen naar een steeds veranderend adres in China.
Als je betaald hebt met VISA of Mastercard, is dat je redding, want dit is een georganiseerde criminele website. Zelf begin je helaas weinig tegen hen. Maar VISA en Mastercard treffen hun waar het hun t meest pijn doet: $$$
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Claimt mooie producten te verkopen. Het zijn votjes die uit China komen, na weken gewacht te hebben. De URL naam is mooi, maar had net zo goed flutenfrutsels.nl kunnen heten, meer verdienen ze niet. Op de vraag of ik de producten kan retourneren antwoord men: "stuur maar terug naar China, en oh ja, wel graag binnen 30 dagen".
Heb een hoop online gekocht, ook wel eens teleurgesteld, dit bedrijf spant de kroon.
Produkt gekocht meer dan een week…
Produkt gekocht meer dan een week geleden. Nog niet ontvangen. Contact is niet mogelijk (06 nummer werkt niet en email wordt niet beantwoordt). Niet kopen in deze winkel!
Let op zijn OPLICHTERS!
Let op zijn OPLICHTERS!
Foto's op site komen niet overeen. Spullen komen via Aliexpress en wanneer je de spullen terug wil sturen krijg je geen reactie. Niet via email en ook niet via het vermelde nummer op de website.
Hebben geen vestiging of KVK nummer in Nederland terwijl dit wel op de site vermeld staat. Bankrekening is in Duitsland, website wordt gehost in Canada (Toronto)
Grote oplichters waar je zeker niets bij moet bestellen. Ik ben 80 euro kwijt en wil iedereen behoeden voor financiële schade en Chinese rommel.
Eerste klas NEP!
Ik had eerder de geschreven ervaringen hier moeten lezen. Je denkt bij een Nederlands bedrijf te bestellen. Ze adverteren met mooie spullen. Vervolgens krijg je een link van een Chinese vervoerder en moet je ellenlang op je bestelde spullen wachten.
Volgende keer weer naar een echte winkel.
Aanvulling: Na weken wachten eindelijk het pakketje ontvangen!! Helaas in plaats van maat L krijg ik 2XL.... Retourbeleid heb ik geen vertrouwen in, beter iemand anders blij maken dan maar.
niet bestellen !!
Oplichters!
Leveren Chinese rommel, geen telefonisch contact mogelijk, antwoord via email is een standaard geautomatiseerd antwoord.
Eenmaal besteld ben je je geld kwijt.
oplichters bende
Dit is gewoon een oplichters bende, ze adverteren met “ Italiaans design” maar zodra je de goederen ontvangt blijkt het gewoon Chinese troep uit China te zijn en als je het terug wil sturen moet je het naar China opsturen. Dit staat nergens op hun site daar kom je pas achter als je iets besteld hebt en zodra je het terug wilt sturen.
Als je aangeeft dat je het naar hun adres in Utrecht wil sturen wordt aangegeven dat dit niet kan.
Het bijzondere is ook dat op hetzelfde adres wat op hun site staat ( Reykjavikstraat 3, 3544KH, Utrecht) ook andere zgn “ mode zaken” zit.