Eerste bestelling, NOOIT meer wat mij betreft !
Eerste keer hier besteld, nooit meer …
-Ik heb 2 sterren gegeven omdat ik mijn pakket uiteindelijk heb ontvangen, maar er ging heel wat mis!
Ik bestelde een hoodie ter waarde van 60€ + 6€ verzendkosten op datum van 4-12-2024. (10% korting wegens eerste bestelling) bij Vans.be. Vans verstuurd hun bestellingen via UPS (jammer dat ze UPS gebruiken, maar dat weet je als klant niet op voorhand) Kreeg melding dat mijn pakket op zaterdag 7-12-2024 ging geleverd worden.
Pakket vertrokken vanuit Tsjechië blijkbaar.
Pakket kwam niet aan en kreeg de melding dat mijn adres foutief/onvolledig was en als ik niet reageerde het pakket teruggestuurd ging worden naar de verzender. Adres gecontroleerd op account van Vans en daar was mijn adres correct. Inloggen/registeren op platform UPS is nooit gelukt. Nieuw wachtwoord aanvragen ; mail komt nooit aan. Ik krijg steeds foutmeldingen.
Ik kon dus zelf niets aanpassen.
Op dinsdag 10-12-2024 contact opgenomen met klantendienst van Vans via mail. Tot op heden (14/12) NOOIT antwoord/hulp gehad !!! Enkel een automatisch antwoord dat mijn mail goed ontvangen is geweest.
Dan maar zelf op zoek gaan naar een adres om UPS te bereiken. In 3 talen een mail gestuurd naar CUSTOMER service van UPS waar ik godzijdank geholpen werd en hier wel dankbaar voor ben. Daar werd mijn adres nogmaals in het systeem genoteerd (adres die van in het begin correct was eigenlijk) en uiteindelijk is mijn pakket vandaag op 14-12-2024 aangekomen. Had ik zelf geen customer service van UPS gemaild, vrees ik dat ik mijn pakket nog steeds niet had ontvangen.
Ben absoluut niet tevreden over UPS maar …
- > Wat ik VANS verwijt ; 6€ verzendkosten vragen en de klanten in de kou laten staan als de klant een mail stuurt en om hulp vraagt ! Ik zal hier NOOIT meer bestellen. Geen vertrouwen meer in deze winkel, maar ook niet in UPS.
*Als je 6€ verzendkosten vraagt, ok … maar dan moet de leveringsservice ook ‘correct’ zijn. Voldoende webshops die geen verzendkosten vragen als je aan een som van 60€ zit en waar je in 2 dagen je pakje hebt. Hier was het echt een abominabele ervaring. Ook het feit dat Klantenservice niet eens reageert, vind ik echt niet kunnen wat mij betreft echt 0,000000 👎🏻👎🏻👎🏻