Banner for Vantage Markets

Vantage Markets Reviews 12.482

4,3

Tot nu toe bijna alleen maar goede ervaringen met Vantage: storten super eenvoudig( dat is bij de meeste brokers geen enkel probleem) maar ook het opnemen van je verdiende winsten gaat soepel,... Toon meer

Tot nu toe geen op of aanmerkingen Alles functioneert naar behoren & ziet er goed uit. Ik lees wel enkele dingen over het opnemen van geld, maar daar moet ik nog achterkomen of dat allemaal naar... Toon meer

Zeer te spreken over vantage en zou het niet anders willen. Winsten overboeken naar een bank is wat lastiger en omslachtig. Echter is overschrijven naar crypto haast een droom. Je voert jouw adres in... Toon meer

1. Niet-bancaire financiële diensten
  2. Geldwisselkantoor
  3. Financieringsmakelaar
  4. Goud- en zilverhandelaar
  5. Effectenmakelaar

Over Vantage Markets

Vantage Markets (or Vantage) is an award-winning multi-asset broker offering clients access to trade CFDs on Forex, Commodities, Indices, Shares, ETFs, and Bonds. With over 15 years of market experience and regulated in multiple jurisdictions, Vantage provides a trusted trading ecosystem that empowers clients to seize trading opportunities.

trade smarter @vantage

More than 5 million registered users worldwide

• 1000+ CFD products offered, including forex, commodities, indices, shares, etfs, and bonds
  • Competitively low spreads from 0.0 pips
  • Negative balance protection and maximum funds security
  • Free educational resources and expert market analysis
  • No fees charged for deposit and withdrawals

Vantage's wide range of trading platforms

• MetaTrader4 (MT4)
  • MetaTrader5 (MT5)
  • TradingView (NEW!)
  • ProTrader
  • Vantage App

Your Feedback, Our Priority

Your concerns addressed quickly and clearly

Your experience matters Our support team guarantees a thoughtful reply to every Trustpilot review within one business day (excluding weekends).

Promotion box for Vantage Markets

Discover our New Sponsorship

A Partnership built on Passion, Innovation and a Pursuit of Excellence

Houd rekening met het volgende

4,3

Uitstekend

12K reviews

Ik had €1700 verdient met een trade

Ik had €1700 verdient met een trade, ik cash uit en zie mijn balans 1700 staan, zonder ook maar een trade te hebben is mijn balans naar -500 gegaan, nu 2 weken bezig met support, 2 weken verder nog geen antwoord wanneer er veel bewijzen zijn dat vantage het zelf bewust gedaan om zelf meer te verdienen . Nu nog geen 1700 gehad en geen fatsoenlijk antwoord

24 april 2026

Beste Wello,

Bedankt voor je feedback. Wees gerust dat we op de hoogte zijn van je zaak en deze momenteel onderzoeken. We zullen zo snel mogelijk verdere updates verstrekken. We waarderen je geduld in deze kwestie.

Vantage

De customer service reageert niet

De customer service reageert niet, twee mails; na maanden nog geen reactie.
De dagelijkse drawdowns zijn niet altijd zichtbaar, ze laten plus maanden zien bij copytrading terwijl mijn account failliet en eruit geklapt is. Wanneer je hier naar vraagt valt alles onder voorwaarden en geen tegemoetkoming of compensatie mogelijk. €2600 kwijt plusminus. Al het voordeel voor de traders die zich aanbieden gekopieerd te worden ( en daar gemiddeld 30% winst van krijgen per trade met/van de winst).
Enige positieve is een persoonlijke agent die ik toegewezen heb gekregen in mijn eigen taal die menselijk en netjes is, maar ook die krijgt niks voor elkaar. Een vriendelijk tussenpersoon die tegen dezelfde dingen aanloopt als ik maar net iets meer weet en kan doen en proberen.

Nu probeer ik het account te sluiten maar waar hulp te vinden?
Alles zeer onduidelijk en onoverzichtelijk.
De chatbot geeft me een optie de boel te sluiten, maar de agent heeft aan dat ik dan maar een deel sluit van mijn account. En een account kost na een half jaar inactiviteit kosten. Ja... Dat ook nog.
Hoe kom ik van jullie af? Mooi concept dat copytrading dacht ik maar het systeem faalt waardoor je geen goede inschattingen kan maken en je strategieën falen. Gokken, Russisch roulette. En overigens ook geen afm vergunning in Nederland, snap nu waarom.... Ze hebben een dwangsom van €10.000 per dag van ze gekregen zolang ze niet meewerken met afm onderzoek of geen gegevens verschaffen.

Ben heel blij als alles straks gesloten is en ik er van ontkoppelt ben. ALS dat überhaupt lukt. Ik blijf het in ieder geval proberen.

Kijk ook uit met betaalmethodes. Anders ben je daar al een deel van kwijt met het puur op je account zetten vanaf je bankrekening. (Een procentuele fee)

Ik koos sepa voor terugboeken naar mijn normale bank. En eu international bank transfer voor het er op zetten.

WAT EEN GEDOE en een hele studie dit platform. Slechte hulp of geen.

Gewoon redelijk aan je lot overgelaten.
En niet in je eigen taal beschikbaar dus zie er maar uit te komen met al die technische details.

Succes.

Reactie op Vantage reactie; Prima, maar kunt u hier in uw reactie iets specifieker zijn met de gegevens van een contactpersoon voor vlugge directe communicatie en/of verduidelijking welke gegevens u van mij nodig heeft?
Desnoods stuurt u dit voor privacy redenen naar mijn email adres, bekend in jullie systeem onder de gegeven rekening nummers van mijn account in deze review.

Mist u iets of zie ik hierin nog steeds iets over het hoofd, vraag dit dan gerust.

Mvg

Rachel Stauffenberg

6 april 2026

Beste RS,

We hebben uw recente bericht ontvangen, maar het bevatte onvoldoende details om uw probleem te begrijpen. Om u effectief te kunnen helpen, verzoeken wij u vriendelijk om een ​​korte beschrijving van het probleem te geven.

Vantage

Ik lees hier steeds meer identieke…

Ik lees hier steeds meer identieke klachten en zit zelf in exact dezelfde situatie.

Sinds 12 maart 2026 wacht ik op een opname van €5037,94. Ondanks het herhaaldelijk aanleveren van alle gevraagde verificatiedocumenten, blijft mijn account beperkt en wordt mijn opname niet verwerkt.

Wat extra zorgwekkend is, is dat de reacties die hier geplaatst worden door Vantage grotendeels standaard en identiek zijn. Het lijkt om kopieer- en plakberichten te gaan, zonder in te gaan op de specifieke situatie of een concrete uitleg te geven.

Daarnaast valt op dat meerdere gebruikers exact hetzelfde patroon beschrijven: vertraagde of geblokkeerde opnames, vage verwijzingen naar “voorwaarden” en geen inhoudelijke onderbouwing.

Dit roept serieuze vragen op over de werkwijze van Vantage.

Ik heb inmiddels juridisch advies ingewonnen en ben gestart met het voorbereiden van verdere stappen. Gezien het feit dat Vantage via een offshore structuur opereert, is het des te belangrijker om als gedupeerden gezamenlijk op te treden.

👉 Daarom roep ik iedereen op die:

* wacht op een opname
* problemen heeft met het uitbetalen van tegoeden
* of geconfronteerd wordt met plotselinge accountbeperkingen

om zich te melden.

Het doel is om gezamenlijk een dossier op te bouwen en, indien nodig, collectieve juridische stappen te ondernemen.

Contact kan via een privébericht of via e-mail: [klachtmail123*gmail.com](mailto:klachtmail123*gmail.com)

Hoe meer gedupeerden zich melden, hoe sterker de juridische positie.

12 maart 2026

Beste Yassin Darri,

Hartelijk dank voor uw feedback.

Vantage streeft ernaar een eerlijke en betrouwbare handelsomgeving te bieden aan al haar klanten.

Als onderdeel van deze toewijding zijn alle accounts onderworpen aan onze Klantenovereenkomst, waarin de toegestane handelspraktijken zijn vastgelegd en die ervoor zorgt dat alle klanten onder gelijke voorwaarden opereren.

In gevallen waarin handelsactiviteiten niet in overeenstemming zijn met deze voorwaarden, kunnen wij passende maatregelen nemen conform ons beleid. Hoewel we begrijpen dat deze uitkomst teleurstellend kan zijn, is het onze verantwoordelijkheid om de bredere handelsgemeenschap te beschermen. Ons team staat tot uw beschikking als u uw zaak verder wilt bespreken.

Je verliest geld

"Waarschuwing: Deze app in combinatie met een bot is niet aan te raden. De bot is geprogrammeerd om je geld te stelen. Gebruik deze software niet." V-social is deze bot

22 maart 2026

Beste Randy Gildbrandsen,

Bedankt voor je feedback. We willen je graag helpen, maar we kunnen je zaak niet vinden met de verstrekte informatie.

We hebben via Trustpilot om meer informatie gevraagd en kijken uit naar je reactie.

Vantage

Geld opgenomen maar 1/3 maar uitbetaald…

Geld opgenomen maar 1/3 maar uitbetaald al weken terug gemaild waar de rest blijft helaas geen antwoordt weten jullie hoe dit komt? Ze hebben ook documenten nodig waar je adres op staat met je naam dat heb ik nog niet gedaan is dat de reden? Ik vraag dit omdat ik wel bij de eerste opgenomen geld wel is gelukt alleen helaas de 2e niet

12 maart 2026

Beste RG,

Hartelijk dank voor uw reactie op uw vraag.

Ons interne onderzoek bevestigt dat de transactie aan onze kant succesvol is afgerond. De verwerking wordt nu door uw bank afgehandeld. Wij raden u aan contact op te nemen met hun klantenservice om te bevestigen wanneer het bedrag op uw rekeningoverzicht zal verschijnen.

Mocht u nog vragen hebben of aanvullende informatie van uw bank nodig hebben, dan staan ​​wij u graag te woord.

Geen reactie

Wat een slechte service. Ik heb 1,5 week geleden een mail gestuurd om mijn poi te verwijderen van het account zodat ik op een ander account die weer kan gebruiken. maar nog steeds geen reactie van het bedrijf.
Ik weet niet als het mogelijk is maar een reactie zou op ten minst fijn zijn, maar gewoon helemaal niks.

Reactie op Vantage:

Het probleem is dat jullie niet op mijn mail reageren voor mijn POI te verwijderen van het ene account zodat ik op mijn ander account die er weer kan opzetten, of het overzetten van de POI op het ander account. Als dat niet gaat zou een reactie fijn zijn maar ik wacht al 2 weken op een antwoord.
Bedankt voor het lezen van dit bericht.

5 maart 2026

Geachte heer Noud Janssen,

Slechte klantenservice

Erg ontevreden over de klantenservice. Ik heb nu in 1,5 maand tot dik 3x toe een mail gestuurd over problemen met een withdrawal waar ik alleen maar een deel kan uitkeren naar mn bank, maar het andere deel verlicht in een crypto coin moet zetten. Ik krijg 0 reactie terug en alleen maar een mail van dat ze het hebben ontvangen en binnen 3 dagen terug reageren. Geen hulp geen reactie.

Vantage: de uitleg van het probleem staat duidelijk in de review. Jullie klantenservice is onbereikbaar en withdrawals moeten blijkbaar deels via een crypto coin. De eerste mail naar jullie klantenservice heeft request nummer (4450362). Ook zijn de mails verzonden via de mail die ik hier geregistreerd heb staan via Trustpilot (als jullie die kunnen zien). Ik ontvang graag een reactie terug.

11 maart 2026

Beste Kaya,

We hebben je bericht ontvangen, maar het bevatte onvoldoende details om je probleem te begrijpen. Om je zo goed mogelijk te kunnen helpen, verzoeken we je vriendelijk om een ​​korte beschrijving van het probleem te geven.

Zodra we meer informatie hebben, helpen we je graag verder.

Goede uitleg

Goede uitleg, en duidelijk geholpen

26 februari 2026

Beste Richard Dirven,

Dank u voor het achterlaten van uw feedback, en we zijn verheugd te horen dat u een positieve ervaring met ons heeft gehad. Als u verdere assistentie nodig heeft, nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen via telefoon, live chat of e-mail op support@vantagemarkets.com.

Wij kijken ernaar uit om u te blijven bedienen en in de toekomst meer positieve ervaringen te bieden.

Oplichters

Oplichters, zware oplichters! ik ga naar mijn advocaat toe. Ze beweren het naar mijn bank gestuurd te hebben en dat ik het moet checken oplichterij! Dit is het bericht wat ik van de bank heb gekregen: Goedendag, u chat met Nico. Ik neem het gesprek even over. Vervelend dat het geld nog niet op uw rekening is gestort. Wij zetten geen transacties in de wacht. Zodra wij het geld ontvangen storten wij het direct op uw betaalrekening. De verzendende partij moet even een boekingsonderzoek starten via hun eigen bank. De verzendende bank is verantwoordelijk voor de transactie. Er staat momenteel GEEN blokkade op uw account.

Vantage ik geef je letterlijk tot 10 februari en ik start een rechtzaak samen met mijn asvocaat. communiceer op zn minst op een normale manier en ga geen manieren erbij halen wat niet bestaat. Ik wil mijn geld op mijn rekening, want van mij komen jullie niet af. Alleen maar met leugens reageren op reviews om score hoog te houden. Zoals ik het zei: jullie hebben letterlijk tot dinsdag 10 februari de tijd om mij te woord te staan. Nu ben ik er klaar mee. Zaak nummer: 4499188

29 januari 2026

Beste Fatma Erciyas,

Vantage

Jammer dat dit zo gebeurt

Update: ze hebben het geld wel bijschreven maar op een andere datum. Nog steeds jammer dat ik een maand moet wachten op een antwoord!

Jammer dat dit zo gebeurt. Ik vond vantage een prima broker, maar ik heb geld van mijn account gehaald ter waarde van 600$+ dollar. Nu hebben ze maar 126$ bijgeschreven. De chat verwijst naar de mail en op de mail reageren ze niet, want druk. Prima als ik even moet wachten, maar er gebeurt niks. Issue loopt al sinds vorig jaar.

26 januari 2026

Geachte Daniel Hb,

Hartelijk dank voor uw geduld. Na beoordeling van uw supportaanvraag kunnen wij bevestigen dat uw opname is afgerond en vanuit ons systeem is verzonden.

Aangezien het geld ons platform heeft verlaten, raden wij u aan contact op te nemen met uw bank voor meer informatie over de definitieve bijschrijving op uw rekening. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Withdrawal

Tot op heden mijn geld nog niet ontvangen ook het krijgen van mijn wachtwoord van mijn account duurt ook al aardig lang graag wil ik dat het met spoed wordt opgelost. Zolang de situatie niet is opgelost blijft deze review staan.

Update heb inmiddels mijn wachtwoord kunnen veranderen snap alleen niet waarom dit zolang duurde.

5 januari 2026

Geachte Rafael Vigelandzoon,

Wij begrijpen dat u op uw geld wacht. Als de opname niet snel op uw rekening verschijnt, neem dan contact met ons op zodat we u kunnen helpen met de benodigde informatie om de transactie via uw bank te traceren.

Voor verdere vragen kunt u gerust rechtstreeks contact met ons opnemen via telefoon, live chat of e-mail op support@vantagemarkets.com.

Held van het jaar

Ik gaf het een laatste kans om het te proberen (aan te melden via mt5) en Georgina. O. Heeft me hier top mee geholpen

4 januari 2026

Beste Thibau De Meester,

Hele fijne support

Hele fijne support, vriendelijk om te helpen!

29 december 2025

Beste Mar,

Vantage

Ik heb 300 euro in mijn account gezet…

Ik heb 300 euro in mijn account gezet en had het weer nodig dus wou ik het eruit halen en nu een paar maanden later is het nogsteeds ‘aan het processen’en kan ik er niet in

18 september 2025

Beste Thiago De mees,

Hartelijk dank voor uw feedback. We hebben eerder via Trustpilot om meer informatie gevraagd om uw dossier te kunnen vinden, maar we hebben geen reactie ontvangen.

Zonder deze informatie kunnen we u niet verder helpen. Mocht u nog steeds ondersteuning nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op via de live chat of stuur een e-mail naar support@vantagemarkets.com.

Vantage

Ik had nooit problemen met Vantage totdat..

Ik had nooit problemen met Vantage, tot ik mezelf wilde uitbetalen. Binnen 1-3 werkdagen komt het bedrag aan werd er mij verteld. Het is inmiddels al 6 dagen geleden en ik heb nog steeds niets ontvangen. Ik probeer dagelijks contact op te nemen, maar ze blijven het af wimpelen. Ook blijven ze zeggen dat ze erop terug komen binnen 24-48 uur. Eens de tijd verstreken, hoor ik niks. Neem ik weer contact op, krijg ik weer hetzelfde te horen. Dit voelt niet 100% ok.. dit voelt bijna als een scam.

17 december 2025

Beste Seantelle Nelson,

Vantage

ik opende een trade met to en sl ging…

ik opende een trade met to en sl ging slapen werd wakker tp hit maar positie is gesloten op sl
wat ook heel vaak gebeurd je opend een trade en hijs + maar vantage loopt vast en blijft aangeven dat het - is super slechte service vergeleken met hoe ze vroeger waren vroeger nooit issues gehad tegenwoordig alleen maar issues begin er niet aan lekker een andere broker zoeken je zou verwachten dat na zoveel jaar het alleen maar vooruit zou gaan met dit platform helaas gaan ze achter uit

12 juni 2025

Beste I. Van boxtel,

Vantage

Critical Warning About Vantage (Vanuatu…

Critical Warning About Vantage (Vanuatu License) – Severe Integrity Concerns

My experience with Vantage raises serious red flags about the integrity and reliability of their trading infrastructure.

Vantage sent me an official trade report listing a position with ticket number 49206787, yet this trade is completely missing from the trading platform and account history.
This is not a minor issue — it indicates either a major system failure or potential deliberate manipulation of client trade records.

I filed a formal internal complaint and requested full Audit Logs. To this day:

- No meaningful response from Vantage.
- Only a generic excuse claiming “heavy workload”.
- No investigation, no clarification, no accountability.

Even more concerning: the regulatory authority VFSC, under which Vantage operates, appears effectively non-functional.
All official VFSC email addresses are out of service and do not accept messages.
This leaves clients with zero practical oversight or protection, despite the claims of being “regulated”.

This situation is unacceptable for any financial institution handling client funds.

My recommendation:

- Avoid relying on brokers operating under a Vanuatu license.
- Exercise extreme caution with Vantage until they provide verifiable transparency and proper regulatory oversight.

What is happening here has no place in a regulated financial environment.

Zeer ernstige waarschuwing over Vantage (Vanuatu-licentie)

Mijn ervaring met Vantage wijst op ernstige en onaanvaardbare tekortkomingen in hun handels- en rapportagesystemen.

Ik ontving een officieel trade-rapport per e-mail met ticketnummer 49206787, maar deze trade bestaat totaal niet in het handelsplatform. Dit is geen kleine fout: dit wijst op een fundamenteel probleem of op opzettelijke manipulatie van klantgegevens.

Ik heb een formele klacht ingediend en om volledige Audit Logs gevraagd. Tot vandaag:

- Geen inhoudelijke reactie van Vantage.
- Alleen een standaard excuus dat ze “onder hoge werkdruk staan”.
- Geen enkele poging om het probleem te onderzoeken of op te lossen.

Het wordt nog zorgwekkender: de toezichthouder VFSC — waar Vantage onder valt — blijkt in feite onbereikbaar.
Alle officiële e-mailadressen van VFSC zijn buiten werking en accepteren geen enkel bericht.
Dit betekent dat klanten in de praktijk zonder enige bescherming of toezicht blijven.

Dit is een onacceptabele situatie voor een bedrijf dat zich “gereguleerd” noemt.

Mijn aanbeveling:

- Vermijd handelen onder een Vanuatu-licentie.
- Wees uiterst voorzichtig met Vantage totdat zij transparant en controleerbaar bewijs leveren.

Wat hier gebeurt, hoort niet in een gereguleerde financiële markt thuis.

7 december 2025

Dear Ahmad Osman,

Thank you for your feedback. Please be assured that we are aware of your case and are currently investigating the matter. We will provide further updates as soon as possible. We appreciate your patience in the matter.

Kind Regards,
Vantage

Joe t van vantage heeft me goed…

Joe t van vantage heeft me goed geholpen en neemt tijd voor alle je vragen en je word geholpen met alles heel erg bedankt 🤩

26 november 2025

Beste Hassan Laksir,

Bad liquidty

In principe een goeie broker, alleen wacht ik al langer dan een maand op een failed deposit. Ze hebben blijkbaar geen normale procedure om dit terug te storten en als er een transactie misgaat dan mag je er zelf achteraan. Wel innen maar moeilijk doen en je ontzettend lang laten wachten op een antwoord als er wat teruggestort moet worden. Ik vind dit geen goed teken. Lijkt wel alsof ze problemen ondervinden met hun liquiditeit. Het handelen in cfd's is niet duur en ze hebben een groot aanbod aan assets. Alleen dit vind ik wel een dingetje. Jammer, ik ga denk ik op zoek naar een alternatief.

20 november 2025

Beste Raoul,

Vantage

Hoe kan goud op andere platforms lager…

Hoe kan goud op andere platforms lager staan en bij vantage hoger. Ik heb vandaag hierdoir alleen verlies gemaakt dit is niet ok

21 oktober 2025

Beste Nubian Pips,

Bedankt voor uw feedback. We hebben eerder via Trustpilot om meer informatie gevraagd om uw zaak te lokaliseren, maar we hebben geen antwoord ontvangen.

Zonder deze informatie kunnen we u niet verder helpen. Mocht u nog steeds ondersteuning nodig hebben, neem dan contact met ons op via de livechat of stuur een e-mail naar support@vantagemarkets.com.