Mijn review op 22 juli 2025 krijgt een vervolg. Want na het retour sturen van de kleding naar nota bene China!!!! Naar het adres dat Van Zilst zelf aangeeft, krijg ik het pakketje na drie maa... Toon meer

Heb nu sinds 5 maanden pantoffels aan in de avond... 35 euro betaald chineese rotzooi vallen na 4 maanden uit elkaar Beter om bij de fysieke winkels in de stad te gaan kopen..... Dit is niet onlin... Toon meer

Na levering die drie weken duurde Totale goedkope rotzooi uit China geleverd. Op emails naar zgn Nederlands adres wordt niet gereageerd. Telnr gaat meteen op voicemail De jurk slordig in elk... Toon meer

3 jassen besteld bij een mooi Nederlands bedrijf. Geen reviews gelezen. Totaal €165. Kwaliteit waardeloos en leek niet op de foto. Contact gehad. Aanbod om 20% retour te krijgen. Afgeslagen en gezegd... Toon meer

1,2

Zeer slecht

TrustScore 1 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

1,2

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Dit is gewoon een dropshipper uit…

Dit is gewoon een dropshipper uit China. Ik had een jack besteld in de maat large, ik denk dat mijn kleine neefje van 11 het nog niet eens past. Terugsturen is onduidelijk en geen reacties op mails. Je bent je geld dus gewoon kwijt

4 april 2025

Niets bestellen daar

Niets bestellen daar. Klopt van geen kanten. Lijkt een net NL bedrijf. Ze bestellen in China en als je het wilt retourneren mag je dat zelf betalen, zoals het er staat. Alleen staat er geen China bij en dan zijn de kosten hoog. Het zijn oplichters..

3 april 2025

Oplichters!

Oplichters! Als je al wat binnen krijgt is het troep in een verkeerde maat. Als je hem retour wilt sturen krijg je geen reactie, bellen kan niet en op de mail wordt niet gereageerd.

27 maart 2025

Oplichting!!!!!

Oplichting!!!!!

Nadat ik door had dat de jassen geleverd worden uit China heb ik de bestelling willen annuleren. Dit kon niet, maaaar ik kon wel een korting krijgen om de jassen te houden. Dit is het verdienmodel. Terugsturen naar China is rete duur. Annuleren is niet mogelijk.

31 maart 2025

Echt schandalig!

Echt schandalig!! Zoals bij ander reviews te lezen magazijn in China. Als je wilt retourneren moet je dat naar China doen op eigen kosten die veelal duurder zijn dan je bestelde product. Grote afzetters!!

31 maart 2025

Ook ik ben erin getrapt

Ook ik ben erin getrapt! Heeft niks met een mode zaak uit Den Haag te maken!
Broeken uit China, 2,5 week levertijd, maten niet goed, op eigen kosten terug sturen naar China!
Gelukkig afgerekend met Klarna (wat binnekort verloopt en terug naar China gaat ook minimaal 2 weken duren).

Het pakketje net onder de 2 kg dus ben ik 20,- verzendkosten kwijt met Postnl.

Trap er niet in mensen!! Met een grote boog om deze website heen!
Je kunt echt niet voorzichtig genoeg zijn :-(

28 maart 2025

Ordinaire dropshippers!

Ik bestelde duurzame schoenen en kreeg een track en trace uit China. Dit zijn ordinaire dropshippers en leugenaars! Oh en verrassing: de klantenservice is uiteraard ook niet bestaand. Ik heb op 2 mails 0 reactie gehad

20 maart 2025

Oplichting dropshipping

Oplichting dropshipping. Voor alle mede gedupeerde. Betaal daarom altijd met klarna. Weiger je pakket aan de deur laat het kostloos retour gaan en neem contact op met klarna. Mij is het ook gelukt, ook iedemdito standaard mailtjes van een gefantaseerde personage. Ik ben geen honderden euro's lichter gelukkig. Gewoon schandalige smerige praktijken dit met hun makkelijke retourbeleid.

24 februari 2025

Tja...

Tja, er ook in getuimd. Dropshipping. Ik dacht twee mooie pakken te kopen,maar helaas Chinese troep. De webwinkel ziet er goed en betrouwbaar uit, maar helaas...
Per mail contact gehad, telefonisch niet bereikbaar. De pakken gaan retour naar China (kosten rond de 52 euro). Ik kreeg nog een aanbod voor 40% korting van van Zilst om de hoge kosten van terug sturen te voorkomen. Maar terugsturen is goedkoper:) Wel even goed het retour adres controleren voordat je daar een foutje in maakt. Ik heb tot viermaal toe, per mail, gevraagd wat het concrete adres is., maar helaas wazige antwoorden. Ze doen er nml alles om retourzendingen te voorkomen en centen te verdienen.

Oplichterij, geldklopperij, niets bestellen dus.

27 maart 2025

Dezelfde ervaringen als onderstaande!

Dezelfde ervaringen als onderstaande!
Zomer jas besteld, op dat moment geen reviews beschikbaar. Blijkt veel kleiner als de bestelde L en Chinese rommel te zijn.
Retour kan alleen naar China terwijl op de website nota bene een banner te zien is: eenvoudig te retourneren.
Na meerdere mails wordt een groter bedrag aan terugbetaling geboden tot 50%. Echter ga ik niet akkoord en betaal niets voor dit ongewenste artikel, nu geen enkele reactie meer.
Melding gemaakt bij klarna en consumentenbond

24 maart 2025

Wij dachten bij een Nederlands bedrijf…

Wij dachten bij een Nederlands bedrijf te bestellen. Alles zag en betrouwbaar uit. Heb daarom 2 pakken besteld, zodat we de best zittende maat konden houden. Toen we erachter kwamen dat de order uit China moest komen voelden wij ons direct bedrogen. Het pak zag er uiteindelijk prima uit, wel massa productie. Maar allang blij dat we iets hadden. Helaas zat het veel te krap.

Uiteindelijk hebben we wel 25% van de aankoopwaarde terug gestort gekregen en mochten we de pakken houden. (Een beetje VidaXL werkwijzen)

Dus het is enorm tegenvallen maar toch blij met wel de levering van de pakken en het financiële retour.

26 maart 2025

Absolute oplichterij

Absolute oplichterij. Dit bedrijf doet zich voor als Nederlands bedrijf wat er professioneel uitziet. Maar niks is minder waar. De artikelen zijn Chinese rotzooi, verkocht tegen een veel te hoog bedrag. Retourzending kan alleen door terug te sturen naar China op eigen kosten! Schandalig! Koop hier nooit iets! Ik ga melding maken bij alle consumentenorganisaties! De verzender is zelfs gewoon AliExpress... Dus als je al goedkope rommel wil, koop het dan direct bij de AliExpress - scheelt je zo 90% van de prijs...

24 maart 2025

Niet bestellen

Niet bestellen! Helaas ben ik er in getuimd met een bestelling van €50,- niks ontvangen. Geen bevestiging. Geen contact mogelijk. Oplichters! Ik ga aangifte doen.

18 maart 2025

Is dit jouw bedrijf?