Beställer på onsdagen leveransen kommer på torsdagen. Har beställt på en annan sajt tidigare men Vapehandel.se var faktisk 1 kr billigare med fri frakt. Den andra sajten jag nyttjat har bara haft uthä... Toon meer
Wow! Aldrig varit med om så snabb frakt någonsin! Testade handla hos er då jag fyller min vape med pods och ni hade bäst pris för detta. Har tyckt andra haft snabbt frakt men detta var ju extrem-snab... Toon meer
Alltid snabba leveranser, stort utbud. Men min favorit rev pod cotton candy e nästan alltid slut så de blir tyvärr 1 stjärna ner, en halv bara om de hade gått… då hade jag alltid beställt bara från de... Toon meer
Företaget har snabb leverans och bra kundservice med snabba svar! Utbudet tar slut ganska snabbt och fyllts på lite för långsamt, men det gör den upp för med den fria frakten och de billiga... Toon meer
På Vapehandel.se kan du handla e-cigaretter, engångsvapes, e-juice för vapes, podsystem, batterier och smakkapslar. Vi har många varumärken i lager, såsom Rev Pod, QBIX, Nimmbox, Beco, N-One, Vont, Crystal, Frunk Bar, Lost Mary, Panther Bar med flera.
Segersbyvägen 4, 145 63, Norsborg, Zweden
alltid bra att bra att handla i huse är.tack
Snabbaste leveransen, och har nästan alltid det jag vill beställa på lager. Alltid nöjd med att handla här.

Antwoord van Vapehandel
Mycket snabb leverans, kom långt innan datum som stod vid beställning. Allt gott och kommer beställa igen.
Tack

Antwoord van Vapehandel
Har beställt flera gånger. Alltid snabba leveranser. Nöjd med mina köp.

Antwoord van Vapehandel
Leverans var snabbt, dock blu ice grape 3 av 5 var dåliga utan någon smak. Inte gott alls.
Använder samma produkt under längre period så det var enkelt att bedöma.