Vasco Electronics Reviews 461

TrustScore 4 uit 5

4,1

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

LA MULTI ANI ,VASCO ,de 3 ani cu un mini vasco am avut foarte multe intamplari unele mai putin placute dar foarte multe actiuni in deplasarile prin unele state europene cu un numar mare de persoane de... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Am primit Q1 destul de rapid, mulțumesc, dar, internetul de pe cartelă nu este disponibil, nu funcționează, am trimis un e-mail către serviciul de reparații, reclamații, mi-a răspuns repede, în acelaș... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Sunt multumita de Vasco Translater M3 pentru ceea ce eu am nevoie. Il folosesc pentru traduceri din olandeza. Cred ca mai este de lucru la acuaratetea traducerilor olandeza-romana si invers. Nici Goog... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Aparatul este nefuncțional cu semnalul GSM existent, indiferent de zona in care l-am folosit! Cu wi-fi puternic, funcționează corespunzător. Nu-l recomand a se folosi in afara zonei cu semnal wi-fi d... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Elektronica fabrikant
  2. Elektronicabedrijf
  3. Vertaler

Info over Vasco Electronics

Geschreven door het bedrijf

Din 2008, proiectăm, producem și vindem dispozitive mobile de traducere.

Produsul nostru provine din trei segmente mari de piață: Dezvoltare software, Electronică și Lingvistică.

Suntem specializați în programare neuro-lingvistică (NLP), design UX, dezvoltare și mentenanță software.

Am început într-un birou mic în Cracovia, dar acum activăm în aproape 20 de țări și pe 4 continente. Echipa noastră este răspândită în întreaga lume, deoarece dorim să acționăm local pe fiecare piață.

Vasco este o mare familie internațională de aproape 200 de oameni. Sărbătorim diversitatea noastră culturală, deoarece ne îmbogățește perspectiva, făcând posibilă înțelegerea și mai profundă a misiunii noastre.

Să ne concentrăm acum pe produsul nostru. Translatorul Vasco este un dispozitiv pe care îl poți purta oricând cu tine și îl poți folosi oriunde te-ai afla.

Cu noi, poți vorbi fără efort cu oricine. Vom înlătura barierele lingvistice pentru dvs., deoarece dispozitivele noastre de traducere oferă până la 108 limbi străine.

Translatorul Vasco oferă, de asemenea, o varietate de funcții de ultimă oră. Puteți traduce voce, text, conversații de grup și multe altele.

De asemenea, suntem singurul producător de translatoare care oferă acces gratuit la Internet pe viață pentru traduceri. Funcționează în aproape 200 de țări datorită unui card SIM încorporat.

Vasco este, de asemenea, simplu de utilizat și intuitiv. O singură apăsare a butonului și vorbești liniștit în întreaga lume. Convinge-te singur cât de ușor este de folosit!

Vasco Electronics - tehnologie avansată pentru toți

Geschreven door het bedrijf

Prețuim părerea clienților nostri.
Prețuim părerea clienților noștri. Vasco Translator a fost creat gândindu-ne la utilizatori și intenționăm să continuăm în acest fel. Ai un feedback? Oferim servicii de asistență locală în multe limbi străine. Spune-ne părerea ta, ne ajută să ne îmbunătățim produsele! De asemenea te ajutăm cu plăcere să alegi translatorul potrivit nevoilor tale. Și dacă întampini situații neașteptate, îți oferim și asistență tehnică. Trebuie doar să ne suni sau să ne trimiți un email.
Câștigător al multor premii
Suntem bucuroși să te anunțăm că translatoarele noastre au primit recunoaștere pentru designul lor prietenos cu utilizatorul. Atât Vasco Translator M3 cât și V4 au câștigat premiile Red Dot Awards, care sunt considerate "premiile Oscar" în materie de design. Translatoarele au fost premiate cu Good Design Award și NY Product Design Award care, de asemenea sunt premii importante. Vasco Electronics a primit în trecut premiul GLOMO Award, acordat în timpul expoziției de tehnologie MWC Barcelona. Nu ne vom opri aici, ne asigurăm în continuu că produsele noastre vor avea un design de cea mai bună calitate și funcționalitate.
De ce este Vasco Translator mai bun decât o aplicație?
Traducerile de calitate necesită o conexiune la Internet. Cu Vasco Translator nu trebuie să îți faci griji în legătură cu costurile de roaming, atunci când te afli în străinătate, fiindcă vine prevăzut cu o cartelă SIM încorporată, care asigură Internet gratis pe viață în aproape 200 de țări. În plus, aplicațiile online folosesc un singur motor de traducere. Translatoarele noastre folosesc 10 motoare de traducere, care asigură o acuratețe mult mai mare a traducerilor (până la 96%).
3 motive pentru care ar trebui să cumperi Vasco Translator
1) Are acces la Internet gratis, pe viață în aproape 200 de țări. Simte-te în siguranță și vorbește liber oriunde ai fi! 2) Asigură o acuratețe mare, de 96%, a traducerilor. Fiecare pereche de limbi străine este tradusă de 1 din cele 10 motoare de traducere pentru a asigura cele mai bune rezultate. Vorbește clar! 3) Îți permite să comunici cu 90% din populația lumii. Vasco Translator asigură traducere vocală în 70 de limbi străine. Vorbește cu oricine te-ai întâlni în călătoria ta!
Ce tipuri de traducere oferă Vasco?
Translatoarele noastre au mult mai multe funcționalități. Vasco Translator V4 asigură: - traducere vocală (76 de limbi străine) - traducere foto (108 limbi străine) - traducere text (90 de limbi străine) Predecesorul său, Vasco Translator M3, nu asigură traducere text, dar te poți baza pe traducere vocală și foto în 76 de limbi străine. În plus, cu aplicația MultiTalk poți crea chat-uri multilingve, unde toate mesajele sunt traduse pentru fiecare participant în limba preferată.

Retur garantat al banilor în 14 zile

Vasco Electronics oferă retur necondiționat al banilor în 14 zile

Ne străduim să oferim cel mai bun translator de buzunar cu scopul de a ajuta oamenii din toată lumea să se poată înțelege. Totuși, dacă din anumite motive nu ești satisfăcut de produsul nostru, îți vom returna banii. Tot ce trebui să faci este să ne anunți în 14 zile de la primirea produsului. Fără nicio întrebare. Apoi returnează-ne produsul în următoarele 14 zile.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 88% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

👍👍👍👍

👍
Excelent!
An useful product.

24 maart 2026

Antwoord van Vasco Electronics

Mulțumim pentru feedback! Ne bucurăm să știm că vă este de folos. Să îl folosiți cu drag!

Antwoord van Vasco Electronics

Vă mulțumim frumos pentru recenzie! Ne bucurăm tare mult să aflăm că dispozitivele noastre vă sunt de mare ajutor. Să le folosiți cu drag în continuare :)

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Perioada de timp scursa de la lansarea…

Perioada de timp scursa de la lansarea comenzii si pina la primirea produselor ,este foarte lunga,peste 2 saptamani!
Produsul foarte bun,Translator M3

21 februari 2026

Antwoord van Vasco Electronics

Ne pare sincer rău că a durat atât de mult livrarea, o astfel de întârziere este o excepție. Totuși, ne bucurăm enorm că, odată ajuns, Vasco M3 v-a convins și vă place cum funcționează. Să-l folosiți cu drag!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Great exeperience and great product

Great exeperience and great product! Very good funciones ! Thanks!

12 februari 2026

Antwoord van Vasco Electronics

Thank you so much for the kind words! We're thrilled to hear you're enjoying the device and its features. Happy translating on all your adventures :)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nu am primit nici acum coletul

Nu am primit nici acum coletul, după 8 zile lucrătoare, la telefonul de pe site nu răspunde nimeni.......

17 februari 2026

Antwoord van Vasco Electronics

Ne pare foarte rău pentru această întârziere și pentru că nu ați reușit să dați de noi la telefon. Vă rugăm să ne scrieți un scurt mesaj la contact@vasco-electronics.ro cu numărul comenzii.

Este o firma fantoma

Este o firma fantoma, numarul de telefon nu este alocat si nu raspund nici pe e-mail. Cu un tupeu fantastic, imi solicita si feedback.

15 februari 2026

Antwoord van Vasco Electronics

Ne pare rău pentru frustrarea creată. Totuși, vă asigurăm cu toată seriozitatea că Vasco Electronics este o companie 100% reală și legitimă.

Vă rugăm să ne lăsați un număr de contact la contact@vasco-electronics.ro, iar un coleg vă va suna în cel mai scurt timp.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Aculator slab.Acumulatorul nu tine mai mult de 2,5…

Acumulatorul nu tine mai mult de 2 zile, aparatul fiind folosit foarte putin.
Ce o sa fac cand acumulatorul nu va mai functiona?
Se poate schimba acumulatorul?
Cum? Din caracteristici rezulta ca bateria te tine 6-7 zile.

Antwoord van Vasco Electronics

Pentru a verifica exact de ce se descarcă în acest ritm și pentru a primi toate detaliile despre procedurile de înlocuire a acumulatorului, vă recomandăm să luați legătura cu echipa noastră de suport tehnic. Colegii noștri vă pot oferi cele mai bune răspunsuri și soluții dacă le scrieți la contact@vasco-electronics.ro sau dacă apelați numărul afișat pe site.

Abia am cumpărat dispozitivul

Abia am cumpărat dispozitivul. L-am probat și cred că este OK. Vă rog să mă ajutați că nu știu cum să instalez programul pentru traducerea apelurilor telefonice. Vă rog frumos să-mi spuneți ce mai trebuie să fac pentru că nu primesc codul de la VASCO.

4 februari 2026

Antwoord van Vasco Electronics

Bună ziua și vă mulțumim pentru încredere! Ne bucurăm că aparatul vă place deja.

În privința codului și a instalării aplicației - cel mai simplu este să ne dați un scurt telefon la numărul afișat pe site sau să ne scrieți la contact@vasco-electronics.ro. Un coleg vă va îndruma cu drag, pas cu pas, până când totul este instalat și gata de folosit.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

It doesn't seem like such an…

It doesn't seem like such an exceptional device to me.

Antwoord van Vasco Electronics

We are always looking to grow, so we would truly appreciate more detailed feedback on what we could improve. Please feel free to reach out to us at contact@vasco-electronics.ro with your thoughts!

Factura emisa de firma din Polonia catre firma din Romania cu TVA

Factura emisa de firma din Polonia catre firma din Romania cu TVA
Trebuie sa fie fara TVA

Antwoord van Vasco Electronics

Ne cerem scuze pentru această eroare! Vă rugăm să contactați echipa noastră de suport la contact@vasco-electronics.ro cu detaliile comenzii și datele firmei. Colegii noștri vor verifica și vor emite imediat factura corectă, fără TVA.

The product was nice

The product was great, and easy to work.

30 januari 2026

Antwoord van Vasco Electronics

We are delighted to hear that you found our product great and easy to use. Simplicity is one of our main goals!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

A făcut soția mea comandă pe site

A făcut soția mea comandă pe site, a plătit și după o lună, încă nu se găseau banii! A trebuit să facem o nouă comandă, între timp aparatul s-a scumpit, cu plata la livrare și a ajuns după 4 zile. Aparatul este ok, dar comunicarea cu firma este foarte grea. Vă stricați imaginea singuri!

28 januari 2026

Antwoord van Vasco Electronics

Bună ziua! Ne pare rău pentru dificultățile întâmpinate cu procesarea primei comenzi și pentru disconfortul creat.

Deși ne bucurăm că sunteți mulțumit de funcționarea aparatului, situația legată de blocarea sumei și diferența de preț achitată la a doua comandă este regretabilă.

Vă rugăm să ne contactați la contact@vasco-electronics.ro. Dorim să analizăm situația și să găsim o soluție pentru a compensa diferența de cost apărută între cele două comenzi.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.