Van d'helsen Vastgoed Reviews 25

3,3

1. Makelaardij

Bent u op zoek naar uw droomwoning of denkt u eraan uw vastgoed te verkopen of te verhuren? Wij zorgen voor een persoonlijke begeleiding in het volledige koop-of verkoopproces. Hierbij garanderen wij u een eerlijke manier van werken en zetten wij ons positief in om uw plannen te helpen realiseren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor al uw vastgoedvragen of een gratis schatting van uw eigendom!

3,3

Gemiddeld

prima service

Correcte en duidelijke uitleg, woning verkocht na 14 dagen, attesten aangevraagd, vriendelijk contacten.

12 februari 2023

Samenwerken met Van d'helsen IMMO is een absolute aanrader! Happy customer!! :)

De verkoop van het appartement (incl. garage) op de Fruithoflaan in Antwerpen is dankzij Van d'helsen immo bijzonder vlot verlopen. Binnen de week was het appartement verkocht, nog geen 2 maanden daarna de akte verleden. Wat ik het meest apprecieerde in de samenwerking met Emilie Caerels was de persoonsgerichte en pragmatische aanpak. De belofte ‘dat je geen nummer bent’ bij hen maken ze meer dan waar! Ook voor toekomstige opdrachten zal ik beroep doen op hun expertise!! Absolute aanrader!!

29 januari 2023

Zeer goede ervaring als koper met dit…

Zeer goede ervaring als koper met dit kantoor. Correct, organisatorisch sterk, grote plus voor communicatie en bereikbaarheid en vriendelijk. Aan te bevelen.

30 augustus 2022

Antwoord van Van d'helsen Vastgoed

Jij maakt onze dag helemaal goed, wat een fijne review! bedankt hiervoor!

Van d'Helsen, een prima kantoor Dit is de 2e maal dat ik gebruik maak…

Dit is de 2e maal dat ik gebruik maak van hun diensten, en, zoals de vorige keer, kan ik alleen maar bevestigen dat ik uitermate tevreden ben. Steeds even accuraat, vriendelijk, correct, professioneel en altijd bereikbaar!
Een dikke dankuwel voor de fijne samenwerking!

19 augustus 2022

Antwoord van Van d'helsen Vastgoed

Bedankt Vera, voor de lieve en lovende woorden! Ook wij vonden het een super toffe en vlotte samenwerking :) bedankt van gans ons team!

Uitstekende opvolging

Uitstekende opvolging van het immo kantoor, een positieve ervaring!

25 juli 2022

Antwoord van Van d'helsen Vastgoed

Bedankt voor de mooie review Jeffrey! Veel geluk in jouw nieuw appartement!

Top !!

Voor mij was het een positive ervaring. Zeer goeie communicatie met Emilie en zeer bekwame makelaar. Ik raad Van D'Helsen zonder twijfel aan !!

25 juli 2022

Antwoord van Van d'helsen Vastgoed

Bedankt Edith voor deze leuke en positieve review!

Positieve ervaring

Zeer tevreden over de service die ons werd verleend door Emilie Caerels en het Van d'helsen Vastgoed team. Alle nodige attesten werd correct in orde gebracht en opgevolgd. Prachtige foto's werden genomen en volledige grondplannen werden uitgetekend. De communicatie verliep steeds stipt en volgens afspraak. Bezoekers werden steeds professioneel en vriendelijk door het huis begeleid.
En inderdaad een glas champagne en een mooi boeket bij afronding van verkoop/aankoop was een mooie attentie en waardering voor ons als klant.
Hans en Berlinde

19 juni 2022

Antwoord van Van d'helsen Vastgoed

Heel erg bedankt voor de mooie woorden, wij zijn blij dit te mogen lezen! Hopelijk genieten jullie volop in jullie nieuw appartement.

kon mij geen betere begeleiding en…

kon mij geen betere begeleiding en ondersteuning wensen bij mijn beslissing te verhuizen van Brugge naar Berchem.... vriendelijke en zeer efficiënte begeleiding met vlot contact

Eliane Six

3 februari 2022

Antwoord van Van d'helsen Vastgoed

Zo'n mooie review maakt onze dag goed! Bedankt voor de zeer fijne samenwerking en nogmaals proficiat met de mooie aankoop van gans ons team.

Uitstekende ervaring

Alvast danku voor al jullie hulp.

Alles verliep correct en zonder zorgen. Voor mijn eerste ervaring had ik niet om betere service kunnen vragen.

13 december 2021

Antwoord van Van d'helsen Vastgoed

Leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn. Bedankt voor de mooie review en nogmaals proficiat met jullie aankoop.

je kunt tot in de kleinste details op…

je kunt tot in de kleinste details op ze rekenen en heb altijd de beste oplossingen voor problemen, ik ben er trots op met ze te hebben samengewerkt.

Antwoord van Van d'helsen Vastgoed

Bedankt Tarek voor de leuke review!

vlotte samenwerking

Ik kan niet echt vergelijken, maar het was een positieve ervaring. Het appartement was in orde (zoals op de foto's weergegeven), de communicatie met Emilie en haar collega's zeker correct en de koop was dan ook snel rond.
Ook nadien zeker nog voldoende opvolging van de papieren.
Tevreden klanten!

Antwoord van Van d'helsen Vastgoed

Heel erg bedankt voor de super lieve review, Ariana!

Enorm tevreden

Enorm tevreden! Bedankt voor de prachtige bloemen bij mijn aankoop!

Heel erg bedankt, Ines!

Vlotte verkoop

Bekwame makelaar, aangename kennismaking, goede uitleg en bespreking van de prijs en vlotte verkoop

3 september 2021

Antwoord van Van d'helsen Vastgoed

Heel erg bedankt Christiane voor de mooie review!

Verkoop

Snel kordaat vriendelijk super

1 september 2021

Bedankt Theo!

Zeer tevreden!

Stipt en betrouwbaar, vlotte persoonlijke begeleiding en bemiddeling, aangename ervaring met makelaar Femke... Zeer tevreden!

31 augustus 2021

Antwoord van Van d'helsen Vastgoed

Heel erg bedankt voor de leuke review, Iliana!

100% Tevreden over de ganse lijn

100% Tevreden over de ganse lijn. Een aanrader. MVG Alfred

31 augustus 2021

Antwoord van Van d'helsen Vastgoed

Toffe samenwerking met jou Alfred! Bedankt voor de mooie review!