Lees wat reviewers zeggen
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi leverer bjørkeved hjem til deg eller du kan hente selv hos oss :)
Contactgegevens
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg bestilte 50 sekker ved levert til…
Jeg bestilte 50 sekker ved levert til ytterdør og innbæring selv. Sjåføren som leverte var veldig hyggelig og serviceminded. Jeg har vært veldig fornøyd med servicen og kommer til å kjøpe herfra meste år også. Prisen på veden var også mye bedre enn noen andre jeg fant. Selv med prisen for hjemkjøring inkludert ble billigere enn noen andre var for kun veden.
Leverer ikke som avtalt
Jeg bestilte ved for omtrent fire uker siden. Leveringen har blitt utsatt tre ganger. Hver gang har jeg fått beskjed om at varen skulle leveres, og jeg har vært hjemme for å ta imot. På leveringsdagen har jeg deretter mottatt e-post om at levering likevel ikke kan gjennomføres, og blitt bedt om å velge ny leveringsdato. Per i dag har jeg fortsatt ikke mottatt bestillingen. Min erfaring er at leveringene ikke har vært pålitelige.
Enkelt, billig og behagelig
Enkelt, billig og behagelig. Finn ut hva du trenger. Trykk bestill. Betal (eller på stedet). Kjør til Frysjaveien. Åpne bagasjerommet og gutta danderer sekkene. Lukk bagasjerommet og kjør ut. Eller få veden rett hjem for en rimelig sum. Bedre blir det ikke
Veldig bra sevice
Veldig bra sevice, bra mann som leverte til meg, stablet på plass som jeg ville ha det.😀
Grei levering
Firmaet meldte endret leveringstid kanskje noe seint, men OK. Sjåføren meldte ankomsttid greit nok. Veden ble båret inn og pent stablet.
Enkelt å bestille på nett
Enkelt å bestille på nett. Hyggelig og rask betjening i Frysjaveien. Brukte samme type ved i fjor. Tørr og fin ved som gir god varme.
Bra levering
Jeg fikk god opplysning om (årsaken til forsinket) levering. Bilen kom kort tid etter telefonbeskjeden, og sjåføren var såvel hyggelig som hjelpsom. Han tok seg også tid til en tre minutters prat, hvilket bidrog til en spiss på en god formiddag.
Hjelpsom sjåfør
Hjelpsom sjåfør, litt vanskelig å forstå på telefon. Enkelt å bestille god ved for fyring.
Samme svindel som Hoggestabben
Samme svindel som Hoggestabben. Styr unna dette selskapet som har svindlet hundrevis av kunder, meg inkludert.
❌❌❌❌
De prøver seg på nytt! STYR LANGT UNNA!
At de våger å sende reklame på mail til kunder som de fortsatt skylder penger fra i fjor, er så frekt at det nesten blir morsomt. 😂 Denne virksomhet har samme bakland som konkursramte Hoggestabben. Tenk deg om.
Vi kjøpte ved hos Hoggestabben i fjor, betalte og fikk aldri veden. Pengene fikk vi heller aldri tilbake. I stedet kom det en lang, sørgelig beklagelse om hvor leit alt sammen var, og hvor synd situasjonen var for Hoggestabben som virksomhet. Flere i omgangskretsen vår satt igjen med samme erfaring: penger ut, ingen ved. Finnes masse artikler på dette fra siste år.
Og nå prøver de seg altså på nytt. Hoggestabben videreføres under navnet Vedinorge.no, og det ser nesten komisk kjent ut: samme type grafikk, samme billige lokkepriser og samme forsøk på å skape hastverk. Samme tomme lokaler?
Og så har vi bildet av en gubbe i lastebilen foran en hall, som tydeligvis skal signalisere: «Se her, folkens, vi har MASSE ved på lager!» Beklager, men etter fjorårets erfaring overbeviser det meg om absolutt ingenting. Tvert imot. 😂😂. Bilder av ved hadde de også siste år, men gubben er ny.
Jeg har også svært liten tillit de glødende femstjernersanmeldelsene. Litt for godt til å være sant? Et tryk på disse profiler og du får deg sandheten. Troværdige virksomheter har et mangfold af forskellige reviews, men Vedinorge har kun 1- eller 5-stjerner 🤔🤫
Mit klare råd: Ikke la dere lokke av lave priser og kunstig hastverk. Vår «billige» ved ble fryktelig dyr: Vi mistet pengene, hadde en stressende tid med null kommuniksjon og satt gjennom en kald vinter og ventet. Kjøp ved et annet sted, om du vil ha garanti for den faktisk kommer.
Fin tørr bjørkeved til en veldig god…
Fin tørr bjørkeved til en veldig god sommerpris. Vi fikk god hjelp med lasting i vår varebil av 60 sekker. Nå kan vinteren bare komme. Veldig fornøyd.
Hilde Lystad
Meget god informasjon både før og ifm
Meget god informasjon både før og ifm. leveransen som kom helt presist etter avtale. Hyggelig og rask levering til døra, og ikke mins tørr, fin bjørkeved.
Kjøpte 5 sekker ved og fikk mail om at…
Kjøpte 5 sekker ved og fikk mail om at det kunne hentes i frysjaveien 29 mellom 0800-2200 dagen etter. Møtte opp dagen etter for å hente, men stedet var stengt og det var ingen der. Prøvde gjentatte ganger å ringe nr som var oppgitt, men ingen svarte. Måtte til slutt reise derfra uten ved. Skrev mail og klagde, men får heller ikke noe svar der. Anbefaler alle å holde seg unna, virker like useriøse som hoggestabben som hadde lokalene før dem.
Sjåføren var vanskelig å forstå på…
Sjåføren var vanskelig å forstå på telefon men jeg oppfattet 10 min. Ikke spesielt hyggelig i starten, kanskje fordi vedprisen raste ut av bilen. Jobbet raskt, og ble hyggeligere utover og når han gikk. Viktig å være tydelig når du skal ringe til folk.
Fikk ved i fjor også og var da veldig fornøyd.
Bra pris og service!
Flott hjemlevering på utsatt dato. Mkt fornøyd med pris og service!
På tid og sted som avtalt
Bestilte ved på nett, fikk dato og tid og den ble levert på avtalt sted til avtalt tid.
Veden ble tidlig bestilt og kom helt…
Veden ble tidlig bestilt og kom helt som avtalt av en hjelpsom og hyggelig sjåfør.
Veden ble betalt med vips uten noen problem.
Anbefales.
Dette må du holde deg LANGT UNNA!
Dette må du holde deg LANGT UNNA!! har bestilt ved. Så på dagen det skal komme så skriver de en melding om at de ikke kommer like vel. DET GÅR IKKE AN!!! hodldere langt unna dette DRITTSELSKAPET
Svindel scam løgnaktigheter
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.