Beloven dingen die ze achteraf niet nakomen en dan zeggen ze kunnen we niks aandoen. Het probleem ligt niet bij ons. Slecht bedrijf! En zeer klantonvriendelijk
Goed bezig,Niks over te klagen, ga zo door! Ben keurig en vakkundig benaderd met een transparante en vooral interessante aanbieding waarna ik ben overgestapt. 1e telefoongesprek ging heel vlot, gee... Toon meer
Bellen gewoon op en proberen je dan van energiemaatschappij te laten wisselen. Ze liegen over kosten van gas en elektriciteit en vertellen niets over overstap boete. Als je gebeld bent laat dan je... Toon meer
Op zich is de insteek en hoe ze den verkooptechniek toepassen slim gedaan. Snel babbelen en je laten tekenen zonder tijd te gunnen na te denken. Zeker moment waarop is handig. Op druk moment van de d... Toon meer
Energie op maat voor ondernemers
Harderwijkweg 4, 2803 PW, Gouda, Nederland
Het probleem ligt niet bij ons.
Slecht bedrijf! En zeer klantonvriendelijk

Antwoord van Vedion
Beloven van alles maar komen het niet na. Nu 2 maanden verder en nog steeds niks vernomen.
Dat zulke bedrijven mogen bestaan is mij een raadsel

Antwoord van Vedion
Agressieve telefonische verkoop...zodra je uiteindelijk toch geen interesse hebt in aanbod is ergeen vriendelijkheid meerte bespeuren...en hoe danvan dat contract af te komen!

Antwoord van Vedion
Als je gebeld bent laat dan je energieleverancier weten dat ze dat gedaan hebben en geef aan dat je je energiemaatschappij verantwoordelijk stelt voor alle kosten indien ze toch je contract beëindigen.
reactie op reactie:
Dat is goed om te horen, maar dat we geen klant zijn weerhoudt uw medewerkers er niet van ons te benaderen.

Antwoord van Vedion
Meermaals gebeld door Vedion die op aggressieve manier proberen hun product te verkopen onder voorspiegeling van een korting en zogebaamd eerder contact en gemaakte afspraken. Zeer vervelend en schaamteloos voorliegen.

Antwoord van Vedion
Jammer dat je gewoon geen ster kan geven want werkelijk wat een asociaal bedrijf dit. Ten eerste al liegen dat ze me hadden geholpen aan mijn contract bij essent vorig jaar wat niet eens kan want ik zat toen bij nuon en sinds juli pas bij essent. En ik regel dat soort dingen zelf wel. Dat was dus al een leugen en toen begon die met een verhaal dat zodra de prijzen lager zouden worden hij me terug zou bellen ook niks van waar want ik ben nog nooit gebeld of wat dan ook door dit bedrijf. Maar hij had een heel verhaal over dat ik goedkoper energie kon krijgen nou ok als het bij essent is is het goed. nee want het was dan zo dat de netbeheerder anders werd dit werd dan iets met bgb ofzo. Dus ik zo van ja maar blijf ik dan wel bij essent maar dat bleek dus niet zo te zijn. Dus heel geniepig proberen je een contract aan te smeren bij een ander bedrijg terwijl je het duidelijk aan geeft niet over te willen stappen. Echt zo klaar met dit soort praktijken. Was ook best even pissig en heb dit ook duidelijk gemaakt dat ik overal vanaf zie waar ik ja op zei en dat ik niet over stap. En al helemaal niet via een bedrijf als deze. De manier waarop je wordt aangesproken is al niet netjes en van fatsoen hebben ze al helemaal nooit gehoord. Echt walgelijk Vedion om zo met mensen om te gaan leugen na leugen en dan op een slinkse manier mensen een contract aan smeren. Heb het nummer na ophangen ook gelijk geblokeerd mij niet meer bellen of mailen en graag al mijn informatie verwijderen. Hoe ze aan al mijn gegevens zijn gekomen ik zou het niet weten.
Op vrijdag 16 juli gebeld door een medewerker Vedion.
Hij vroeg mij wie mijn energie leverancier was. Dat heb ik hem verteld, en hij zou nagaan of ik lager kon gaan dan de 18 Euro die ik nu betaal aan Essent per maand.
Dat kon wel, maar we zetten het op 28 Euro en dan krijg je later wat terug. Op een gegeven een contact aangeboden gekregen van een ander leverancier die beter bij zou passen. Ondanks herhaaldelijk negeren voor overstap bleef hij doordrammen. Wat deze doordrammer vergeet is dat je 14 dagen bedenktijd hebt voor een eventueel getekende contract definitief wordt. Wat mij verbaasd is dat zij alles van je weten. Ik sta ingeschreven bij "" Bel me niet register "" , maar deze drammers blijven toch bellen. Het is een schande dat deze praktijken nog steeds in Nederland plaatsvinden.
Helaas moest ik onbekende nummers opnemen omdat ik een telefoontje verwacht en toen kwam Vedion er tussen... Die leken alles te weten van je. Klopt. Ze hebben mijn spam emailadres (oud gehakte emailadres) ... en ook mijn fictieve gegevens. Ik heb me ook nergens op aangemeld hiervoor.. hoe komen ze hieraan?? Standaard verkooppraatje en dat ik wordt verbonden met "de financieel adviseur"... zozo 2 man sterk voor een verkooppraatje... gaat goed met Vedion. Of was hij dat zelf en slecht geïmiteerd.. Die probeerde me te overtuigen dat ik kan besparen, 97 cent gas naar 91 cent. Zwaar boven de huidige gemiddelde tarieven. Ruim 10 cent meer wat ik sinds 2019 betaal... 5 jaar vast. Toen hij doorhad dat ik mijn cijfertjes scherp had hing hij snel op.
Again a waste of my time...
Gisteren mijn moeder huilend aan de telefoon en geloof mij dat is een taaie! Gebeld door een jongeman bij jullie, onduidelijk of hij nu van Vattenfall was, mijn moeder dacht dat het over de eindjaar afrekening ging. Man ratelde maar door, heeft zich laten overbluffen en tekende, hierna gaf ze luid en duidelijk NIET te willen overstappen. Hierna nam een andere collega het over, deze werd boos op mijn moeder omdat ze het niet zou snappen. Hoe kunnen jullie op deze wijze jullie geld verdienend, ronduit triest! Natuurlijk gaan we het contract annuleren en goddank is er nog ergens in de wet geregeld dat dit mogelijk is!

Antwoord van Vedion
Wat een nare brutale, niet gemanierde jonge dame die niet eens algemeen beschaafd Nederlands spreekt. En je en jij maar een eind raak. En ook nog eens liegen dat het gedrukt staat. Ik zou graag advies geven hoe je een fatsoenlijk klantgesprek voert en je MKE correct toepast.

Antwoord van Vedion
Gisteren is mijn man gebeld en was overrompeld en in de veronderstelling met Essent te spreken (ons huidige leverancier) op mijn aandringen de hoorn er uiteindelijk opgegooid. Bij terugbellen van vedion heb ik duidelijk gemaakt dat al onze gegevens uit jullie systeem verwijderd moesten worden. De dame was uiterst onvriendelijk en gooide de hoorn erop. Ze heeft toch een mail gestuurd met jullie aanbod, tegen mijn nadrukkelijk verzoek onze gegevens te wissen! Heb uiteraard de mail niet bevestigd en vandaag teruggebeld. En dan wordt er bij alle 4 keuzes in het menu niet opgenomen!!!
Ik wil graag dat beide telefoontjes worden teruggeluisterd (zeker de tweede! Waarin ik duidelijk maak dat onze gegevens uit jullie systeem verwijderd worden) Gaarne reactie want telefonisch lukt dit niet!
Walgelijke praktijken.

Antwoord van Vedion
Een prettige gesprek gehad. Alleen praat hij heel erg snel is maar goed dat je mee kijkt op het contract
Gebeld dat ik bij DGB goedkoper uit zou zijn. Beginnen gelijk met "je" en "jij" en "Of niet dan?"
Ik stelde allerlei vragen en merkte dat verkoper steeds ongeduldiger werd. Toen hij vertelde dat hij een e-mail had gestuurd en of ik die wilde bevestigen heb ik gezegd dat ik op dat moment te druk was. Hij bleef aandringen en ik vertelde hem dat ik het wel zelf bepaalde. Hij zei dat hij al 17 minuten met mij bezig was en legde op zonder iets te zeggen.
NIET MEE IN ZEE GAAN.

Antwoord van Vedion
Werd gebeld door iemand van Vedion en hij gaf aan dat ik flink omlaag kon qua energiekosten. Ik meende dat ik een doorlopend contract heb met een andere energiemaatschappij voor 3 jaar waar ik zonder het betalen van overstapkosten niet onderuit kon. Vervolgens was zijn voorstel 1.200 m3 lager verbruik dan ik in werkelijkheid verbruik tegen gas/electriciteittarieven die hoger zijn dan ik nu betaal bij mijn huidige energieleverancier. Pure oplichterij, waar je instinkt als je zelf niet even goed op let. Hoe zij aan mijn gegevens komen is mij onduidelijk.

Antwoord van Vedion
Hallo mevrouw, ik ben op zoek naar meneer .. op adres ..
- Dan heb je niet het goede nummer.
Oh. Is uw man dan aanwezig?
- Ik heb geen man.
- Oh jammer. Ik wilde de man des huizes namelijk een aanbod doen voor een energiecontract.
Ik hoop toch niet dat ze het je zo hebben geleerd tijdens de callcentertraining.
Heel asociaal te woord gestaan tot twee keer toe.ze willen mij wat aanbieden waar ik niet op zit te wachten.als ik dat aan geeft proberen ze me te overtuigen dat ik gek ben. En omdat ik niet doe wat ze graag willen gooien ze zonder nadere aankondiging de telefoon erop.

Antwoord van Vedion
Meneer was kort en duidelijk en gaf genoeg ruimte voor eventuele vragen.
Een aardige jongeman.
Hoj heeft mij vorig jaar ook geholpen. Ben zeer tevreden.
Hij verdiend opslag☺☺