Super bedrijf
Snelle service. Goede kwaliteit prijs verhouding
Ons hoofddoel is dat iedereen een mooi horloge kan dragen, ongeacht financiële status, Een horloge dat echt van jouw en persoonlijk is.
Paulusdonk 3, 4707TA, Roosendaal, Nederland
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Snelle service. Goede kwaliteit prijs verhouding
Mooie horloge gekregen goeie service ben heel blij

Antwoord van Vedoir
Mooie horloge voelt echt kwalitatief aan. Beter dan de meeste seiko mods op de markt(heb andere ook geprobeert). Lekker om de pols. Precies hoe ik hem heb samengesteld. Meer dan ik had verwacht. Prijs is het zeker waard voor wat je ervoor terug krijgt. Hoop in de toekomst nog een klokje samen te stellen. En btw bedankt voor de goeie service mag ook gezegd worden.💪🏼
Een horloge samenstellen naar je eigen smaak is optimaal! Van het bandje tot het uurwerk en zelfs de wijzer, wat je zelf maar wenst. De customerservice was goed, ik werd goed op de hoogte gehouden over het product en kan het zeker aanraden bij familie en vrienden.
Mooie automatische horloges welke helemaal naar wens kunnen worden samengesteld, werken top en voelen kwalitatief aan en zien er erg luxe uit. Bij configuratie is op de website is gelijk een voorbeeld van het horloge te zien dat je zelf hebt samengesteld.
De titanium horloges zien er erg goed uit en zitten heel erg comfortabel, een aanrader voor iedereen die houdt van lichtere horloges!
Ik heb een goede ervaring gehad, service was top, er werd meegedacht en de levertijd is prima! Mooi dat ik nu een unieke item heb die ik cadeau kan geven.
Onlangs heb ik een horloge aangeschaft van Vedoir dat volledig voldoet aan mijn wensen, en ik ben meer dan tevreden. Het ontwerp is precies zoals ik het voor ogen had: stijlvol, uniek en perfect passend bij mijn smaak.
De kwaliteit van het horloge is uitstekend. De materialen voelen premium aan, de afwerking is verfijnd en elk detail straalt vakmanschap uit. Dit is geen standaard horloge, maar echt een uniek stuk dat zich onderscheidt van de rest.
Mooi horloges, prijs kwaliteit erg goed. Goede service
Perfecte kwaliteit. Heb hem al een jaar en s niks mis mee, werkt nog perfect. Voor de lage prijs is het het zeker waard. Hele goede klantenservice ook, je wordt goed geholpen.
Vriendelijk geholpen bij het samenstellen van mijn horloge. De verkoper heeft bij het samenstellen van het horloge duidelijke en vakkundig advies gegeven over de mogelijkheden. Het eindresultaat was mooier dan verwacht.
Ik heb eindelijk mijn droom horloge gevonden top kwaliteit
Top horloges!! Een paar maanden geleden heb ik een gepersionaliseerde horloge gekocht van vedoir. Ik ben super blij mee. De horloge is precies hoe ik hem wil, exact op maat en top kwaliteit. De service was fantastisch en ik ontving mijn horloge na ongeveer 2 weken. Als je prachtige en betaalbare horloges wilt is vedoir een hele sterke aanrader!!