Mijn ervaring is slecht met hun
Mijn ervaring is slecht met hun, ik zit nu al weken vanaf begin herfst in de kou, terwijl er wel al een volle week 24/7 bij mijn buitenlandse buren een heel nieuw warmte systeem aangesloten wordt ze daarvoor als slaven voor hun vanaf 07:30u tot 17u de trap op en neer druk bezig!
Die context probeerde ik uit te leggen aan Feenstra dat dit ondanks dat ik wel snap dat ze druk zijn in deze periode geen manier van doen is!Ze hadden op zijn minst even kunnen zeggen van als er een klant afzegd dan komen we bij u langs van dit alles niks!
Toen werd ik uitgemaakt voor discriminatie enz ging nog op een beledigende manier ook maar goed ik was helemaal beduusd dat dit zo opgevat werd van mij kant uit nooit zo bedoeld maar je wordt als Nederlander wel in de kou gezet!
Mijn ouders en grootouders hebben zich altijd uit de naad gewerkt voor dit Discriminerende Nederland!Hoe durven ze! hun hebben helemaal niets meegemaakt van de 2de wereld oorlog mijn opa en moeder zijn ter nauwenood ontsnapt aan de concentratie kampen ontsnapt uit de trein waar ze in zaten daar naartoe, en ze hebben niet door dat ze zelf ook discriminatie doen door klanten in de kou te zetten!
Dus lees mij de les niet!want jullie zijn zelf even erg!!!
Door mij als klant niet op de wachtlijst te zetten om geholpen te worden vind ik ook discriminerend!