1. Instituut voor Technologie

We bring experience from all industries to healthcare. In working with healthcare clients, Swingtide has seen a need to customize and focus its solutions, acknowledging the complexity, maturity, pace of change, risk, and critical cost and value challenges that impact this industry and the communities served.

1,5

Zeer slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Oplichters en dieven

Oplichters. Ineens wordt mijn account ' geschorst' ivm een ' internal investingation '. Chat contact gezocht, maar die kunnen/willen niet zeggen wat er aan de hand is. Moet maar mailen zeggen ze. Inmiddels TIG mailtjes gestuurd naar support EN vip afdeling,maar niemand reageert??? En nu kan ik ineens ook niet meer inloggen?? Er staat wel geld op mijn account nog. Zijn gewoon dieven!!!!

30 oktober 2022

Trap er niet in!!

Trap er niet in! Als je wat wint betalen ze je niet uit en word je inderdaad geblokkeerd. En krijg je dit te zien als je wilt inloggen

Sorry, registration cannot be made from your region.

Je moet steeds meer documenten op sturen want datums zijn verstreken (1 maand oud) blablabla

Leuke puzzel voor kees van de spek. Want dit zijn oplichters

6 december 2021

Stefanie,

Kun je ons vertellen of je hierover contact hebt opgenomen met onze klantenservice? Neem contact met ons op via e-mail als u hulp nodig heeft; we nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. In dat geval, hartelijk dank.

VegasPlus Casino

Positieve reviews zijn nep!

Mensen, pas op! VegasPlus gebruikt nep reviews. Ik heb de meeste namen gecontroleerd bij de positieve reviews en zo goed als geen enkele is in Google terug te vinden of gelinkt aan een social media site. Er worden hier nepnamen gebruikt! Hier komt een wet tegen, maar is nog in de maak. Dus, laat je niets wijsmaken.. Controleer het gerust zelf.

16 november 2021

Antwoord van Swingtide

Bedankt voor het tonen van interesse voor onze diensten, Moraalridders! Als u meer wilt weten over ons en onze diensten, aarzel dan niet om ons een e-mail te sturen. We helpen u graag verder. Dank u, en nog een fijne dag!

-klantenservice

Ongeziene maffiapraktijken

Beste gokvrienden, dit casino tart alle verbeelding bij mij in mijn 20 jaar casino spelen !!! Na ettelijke mails en ondertussen 12 dagen wachten op mijn gewonnen geld, of beter gezegd mijn inzet terug gewonnen, is dit nog steeds niet afgehandeld.. Beter nog...!!!.. ze hebben mij geblokkeerd en ik kan zelfs niet meer inloggen op hun rip-site..!!??!!! Ik heb de gaming commission alles uitgelegd en hun de nodige documenten bezorgd. Aangezien ik direct antwoord kreeg en ze dit als prioriteit gaan behandelen, wil dit toch al iets zeggen over de onkunde en de manier van oplichterij van dit KUTCASINO !!!! NIET??? ik hoop dat iedereen die hetzelfde probleem heeft de moeite doet om dit hier neer te schrijven zodat hun gekochte reviews met 5 sterren geen zak meer uit doen om hun imago er veel beter laten uit te zien dan hoe dit "casino" in werkelijkheid is...EEN DIKKE ZERO!!!!!!!!! PAY MY MONEY THREATERS!!!!!!!!@

16 oktober 2021

Antwoord van Swingtide

Bedankt dat u contact met ons heeft opgenomen. Het spijt ons dat u een negatieve ervaring heeft gehad. Neemt u alstublieft zo snel mogelijk contact met ons op zodat wij u kunnen helpen bij het oplossen van het probleem of de problemen die u ondervindt.

VegasPlus Casino Klantenservice

ik heb een week geleden een bedrag

ik heb een week geleden een bedrag gewonnen en nog steeds niks ontvangen. elke keer krijg ik het antwoord dat het aan de bank ligt. ook bij een gewonnen bedrag krijg ik opeens geen bonussen meer en wordt er gezegd lees de voorwaarden. heb toch genoeg deposits gedaan. ik vind het niet netjes dat ik al een week op een uitbetaling wacht, terwijl de uitbetaling is goedgekeurd.

15 oktober 2021

Wat een ramp !!!!!

Wat een ramp !!!!!! Regelrechte oplichting !!!!!
Alle papieren opgestuurd naam adres, paspoort, energie rekening, bank rekening, bank passen, bank afschrift, verzekering, zelfs een foto met het paspoort voor mijn lichaam gehouden.

Niets maar dan ook niets is goed !!!!!
WAT IS DIT VEGASCASINO
IK WIL MIJN GEWONNEN GELD HEBBEN !!!!!!

VEGAS S.V.P. MAAK MIJN GELD OVER PLEASE

F. de jong Hilversum
Het kantoor weet er van.

12 oktober 2021

Antwoord van Swingtide

Het spijt ons zeer voor de slechte ervaring die u heeft gehad. Neem contact met ons op als u vragen heeft over ons platform, we zijn bereid om u te helpen. We zullen er alles aan doen om eventuele misverstanden op te lossen.

VegasPlus Casino Klantenservice

Wat een shit casino, uitbetalen is een ramp

Wat een shit casino, win ik 900 euro, nu moet ik voor en achterkant id bewijs, uploaden, vragen ze om 3 maanden bankafschriften, dan doe ik dit,en maar wachten, nu moeten ze weer wat anders, waar naam, adres, datum opstaat, ook gedaan. Nu weer niet goed, probeer nu al bijna 2 week om uit te betalen. Wil maar niet lukken.

15 september 2021

Beste Erwin,

Het spijt ons te lezen over uw slechte ervaring. We zullen ons best doen om elke consument een uitstekende ervaring met ons te laten hebben. Ik heb met ons management team gesproken en zal de situatie blijven uitleggen en alles doen wat we kunnen om eventuele misverstanden op te lossen.

VegasPlus Casino Klantenservice

Reviews in alle talen tonen. (71 reviews)