Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Bestelling nog steeds niet ontvangen
Bestelling nog steeds niet ontvangen , wordt niet gereageerd op mail.
Product geleverd
Na de slechte reviews te hebben gelezen dacht ik nou helaas ik kan fluiten naar mijn bestelling.
Maar tot mijn verbazing werd het ineens vandaag bezorgd, dus toch 4 sterren
Enkel 1 van de 2 producten ontvangen…
Enkel 1 van de 2 producten ontvangen bij bestelling. Na 3 mails nog steeds geen reactie. Intriest.
Pakket is niet ontvangen
Pakket is niet ontvangen, kan geen contact krijgen met veiligstappen. KOOP HIER NIET!
Bestel hier vooral niets
Bestel hier vooral niets. Ik heb een maand geleden 2 producten besteld en nog niet binnen. Wat er mis ging? Sowieso gaat het mis in de communicatie, ik heb denk ik 4 of 5 mailtjes gestuurd met de vraag waar mijn pakket blijft. Ik wilde het op een pakketpunt afhalen, daar heb ik nooit een melding van gekregen dat mijn pakket er was. Ik heb uiteindelijk na een maand mijn pakketje ontvangen. Wat mij vooral stoort is dat dit bedrijf nergens een reactie op stuurt.
Oplichters
Helaas verkoopt het bedrijf goedkope spullen uit china. Vier alarmen besteld, twee waren er al stuk bij aankomst. Reageren op mail, of een aanvaag voor retourzenden doet het bedrijf niet. Ze negeren je gewoon net zo lang tot je het opgeeft. Oplichterij.
Slechte kwaliteit, geld terug bij retourneren een ramp
De producten kwamen netjes aan, maar voldeden niet aan verwachting. Kwaliteit van het ene product voelde erg slecht aan, direct getest en product deed het maar soms. Het fluitje deed het niet eens. Dus gemaild dat ik de producten wilde retourneren. Na de bevestiging dat dat kon heb ik de producten retour gestuurd. Volgens de track&trace waren de producten bij de shop aangekomen, maar ik had mijn geld een week later nog niet terug. Ik heb ze hier over gemaild, maar geen reactie gekregen.
Ik zie net dat ze een week na mijn mailtje een deel van het geld hebben terugbetaald, maar niet alles. Inmiddels nog maar een mail gestuurd.
Betaald en niets ontvangen!
Op 19 september 2024, 2 artikelen bij Veilig Stappen besteld en betaald. Vandaag, dinsdag 1 oktober 2024 niets ontvangen en geen contact gehad ondanks diverse pogingen.
Toppers
Super fijne communicatie! Een van de spullen was kapot gegaan in de post. Na een bericht gestuurd te hebben, hebben ze meteen nieuwe opgestuurd. Als ik weer wat nodig heb, ga ik zeker weer bij Veilig Stappen bestellen. Veiligheid van de klant staat bij Veilig Stappen bovenaan!
Fantastisch bedrijf!!
Fantastisch bedrijf!!
Ik heb bij hun de TIW farb-gel-spray besteld. Omdat ik mogelijk in een onveilige situatie zit, waarin een inbreker heeft gezegd voor mij terug te komen, hebben ze het pakketje heel snel verstuurd en daar gratis een persoonlijk alarm en een aardig kaartje bij gedaan!
TOP SERVICE!