Everything that has to do something with ponds is our greatest passion. Pond water runs as it were in the blood of every Velda employee. Velda consequently sets itself the objective to make pond lovers optimally enjoy their ponds, applying high-quality pond products, which can be easily used. Velda has been doing this for over 50 years.
De Giem 25, 7547 SW, Enschede, Nederland
- +49256298975
- mail@veldateichshop.com
- veldateichshop.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ik kan er weer een jaar tegen
Ik kan er weer een jaar tegen . toch handig die filters anders zit je mooi zonder
3 weken geleden contact gehad met de…
3 weken geleden contact gehad met de afdeling verkoop. Mijn luchtpomp voor de vijver die ik net 1 jaar heb, doet het niet meer. De luchtpomp is belangrijk bij o.a. vorst om een wak te houden. Precies op het moment dat het hard vriest en er 50 cm sneeuw ligt begeeft de pomp. Er zit nog garantie op ook nog. Alles per email aangereikt waar om gevraagd werd. Weer gebeld en werd afgescheept met" druk, nog géén tijd gehad, ik zal kijken naar de mail." Dat was dus 2,5 week terug dat dit werd gezegd. Tot de dag van vandaag nog steeds niks gehoord. Zeer slechte zaak.
Waardeloos!
Doret de Cock
velda pondprotector werkt niet.
Heb de velda pondprotector gekocht om reigers weg te houden van de vijver. Reigers pikken nog vrolijk vissen uit de vijver. Het systeem is te zwak. De vogels voelen de schokjes niet. Spijtig. Nutteloze investering.
Niet goed helaas
05-09 besteld en 16-09 ontvangen mijn filterpakking was kapot nieuwe besteld moet ik bijna 2 weken wachten omdat ze mijn huisnr vergeten waren resultaat geen filter en vissen dood.jammer dit
Slechte ervaring met Velda Clear Control 100 – misleidende informatie en onprofessionele afhandeling
Ik heb onlangs de Velda Clear Control 100 aangeschaft via Wildkamp, maar het gebruik van dit product bleek ronduit frustrerend. De icoontjes op het filter bleken volgens Velda zelf genegeerd te moeten worden, met andere woorden: ze zijn onjuist. Dit is niet alleen verwarrend, maar ook bijzonder slordig voor een fabrikant van dit kaliber.
Het gevolg? Urenlang gepuzzel, een filter dat niet werkt zoals het zou moeten, en geen enkele duidelijke communicatie vanuit Velda zelf. In plaats van verantwoordelijkheid te nemen voor een overduidelijke productieblunder, korte antwoorden richting Wildmap, en werd het afgedaan met de opmerking dat ik de handleiding moet volgen en niet moest vertrouwen op wat er fysiek op het apparaat gestanst staat. Ongelofelijk!
Erg teleurstellend, en de afhandeling getuigt van weinig gevoel voor de eindgebruiker.