Terrible Garment
Terrible Garment , 4 emails I've sent asking for refund and no response.
Stay well away bad company and poorly fitting garments
Terrible Garment , 4 emails I've sent asking for refund and no response.
Stay well away bad company and poorly fitting garments
Estafa total, productos totalmente chinescos, con malos acabados, sin etiquetas. No coinciden ni color ni tejidos.
Ojooo pueden llegar incluso a no enviarte nada. He tenido que abrir hasta una disputa con el banco
Os recomiendo no comprar.
No te dejan cancelar el pedido
A parte riceversi la merce dopo 1 mese !
Avevo ordinato due maglie di lana e cachemire, non del colore che mi avevano fatto vedere e senza etichette, ne di taglia , ne di composizione ne di composizione dei materiali. A guardarla sembra sintetico.
Veldune sei scorretto ed illegale .
Same here. Paid for a shirt, that since 4 weeks has not been delivered. Instead bombed with advert-mails. STAY AWAY!
I've been waiting for my order for over three weeks now. Apart from being bombarded with newsletters several times a day, nothing is happening.
Dopo 15 giorni dall'ordine (pagato) ancora non c'è traccia della spedizione. Ho scritto una e-mail per chiedere quando la merce sarà spedita, ma non ho avuto risposta; speriamo bene
Poor quality products, support is via email only. I have been requesting return/refund but they never respond regarding return or refund. They say that they will work hard to improve their products. They claim that they are 4.5 stars on Trustpilot while they are not rated anywhere on Trustpilot.