product kwam totaal niet overeen met wat ik besteld heb. product heeft een andere kleur, andere stof, waardeloze kwaliteit, totaal doorzichtig, en tot slot stinkt het ontzettend. enorm teleurges... Toon meer
Weken geleden besteld, nog niks binnen komt hele vage tracking mail, zonder informatie. Gezien de overige reviews hier, heb ik weinig hoop meer. Bewijst maar weer dat je eigenlijk altijd eerst ff rev... Toon meer
Ik wilde even de tijd nemen om te schrijven over mijn fantastische ervaring met Velona- Moda. IK heb hier nu meerdere keren besteld en elke keer ben ik zo blij met wat ik ontvang. De kleren zijn altij... Toon meer
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
product kwam totaal niet overeen met…
product kwam totaal niet overeen met wat ik besteld heb. product heeft een andere kleur, andere stof, waardeloze kwaliteit, totaal doorzichtig, en tot slot stinkt het ontzettend. enorm teleurgesteld.
op de website verkopen ze het als Nederlands product/ Nederlandse website, echter komt het product zelf ergens uit china weg gezien de track and trace.
wees dus gewaarschuwd, zonde van je geld.
Pakket komt waarschijnlijk niet aan
Gezien de overige reviews hier, heb ik weinig hoop meer. Bewijst maar weer dat je eigenlijk altijd eerst ff reviews moet checken voordat je van een onbekende site wat koopt.
Artikelen uit China
De jurk die ik had besteld kwam 2 weken te laat binnen waardoor ik hem terug moest sturen. Blijkt het dat de retour naar China gaat wat 60 euro kost om terug te sturen. Alle artikelen komen uit China dus bestel hier niet.
Mensen trap niet in deze website dit…
Mensen trap niet in deze website dit zijn chinese bedriegers ...alles wat ze je sturen is van plastic en krijg je voor een appel en een ei bij Temu of aliexpres het is een zwaar bedrog
Slechte levering Niet doen!!!
Slechte levering, niet nakomen afspraak!
Na mailen alleen maar excuses en oplossing ho maar. Bijna drie weken zitten wachten op een jas die uiteindelijk door velona moda besteld is bij ali express.
Te veel betaald uiteindelijk! Zeer slechte service.
Heb een overhemd besteld maat L een…
Heb een overhemd besteld maat L een maal binnen is L een Kinder Maatje gemaakt in China daar leven alleen kleine mensen maat L is niet geschikt voor grote mensen
Ik heb een bikini /badpak besteld
Ik heb een bikini /badpak besteld, het zou door
post .nl geleverd worden . Nooit gekregen.
Post.nl stuurde me terug naar velona moda NL en kreeg als bewijs dat het gestuurd was door Yunexpress. Dit bedrijf komt niet uit nederland . Bestel aub niets , Je bent je geld gewoon kwijt !
CHINESE ROMMEL..
CHINESE ROMMEL... DUURDE EEN EEUWIGHEID TOT HET BINNEN WAS.
Dacht leuke schoenen te bestellen a 36 euro. Plastic Chinese rommel. Op aliexpress zelfde schoenen gezien voor 5 euro.
Tot nu toe geen een ster waard
Tot nu toe geen een ster waard. Vanaf half december 2024 al op een vest aan het wachten. Gsm nummer zijn jullie niet op te bereiken. Vaak gemaild, en als ik een mail terug krijg, dan schrijven jullie dat ik nog bericht krijg, en dan geen bericht terug. En ik weer mailen. Ik voel me opgelicht, dat heb ik al eens in mails aangegeven.
Troep
Chinese Troep. Kleding is niet zoals op de foto's. Terugsturen is bijna onmogelijk! Retouren moeten terug naar China. Als het niet bij ze aankomt dan krijg je je geld niet terug. Ik dacht bij een Nederlands bedrijf te kopen aangezien ze een adres van Maastricht erop hebben staan maar helaas
Oplichters!!
Oplichters!!! Katoenen vest blijkt in werkelijkheid een doorschijnende Fleece stof te zijn. Chinezen rommel, terwijl het lijkt alsof het een Nederlands bedrijf is. Retourneren moet naar China voor € 20,50 per pakketje.
Nu gaan ze vast aangeven dat ik mijn ordernummer deel. Dan bieden ze in de 1e mail 10%, in de 2e mail 25% en in een 3e mail 35% van het aankoopbedrag retour. Nogmaals oplichters!
Dropshipper!
Dit bedrijf doet zich voor als een Nederlandse winkel maar is gewoon een dropshipper voor Chinese geprinte plastic kleding. Op de foto een vest met patroon, in het echt een wit vest dat oerlelijk bedrukt is met dat patroon.
Terugsturen mag, en de klantenservice reageert snel, maar wel op eigen kosten terug naar het magazijn dat ‘wegens duurzaamheidsredenen’ in China staat. Wil je dat jezelf en het milieu niet aandoen? Dan mag je het product toch houden en krijg je 50% van je aankoopbedrag retour. Wat een weldoeners….
Klantenservice reageert ook snel op deze review, die gaat over bestelling #Velona-moda1350. Mailadres is bekend en het geld is overgemaakt. Het gaat mij erom dat je weet dat je een goedkoop Chinees artikel rechtstreeks uit China koopt als je hier bestelt dat je op eigen kosten dat hele end terug moet sturen als de kwaliteit tegenvalt. Op de website staat gratis verzonden vanuit Nederland.

uiteindelijk wel ontvangen
Na 3weken nog niks ontvangen, ik had de moed al opgegeven totdat gisteren tot mijn verbazing de postbode het pakket kwam brengen. Ik had een aantal mailtjes gestuurd en wel elke keer antwoord gekregen. Toch voelde het niet fijn toen ik na mijn betaling er pas achter kwam dat dit uit China moet komen. Dit moet duidelijk op de site staan!

Antwoord van Velona Moda
Ik heb eeen bestelling gedaan nooit…
Ik heb eeen bestelling gedaan nooit ontvangen is de website nep?

Dropshipping
Dropshipping, als je je bestelling terug wilt sturen krijg je het aanbod om 10% van de waarde van je bestelling op je rekening te stoppen en een hoop uitleg over terugsturen naar China. Slechte service.
Klantenservice wil het oplossen en vraagt gegevens, die ik hierbij geef. #Velona-moda1339 email is bekend, hoef ik hier niet te geven. Orderbedrag 126 euro!

Netjes
Een meer dan goed bedrijf. Klantenservice goed Ben netjes en snel geholpen gr john peters

Antwoord van Velona Moda
Ik heb 1 december 2 artikelen bij…
Ik heb 1 december 2 artikelen bij velona moda besteld vanuit de veronderstelling dat dit een winkel in Maastricht is. Wat schetst mijn verbazing als vervolgens blijkt dat mijn bestelling ergens in China op een schip wordt gezet. Velona moda is dus een gewone Chinees discounter alleen duurder en verkoopt onder het mom van Nederlandse winkel. We zijn ondertussen bijna 3 weken verder. Van de bestelling, die écht niet verschrikkelijk goedkoop was, is nog iets te zien. Op mailtjes komt een nietszeggend mailtje terug, maar de laatste track and tracé staat nog steeds op 2 december en de, in de mail beloofde, update blijft tot op heden uit. Ik hoop mijn artikelen binnen afzienbare tijd nog te ontvangen, maar mijn vertrouwen in de goede afloop is niet zo heel groot
Ondertussen zijn we 26 december en zijn de artikelen nog steeds niet geleverd. De klantenservice stuurt trouw mailtjes waarin ze excuses maken en er naar zullen kijken, maar ondertussen is mijn bestelling al bijna een maand onderweg.......
De bestelling is, na precies 4 weken en veel gemail, aangekomen. De kwaliteit is zeer matig en ook de maatvoering is niet kloppend. Het jasje, maat 2XL past nèt aan en heeft geen voering. De jurk, .maat XL is veel te groot. In confectiematen waarschijnlijk maat 52. Dus een zeer teleurstellende ervaring. Ik zou niets bij dit bedrijf bestellen.

Dropshipping
Producten komen uit een magazijn in China en retouren kost daarom €30,-.
Na overleg is het aankoopbedrag min € 9,95 retourkosten teruggestort.

Denk goed na
Wat een bedrijf. Ik heb per ongeluk dubbel betaald en ben nu al weken bezig om mijn geld terug te krijgen. De truien van mijn eerste bestelling in november heb ik nog steeds niet. Je kunt het bedrijf niet bellen en krijgt op mails geen duidelijk antwoord.

Antwoord van Velona Moda
denk goed na voor je besteld
Als je een bestelling retour wil sturen moet t naar China dus dikke verzendkosten duurt 2 weken voor binnen krijgen en 2 weken voor retour
Dus denk goed na als je twijfeld
Telefonisch niet bereikbaar en na een maand je geld een keer terug
Kwaliteit is erg goedkoop