Velor is echt eenaanrader!! Na mijn ervaring met de kwalitatief goede shirts van de Climate Classic, wilde ik gepersonaliseerde fietsshirts laten maken voor een duurzaam dreamteam van de TU Delft.... Toon meer
Eindelijk een alternatief Afgelopen week een wintersetje in huis gekregen, en ik ben blij verrast! Velor levert hoogwaardige wielerkleding met een prachtige afwerking en oog voor detail. Tijdens ee... Toon meer
Was al een tijdje op zoek naar goed zittende kleding wat er ook nog mooi uitziet en daarbij kwam ik bij Velor uit. De broek zit heerlijk comfortabel met een fijne zeem (wat vaak bij andere merke... Toon meer
Sustainable cyclewear that contributes to a world that we can continue to enjoy! With minimum impact on nature and a positive impact on the world and the people around us. Quality, comfort and sustainability are a great combination and we are happy to show you that!
Transportweg 23, 7007CL, Doetinchem, Nederland
- info@velor-cycling.com
- velor-cycling.com
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Uitstekende kwaliteit
Snelle en goede service. Uitstekende kwaliteit en goede pasvorm. Heel blij mee!
Super betrouwbaar bedrijf
Super betrouwbaar bedrijf. Verzending kwam er echt super snel en de kleding is van uitzonderlijk goede kwaliteit. Ga hier sowieso vaker dingen kopen.
Prachtig shirt. Het zit lekker. Het is duidelijk een klein bedrijf met hart voor de zaak. Dat kun je ook merken aan de reactie per mail. Vol lof !
Vol lof !
Kleding zit fijn met goede stoffen
Kleding zit fijn, fijne stoffen gebruikt. Daarnaast ook de verzending en verpakking super duurzaam, echt doordacht 👌
Mega mooi shirtje en Supersnelle…
Mega mooi shirtje en Supersnelle service! Heel blij mee. De stof voelt echt premium aan
Fit very well
Super materials and super service!
Goed doordacht zeer mooie kleding
Goed doordacht zeer mooie kleding
Prijs kwaliteit in evenwicht
Super shirt en broek!
Super (duurzaam) shirt en broek! Voor het shirt had ik gekozen zoals voorgaande jaren voor een maat L, maar dit jaar vallen ze iets ruimer. Het kon makkelijk geruild worden voor een maat kleiner. En de duurzame manier van verzenden spreekt me erg aan.
Fietsen met een goed gevoel.
Mooie kleding, duurzaam geproduceerd en verzonden. Zorgt er toch voor dat je lekkerder op de fiets zit. Verzending van pre-order was aanzienlijk sneller dan verwacht, maar dit kan natuurlijk verschillen.
eenvoudig en goed ingerichte website
Goed contact juiste maat en vooral de…
Goed contact juiste maat en vooral de fiets kleding zit perfect
Mooie duurzame fietskleding
Mooie, duurzame producten voor de fietser die de natuur een warm hart toedraagt. Het hele bestelproces werkt goed en de order wordt netjes afgehandeld. Hiervoor worden mensen ingezet met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook zij krijgen een kans met jouw aankoop. 100% doing good dus.
Good advice, delivered as promised.
Goed maatadvies per email. Geleverd volgens verwachting. De winterjas in XL zit even strak als het zomershirt in L. Iets om rekening mee te houden.
Eindelijk een alternatief
Eindelijk een alternatief
Afgelopen week een wintersetje in huis gekregen, en ik ben blij verrast! Velor levert hoogwaardige wielerkleding met een prachtige afwerking en oog voor detail. Tijdens een toertocht kwam ik in contact met Tom, die me vertelde over de duurzame missie achter het merk. Wat me echt raakte, was hoe ze persoonlijk de eerste honderden wielerkledingstukken hebben ontdaan van ritsen voordat de stoffen gerecycled konden worden. Dat getuigt van pure passie en toewijding. Het voelt goed om te investeren in kleding die niet alleen comfortabel en stijlvol is, maar ook een positieve impact heeft op de wereld. Velor maakt het verschil!
Prachtige kleding en een goede…
Prachtige kleding en een goede kwaliteit. Goede service. Ik had een verkeerde maat besteld. Op mijn mailtje werd snel gereageerd en de bestelling aangepast. Snelle bezorging.