Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super stor venlighed, hjælpsomhed og en mega lækker cykel leveret til døren og tilpasset af mekanikeren. Jeg er lidt oppe at køre over det. Kæmpe anbefaling.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min 10 år gamle Velorbiscykel er klart den bedste og hurtigste cykel jeg nogensinde har haft. Alle tror jeg har en elcykel! Den kører stadigvæk fantastisk med sine tre gear i håndtaget, selvom jeg er... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag ÄLSKAR min nya cykel!!! Den är inte bara supersnygg, utan den är rejäl som en riktig cykel skall vara. Leveransen hem gick väldigt smidigt och den kändes tryggt. Min man köpte en Velorbis fö... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har bestillt 2 rigtig taylormade Velorbis business Københavner cycler ned til Zurich i Schweiz & elsker dem simpelhen. De kommer endda easy op til vores bjergby hvor vi lever. De er bestemt en... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Fietsenwinkel
  2. Winkel in modeaccessoires
  3. Sportwinkel

Geschreven door het bedrijf

VELORBIS manufacture hand built classic bicycles with focus on DESIGN, QUALITY and FUNCTIONALITY. We produce our bicycles in Germany which will guarantee you a classic bicycle of the highest quality, that will leave you with minimum maintenance. VELORBIS only use European quality components for the production. We think it should be stylish, practical and nice to ride a bicycle.

4,9

2 sterren
1 ster

Den beste sykkelopplevelsen!

Den beste sykkelopplevelsen!

Jeg har nå endelig kjøpt meg en sykkel fra Velorbis, og kunne ikke vært mer fornøyd. Jeg har tidligere sett deres sykler på sosiale medier og i bybildet... syklene har et unikt og klassisk design.

Ikke bare er sykkelen flott å se på - den er også fantastisk å sykle. Jeg har modellen "Urban Chich Damecykel" og sitter utrolig høyt og behagelig. Den er lett å sykle og går som en drøm. Ekstra poeng for at det er mulig å sette sammen og designe sykkelen slik en selv ønsker.

Kjempe god service i deres butikk på Frederiksberg. Fikk god hjelp og svar på alle mine spørsmål.

Anbefaler!

17 juli 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super Service hos "No Logo Bikes"

Super Service hos "No Logo Bikes"

Var nede for at få ordnet hul i min slange. Da Ahmed så min cykel viste han at der også var huller i dækket af sten og han sagde at dækket skulle skiftes, hvilket jeg kunne se da han viste mig det.

Da jeg kom for at hente min blå/orange cykel (jeg elsker den) var alt fixet og Ahmed havde ydermere også pudset og strammet alt op på cyklen.

En service som var over alle forventninger.

Vi ses hvis jeg skal have fixet noget igen - Ahmed

5 juli 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi skal hylde når noget er godt!!!

Vi skal hylde når noget er godt!!!

Velorbis på peter bangsvej gør det skide godt. De arbejder for at gå det ekstra skridt for dig som kunde, plus cyklerne er i topform.

Tak fra en glad kunde

16 juni 2020

Utrolig god kundeservice!

Utrolig god kundeservice!

Velorbis kigger grundigt igennem alle deres kunders design og dobbeltchecker alt er som det skal være hvis de er i tvivl omkring en ordrer.

Jeg havde overset en fejl i mit design som Velorbis hurtigt gjorde mig opmærksom på og ordnede i en fart.

Kæmpe anbefaling til alle der overvejer at købe en lækker cykel fra dette dygtige firma.

Mvh

August Hauge

6 juni 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Så glad for min Velorbis Cykel som jeg…

Så glad for min Velorbis Cykel som jeg selv har designet, har lige fået den tilbage efter service hos No Logo Bikes i Nansensgade 88.
Hurtig og professionel service, ikke sidste gang jeg bruger dem!

2 juni 2020
Logo Velorbis

Antwoord van Velorbis

Hej Henrik, tak for det fine review. Vores serviceværksted i Nansensgade er super dygtige og flinke.

Flotteste cykel

Jeg har købt Kopenhagen Classic Dame, og jeg er så glad for den. Det er så fedt, at man kan designe den helt selv.

14 mei 2020
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag ÄLSKAR min nya cykel!!!

Jag ÄLSKAR min nya cykel!!!
Den är inte bara supersnygg,
utan den är rejäl som en riktig cykel skall vara.
Leveransen hem gick väldigt smidigt och den kändes tryggt.
Min man köpte en Velorbis för 2 år sedan och den är som ny fortfarande.
Så jag har stora förväntningar på min nya fina som står och blänker så fint.

1 april 2020
Logo Velorbis

Antwoord van Velorbis

👍 tusind tak #rideinstyle #myvelorbis

fantastik!

fantastik!
Jeg kan give de aller bedste anbefalinger for Velorbis! har købt en grønne short john cykel og jeg elsker den meget!

tak for vores super service

11 maart 2020

Kopenhagen Classic Ladies bike

This order was for a daughter of a friend of mine.

From the moment I clicked "order" until my order arrived at my door, it took about 6 weeks. Yes, it was worth the wait! I gave it my local bike shop to assemble it. Wow! Having looked at it fully assembled, it looked even prettier than in the pictures! Everyone, who saw it at the store, commented on how beautiful it looked! Everything about it screamed craftsmanship and quality, which I'm sure will translate to durability.

But the best part is: my friend's daughter absolutely loves the bike! What more could I have asked for?!

23 december 2019
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har fået en helt fantastisk service…

Jeg har fået en helt fantastisk service hos Velorbis. Kvit og frit har de ombyttet min specialdesignede cykel til en størrelse større, da 55 cm stelstørrelsen ikke var tilgængelig, da jeg bestilte cyklen. Jeg er SÅ glad for min nye cykel, som kører skønt - og nu passer perfekt. Tak.

14 december 2019
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.