Dansk Venecenter Reviews 290

TrustScore 5 uit 5

4,8

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super professionelt team og mega søde. Kun forbigående ubehag i forbindelse med behandlingen af en meget stor åreknude på låret og et døgnstid efter. Her en måned efter er der kun ganske få små ar til... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stor tak og meget stor ros til Dansk Venecenter i Aarhus! Det er dejlige omgivelser, super søde og hjælpsomme receptionister, sygeplejerske og en meget kompetent kirurg. Min operation var hurtig, o... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft kun en god oplevelse på Venecener i Åbyhøj. Jeg blev behandlet flere gange med en professionel sygeplejerske. Kan kun anbefale denne Venecener. Tamara Sørensen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kort ventetid til behandling. Blev anbefalet af veninde. Fantastisk personale og yderst kompetent læge. Følte mig tryg og i de bedste hænder. Kan varmt anbefale Dansk Venecenter Viborg. Med Venlig H... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Evenementen en entertainment

Geschreven door het bedrijf

Dansk Venecenter er en førende nordisk virksomhed indenfor udviklingen af skånsomme, effektive og videnskabeligt dokumenterede behandlingsmetoder mod åreknuder. Vi sætter omsorgen for dig som patient højest og hjælper dig til en øget livskvalitet – hvor du er fri for åreknuder. Med erfaring fra over 30.000 behandlinger og klinikker i Danmark, Norge og Sverige er vi Nordens mest erfarne inden for åreknudebehandlinger. Samtidigt arbejder vi også med udvikling af nye behandlingsmetoder, altid med det mål at gøre behandlingen så nem som muligt og resultaterne så gode som muligt. Vi har klinikker 7 steder i landet og aftaler med samtlige regioner. Inden vi bestemmer hvilken behandlingsmetode, der er den bedste mod dine åreknuder, vil en speciallæge undersøge åreknuderne nærmere. Forundersøgelsen viser hvilket stadie, dine åreknuder er i. Sammen med speciallægen beslutter I, hvad det næste trin skal være. Ring til os på: 44 22 50 70 Du kan også skrive til os på: info@venecenter.dk

4,8

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

I gjorde et godt stykke arbejde for mig

Det gik hurtigt og i var professionelle til jeres arbejde

26 juni 2025

Hej Maria.
1000 tak for de 5 stjerner, det betyder meget for os, og vi fokuserer meget på at arbejde hurtigt og professionelt.

Alt fungerede glidende.

6 augustus 2025

Hej Enes.
Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for at høre dit forløb hos os har været glidende.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Følte mig tryg og i professionelle…

Følte mig tryg og i professionelle hænder fra start til slut.
Ingen gener efter behandling. Og resultatet er blevet rigtig flot.

14 juni 2025

Hej Randi.
Tusind tak for dine 5 stjerner, og beskrivelse af dit behandlingsforløb hos os, vi er meget glade for at du har oplevet en tryg og professionel behandling og er glad for dit resultat.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Som tidligere en god og tryg oplevelse…

Som tidligere en god og tryg oplevelse at komme på dansk venecenter. Yderst professionel og kærlig personale ⭐️.

6 augustus 2025

Antwoord van Dansk Venecenter

Vi takker mange gange for din anmeldelse, og for at du har valgt at blive behandlet hos os flere gange, det er vi glade for!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har nu været afsted af 2 omgange…

Jeg har nu været afsted af 2 omgange indenfor en måned og få lavet åreknuder først på det ene ben og så det andet. Begge gange har været i klinikken i Lind med Martin og Christina som team. En professionel, effektiv og god oplevelse begge gange. De virker begge utrolig fagligt dygtige samt formår at skabe en tryg og god atmosfære. Jeg er godt tilfreds med resultatet af det første ben og har lige fået lavet det andet ben i går og er sikker på det også bliver godt.

4 augustus 2025

Hej Camilla.
Tusind tak for beskrivelsen af dit behandlingsforløb, vi er rigtig glade for at du er tilfreds, og vi er sikre på du også nok skal blive tilfreds med behandling af det andet ben. Vi er meget stolte over vores personale, og sætter en ære i gode patientoplevelser. Vi ønsker dig et flot resultat.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Imødekommende og nærværende personale.

Imødekommende og nærværende personale.

22 juni 2025

Hej Pia.
Mange tak for dine 5 stjerner, vi er glade for at høre du har oplevet et imødekommende og nærværende personale hos os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Igen en super god oplevelse med de…

Igen en super god oplevelse med de bedste.Det er anden gang jeg får rette på åreknuder, professionel til ug +
Jeg anbefaler Dansk Venecenter, så er du super godt hjulpet.
Lasse H

14 juli 2025

Hej Lasse.
Du skal have mange tak for din anbefaling og 5 stjerner, det hjælper os meget, og vi er glade for at have behandlet dig for 2. gang. Vi ønsker dig et flot resultat.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Søde og kompetente personer som fik mig…

Søde og kompetente personer som fik mig til at slappe helt af. Jeg oplever en god effekt af behandlingen. Tak for jer😍

2 juli 2025

Hej Jytte.
Tusind tak for din flotte anmeldelse, den er vi meget glade for, og vi ønsker dig et flot resultat!

Kompetent

Kompetent, faglig og faktuel rådgivning.
Ser frem til også at få det andet ben behandlet.

2 augustus 2025

Hej Inge.
Det betyder meget for os, at du har haft en positiv oplevelse hos os, og vi glæder os til at behandle dit andet ben med lige så høj kompetence og faglighed.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Faglig kompetent behandling

Meget faglig kompetent undersøgelse og behandling i rolige omgivelser. God information omkring indgreb og efterforløb. Meget imødekommende personale.

19 juni 2025

Hej Berit.
Tusind tak for din positive beskrivelse og dine 4 stjerner.
Vi fokuserer meget på patientoplevelsen og hvis du har nogle forslag til forbedringer (så du evt. ville have givet 5 stjerner), så må du meget gerne kontakte os.

Mvh. Dansk Venecenter.

En positiv oplevelse

Kan kun på det varmeste anbefale Dansk Venecenter, blev godt taget imod og Christina var meget omhyggelig i hendes behandling af mine karsprængninger.

28 juli 2025

Hej Marlene.
Mange tak for din fine anbefaling, vi er rigtig glade for at høre om din positive oplevelse ifm. behandling af dine karsprængninger.

Hurtig og nem

Hurtig og nem. En god oplevelse
Helt smertefri

30 juni 2025

Hej Heidi.
Vi er meget glade for at høre, at du har haft en positiv oplevelse med dit behandlingsforløb hos os.

venligt personale

venligt personale, lægen forklarede hvad der skulle ske, jeg var rolig ved indgrebet. Fik fortalt hvad og hvordan det ville føles i den næste tid, så ingen bekymringer.

25 juni 2025

Hej Hannelore.
Din anmeldelse betyder meget for os, og vi er glade for at kunne læse du har følt dig velinformeret om behandlingsforløbet, det er vigtigt for os at vores patienter er trygge.
Vi ønsker dig et godt resultat.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Søde og dygtige det tog ca 20 min så…

Søde og dygtige det tog ca 20 min så var jeg af sted fik ordnet begge ben 😊

11 juni 2025

Hej Lone.
Tusind tak for de 5 stjerner, dem er vi meget glade for, og det er godt at læse din behandling af begge ben har været både hurtig og effektiv.

God oplevelse

Dejlig og kompetent personale og det gik nemt og smertefrit.
Jeg er meget tilfreds 😊

29 juni 2025

Hej Lone.
Du skal have mange tak for din anmeldelse, vi er glade for at høre om din positive oplevelse ifm. din behandling.

Go service

Go service
Godt resultat
Ingen smerter efter operationen
Vellykket

30 juni 2025

Hej Paalu.
Vi er rigtig glade for at høre du ikke har haft smerter efter din operation og har oplevet et godt resultat og god service hos os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig og effektiv behandling uden smerter

Tryg og grundig forundersøgelse og virkelig hurtig og effektiv behandling uden store gener efterfølgende med heling. Operationen var smertefri og jeg følte mig i gode hænder.

Meget professionelle mennesker!

1 juli 2025

Hej Klaus.
Du skal have mange tak for din grundige beskrivelse af din forundersøgelse og behandling hos os. Vi er meget glade for at høre du har følt dig tryg, og at behandlingen var professionel.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Venligt personale

Venligt personale, fik forklaret indgrebet ganske fint og det tog ikke lang tid inden jeg var færdig.

17 juni 2025

Hej Anne.
Mange tak for din fine anmeldelse, vi er glade for at høre du føler dig velinformeret og at behandlingen var hurtig og effektiv.
Hvis der er noget du tænker vi kan gøre endnu bedre (så vi måske ville kunne opnå 5 stjerner), så må du endelig sige til, da vi meget gerne vil udvikle os hele tiden.

Virkelig en god oplevelse

Virkelig en god oplevelse, blev taget godt imod, og velinformeret om forløbet. Alt blev som håbet, og kan varmt anbefale Dansk Venecenter.

10 juni 2025

Hej Birgitte.
Tusind tak for din fine anmeldelse, det betyder meget for os, at du har haft en positiv oplevelse igennem hele forløbet.
Vi ønsker dig et godt resultat.

Mvh. Dansk Venecenter

Lees meer over geverifieerde reviews.