De fohn werkt goed en is prijs-technisch zeker een aanrader. Doet niet heel ver onder aan de veel duurdere varianten. Ook de kleuren waarin de fohn beschikbaar zijn prachtig! Een klacht gehad maar... Toon meer

Super fijne set. Mooie luxe uitstraling Werkt perfect. Gekregen als cadeau super blij mee. Fijn met allerlei opzet stukken zodat je niet 5 verschillende apparaten hoeft te hebben

1. Haarproductenwinkel

Bij Veneux zetten we alles op alles om jou te voorzien van de beste haarstyling- en verzorgingsapparatuur. Vandaag de dag zetten we daarom alles op alles om de allerbeste, handigste en meest innovatieve haarstyling apparatuur voor iedereen toegankelijk te maken. Hiermee ben je met een aantal gerichte aankopen al in staat om enorme stappen te zetten richting de look van jouw dromen. Laat je door ons helpen om iedere dag vol zelfvertrouwen en goede moed aan te gaan. Wat bieden wij aan? ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 5 in 1 Airstyler in unieke kleuren: Voor veelzijdige haarstyling met één apparaat, beschikbaar in 6 unieke kleuren.⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 6 in 1 Airstyler: Het ultieme alles-in-één stylingapparaat waarmee je eindeloos kunt variëren in haarstijlen.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Stijlborstels: Creëer eenvoudig een professionele look en voel je alsof je net van de kapper komt.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ IPL ontharingsapparaten: Voor langdurige, gladde resultaten zonder gedoe. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Met deze haarstijlingproducten helpen we jou om iedere dag zelfverzekerd en stijlvol te beginnen.

4,7

Uitstekend

Ken het merk al jaren

Ken het merk al jaren. Had eerst de 5-in-1 Airstyler v2.0. Zeer tevreden van geweest, echt een top ding. Maar na 2 jaar alle dagen te gebruiken, heeft het ding zich begeven. Aangezien ik zo tevreden was van het product wilde ik gewoon dezelfde. Eerst besteld via bol.com maar daar bleek een productiefout in te zitten. Kan gebeuren. Geld terug en opgelost. Dan besloot ik om deze via de site van Veneux zelf te bestellen want ik wilde echte deze föhn hebben. Maar bij de levering bleek er opnieuw een productiefout in te zitten. Het ding werkte niet. Waarschijnlijk is het gewoon toevallig geweest dat dit 2x achter elkaar bij mij gebeurd, maar goed. Het contact via Veneux zelf liep wat moeizamer. Ze hebben op hun site enkel een contactformulier wat je kan invullen. Maar daar kwam geen respons op. Dan heb ik het via instagram geprobeerd en daar kreeg in heel snel respons. Ze waren mega vriendelijk en behulpzaam, ik heb zelfs in plaats van de 5-in-1 Airstyler v2.0 een betere versie gekregen om hun fout recht te zetten en dat apprecieer ik enorm! Danku!

26 april 2026

5-1 styler

Op 26-2-2025 heeft mijn vriend de 5-1 styler gekocht. Super blij was ik er mee toen hij in november ineens door brandde. Ik heb gemaild en kreeg het verzoek filmpjes/foto’s toe sturen na dit gedaan te hebben bleef een reactie en dus oplossing uit. Meerdere keren gemaild en opnieuw het contact formulier ingevuld op de website. Nog niks. Vandaag via Instagram een bericht gestuurd en bleek dat mijn mails niet goed door zijn gekomen! Per vandaag een nieuwe föhn onderweg. Heel blij met de oplossing dank jullie wel!

16 januari 2026

Ik ben ontzettend goed geholpen door de…

Ik ben ontzettend goed geholpen door de klantenservice van Veneux. Mijn apparaat had een probleem en dit werd meteen serieus opgepakt. Mieke hielp mij supervriendelijk en dacht echt met me mee. Alles werd snel en netjes opgelost. Heel blij met de service!

17 november 2025

Fohn werkt goed / fijne klantenservice!

Een klacht gehad maar deze is netjes opgelost door Noortje (binnen een week!). Prettige ervaring!

19 september 2025

Goede service!

Ik had een probleem met mijn 5-in-1 airwrap die een defect bleek te hebben. Dit was erg vervelend, maar de klantenservice van Veneux heeft me goed geholpen. De medewerker was zeer behulpzaam en bood direct een gloednieuwe vervanging aan. Ik ben zeker tevreden over de service. Bedankt, Veneux!

3 september 2025

De bestelling ging heel soepel

De bestelling ging heel soepel, snel aangekomen ook en heel blij met het product ik ben niet langer dan een halfuur bezig. Ben goed en snel geholpen door Noortje van de klantenservice wat ook heel fijn is.

15 augustus 2025

Echt een aanrader

Ik ben heel blij met de airstyler (5 in 1). In één apparaat kan ik föhnen, borstelen en krullen, wat enorm veel tijd scheelt. Met andere apparaten blijven krullen niet (lang) zitten, maar met deze airstyler lukt dat wel.

In het begin had ik een klein probleem met de föhnfunctie, maar de klantenservice heeft dit snel en vriendelijk opgelost. Binnen no-time had ik weer een perfect werkend apparaat. Echt topservice!

12 augustus 2025

11/10!

Ik vind het een hele mooie en goed functionerende föhn met veelzijdige functies.

31 juli 2025

Fijne fohn en mooi resultaat

Fijne fohn en mooi resultaat! Helaas door een klein defect bleef de borstel niet meer goed zitten.
Lisa van de klantenservice heeft dit voor mij opgelost en kreeg gelukkig een nieuwe zodat ik snel mijn haren weer mooi in model kan brengen! Dank je wel.

24 juni 2025

Top service !

Na een foute levering, is dit zeer vlug opgelost geweest.
Top materiaal ! Ik ben een grote fan
En top service !
Bedankt voor uw medewerking

24 juni 2025

Styler, perfect! Doos, goed maar kan beter

Hele fijne haar styler! En schitterende doos! Het enige mindere vind ik dat de doos beter de vormen voor de opzet stukken zou kunnen hebben zodat je niet de dingen los hebt in een zak. En dat je dan de haar styler makkelijk boven in kan leggen met de volgorde die je zelf zou willen. Maar dit werkt ook prima en opberging is nu ook heel makkelijk en luxury

7 juni 2025

Ik ben erg tevreden met de 5 in 1 föhn

Ik ben erg tevreden met de 5 in 1 föhn. Klantenservice is onwijs snel en vriendelijk, en denken graag met je mee. Maar ik vraag me alleen wel af of het normaal is dat die opzetstukken zo warm worden?

16 mei 2025

Nooit ontvangen

In december een föhn besteld. Nooit ontvangen, de mail zegt dat ik moet afwachten. Ik wacht nu al bijna 4 maanden en krijg niks. Geen aanrader

18 april 2025
Logo Veneux

Antwoord van Veneux

Beste Lisa,

Dank voor uw feedback. Dit hoort niet bij de service die wij leveren. Neem alstublieft contact op via info@veneux.com, dan gaan wij direct uitzoeken wat er is gebeurd en zorgen we dat het voor u wordt opgelost. Wij staan bekend om onze toewijding en lossen ieder probleem altijd op—u hoeft zich geen zorgen te maken!

Team Veneux