Vente-Exclusive.com Reviews 15

3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

Super

We hebben hier een 3 zitbank met 2 relax gedeeltes besteld, super fijne bank we hebben hier al enkele jaren veel plezier van.
de service was goed ze hebben de bank uitgepakt en op de juiste plaats gezet.
Super nog steeds erg blij mee

14 november 2023

Afmelden

Ik probeer al maanden via de uitschrijfbutton mezelf af te melden voor alle mails. Ik wil ze gewoon niet meer ontvangen.
Ik krijg echter iedere keer weer die zooi in mijn mailbox.
Ik wil dat dit STOPT.
Dit kan ook niet. Jullie hebben de verplichting te stoppen wanneer ik dat aangeef.

29 december 2023

Ik weet niet wat er aan de hand is bij…

Ik weet niet wat er aan de hand is bij vente? Al jaren klant na alle tevredenheid. Maar sinds de nieuwe app geen contact meer te krijgen. Schoenen voor mijn man besteld die te groot bleken te zijn, Geprobeerd retour aan te vragen wat niet lukt. Meerdere mails gestuurd waar niet op wordt gereageerd??? Live chat knop niet te vinden. Voor mij geen vente exclusieve privee meer. Zo jammer fit.

3 februari 2022

Vreemde ervaring

Op zich goede ervaringen. Retourneren is lastig omdat het alleen via UPS kan. Ik krijg alleen een hele vreemde mail met de volgende tekst:
Hou er a.u.b. rekening mee dat, wanneer je in de toekomst de helft of meer van nieuwe bestellingen retourneert, je hierdoor beperkingen kan krijgen in het aantal artikelen dat je per verkoop kan kopen.

Dit na een bestelling van 3 producten waarbij ik de duurste gehouden heb, was 2x zo duur als de andere producten. In de winkel neem je toch ook 4 producten mee het pashok in terwijl je er 1 koopt?
Ik voel me enigszins betutteld hierdoor.

5 juli 2021

BE2006130002

BE2006130002. Op 13/06/20 een badkamermeubel besteld. Niet één maar 2 keer is dat meubel beschadigd toegekomen. Klacht ingediend en teruggave van mijn geld. Nu zijn we oktober 2020 en ik heb nog steeds mijn geld niet teruggekregen. Totaal incompetent, klantontvriendelijk, slordig. Als je wil opgelicht worden, bestel dan zeker hier!

27 oktober 2020

ik heb een bestelling gedaan en na de…

ik heb een bestelling gedaan en na de betaling zag ik dat de levering pas einde december zou zijn terwil ik het eerder nodig had.
Op de site is een herroepingsformulier om de bestelling te annuleren ,ik heb dat gedownloaded en ingevuld teruggestuurd naar Veepee , na drie dagen ontvang ik antwoord dat ze mijn bestelling niet kunnen annuleren bizar toch en bove ndien zeer slechte service dus voor mij geen vente exclusive meer en nu maar afwachten tot ik mijn geld nog terug krijg

4 december 2019

D17980555 laarzen op 30 oktober 2019…

D17980555 laarzen op 30 oktober 2019 ontvangen; passen niet. Het was niet mogelijk een retourbon uit te printen. Instructies via de chat gevolgd. Kwam dan bij inloggen, werd een nieuwe klant en was er dus geen bestelling. Telefoonnummer werkt niet. Aangetekend via Post NL het pakje met brief op 4/11/2019 teruggestuurd naar de Ketting 6 in Vught, waar het pakje vandaan kwam.
Geen geld terug en geen antwoord op de brief met pakje.
Ook niet na nog een email. Nooit meer bestellen daar

29 november 2019

Prima service

Prima service! Heel vaak leuke aanbiedingen en al meermaals bijzonder snel en vriendelijk geholpen!

28 maart 2019

Super bedrijf

Super bedrijf. Heel correct zelfs bij een probleem wordt er naar een gepaste oplossing gezocht. Zou iedereen aanraden om hier te bestellen !

30 maart 2017
Toon reviews in alle talen. (15 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken