Jag fick snabbt kontakt via telefon – här behöver man inte vänta flera dagar på svar via mejl. De var mycket sakliga, trevliga och bra att diskutera med, och jag fick tydlig och bra information. Lev... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Avsaknad spårnummer på beställd vara. Kontaktade kundservice som nämnde att de skulle skicka spårnummer på varan. Gjorde de inte. Även helt frånvarande på mejlen. Visst varan kom till slut men service... Toon meer
Mycket bra service! Letade en stund runt bland olika företag som säljer ventilation men hittade bara dessa med ett telefonnummer som man kan ringa och fråga om hjälp på. Rekommenderar starkt detta för... Toon meer
Överlägsen service. Jag var i akut behov av delar som fanns i Tyskland. Detta löste Jörgen på Ventilstionsexpressen direkt och dessutom kom för att lämna över detaljerna så att mitt jobb kunde fortsät... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi på Ventilationsexpressen är en butik som säljer saker som FTX-aggregat med värmeåtervinning och lång garanti, filter, fläktar och mycket mer!
Contactgegevens
Hova 205, 45191, Uddevalla, Zweden
- 0106410138
- info@ventilationsexpressen.se
- ventilationsexpressen.se
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Mycket professionellt bemötande och god…
Mycket professionellt bemötande och god vägledning i frågor kring ventilation.
Lätt tillgängliga och tack vare deras kunskaper har vi fått till bra lösningar som fungerade för vårt hus.
Varmt rekommenderas!!
Bra info och trevlig kommunikation
Bra info och trevlig kommunikation. Beställning och leverans gick smidigt.
Väldigt snabb leverans.
Mycket snabb leverans.
Snabba och proffsiga
Snabba , kompetenta och trevliga. Dessutom har dom väldigt bra support om man har frågor. Deras tillgänglighet är toppen och de tycks ha lösningar på det mesta. Priserna är riktigt bra!
Proffsigt och kunnigt bemötande!
Fick ett rakt igenom proffsigt och kunnigt bemötande av Jörgen. Tack vare relevanta frågor och förstålse för min lite utmannade köksfläktsinstallation kom vi fram till vad jag behövde. Leveransen av mina varor var snabb och exakt. Kort och gott är jag väldigt nöjd!
Har fått mycket hjälp med råd och tips…
Har fått mycket hjälp med råd och tips vid ventilations projektering stort tack!
Beställde fel produkt och fick hjälp…
Beställde fel produkt och fick hjälp direkt med retur och nybeställning.
Smidigt att handla och snabb leverans.
Lång leverans tid,skrev och frågade om…
Lång leverans tid,skrev och frågade om leveransen det stod på hemsidan svarar alltid inom 24 timmar fick ingett svar för än flera dagar senare
Jättebra det gick snabbt och smidigt…
Jättebra det gick snabbt och smidigt och fort att få ventilatioaggregatet fast jag bor i kiruna snabba svar på mina frågor bra service imponerad tack.
Mycket bra korrespondans via chatt och åtgärd efter felleverans av varan
Fel vara skickades, efter chatt med support skickades ny med expressfrakt.
Riktigt dålig kommunikation
Riktigt dålig kommunikation. Tog flera dagar att få svar på mail. Svaren sen var under all kritik!
Paketet lämnades på min uppfart utan nått meddelande om det överhuvudtaget.
Bra pris övervägde ett köp ändå:)
Mycket trevlig och hjälpsam personal!
Aggregatet var lite bucklig troligen…
Aggregatet var lite bucklig troligen från transporten !
Inga extra filter följde med ej heller var man kan köpa sådana !
Bra pris och snabb leverans.
Bra och lösningsorienterad service…
Bra och lösningsorienterad service trots semestertid.
Inget levererat, inget svar från kundservice
Har gått mer än en månad sedan AC:n skulle levereras och har fortfarande inte kommit något. Skrev till kundservice för flera veckor sedan och har ännu inte fått nått svar alls…

Antwoord van Ventilationsexpressen
Produkten verkar bra
Produkten verkar bra. Dock oklart vad som fungerar avseende sttyrning, kanaldimensioner in och ut från aggregat. Produktinformationen och installationsmanualer kan bli bättre. Exempel: vad krävs för serviceutrymme ovanför väggmonterat aggregat. Återkopplingen vid feleverans var sådär.
Dit is Trustpilot