Ventilationsexpressen Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag fick snabbt kontakt via telefon – här behöver man inte vänta flera dagar på svar via mejl. De var mycket sakliga, trevliga och bra att diskutera med, och jag fick tydlig och bra information. Lev... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Avsaknad spårnummer på beställd vara. Kontaktade kundservice som nämnde att de skulle skicka spårnummer på varan. Gjorde de inte. Även helt frånvarande på mejlen. Visst varan kom till slut men service... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Mycket bra service! Letade en stund runt bland olika företag som säljer ventilation men hittade bara dessa med ett telefonnummer som man kan ringa och fråga om hjälp på. Rekommenderar starkt detta för... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Överlägsen service. Jag var i akut behov av delar som fanns i Tyskland. Detta löste Jörgen på Ventilstionsexpressen direkt och dessutom kom för att lämna över detaljerna så att mitt jobb kunde fortsät... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Loodgieterwinkel

Geschreven door het bedrijf

Vi på Ventilationsexpressen är en butik som säljer saker som FTX-aggregat med värmeåtervinning och lång garanti, filter, fläktar och mycket mer!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

13 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lurad på pengar

Jag beställde en ventilations aggregat och efter 12 timmar så ångrade jag mig, då fick jag betala 1000kr för att jag ångrade mig, innan jag hade ens fått produkten.
Jag tycker att det är dåligt av de att debitera mig 1000kr innan jag har ens fått produkten.

22 september 2022
Logo Ventilationsexpressen

Antwoord van Ventilationsexpressen

Hej!

Vi uppskattar att du tar dig tid att ge oss feedback. I detta fall handlade det helt enkelt om att beställningen hade skickats samma dag som du beställde och att vi dagen efter fick boka en returfrakt för att få hem din beställning från terminalen i din stad igen. Hade inte din beställning varit påväg hade vi självklart inte tagit någon avgift. Men i detta fall blev vi tvungna då vi bokade returen åt dig. Så för att förtydliga, du fick inte betala en avgift för att du ångrade dig, utan för att vi bekostade returen.

Mot bakrund av hur detta nu blev hade ett alternativ varit att låta varorna levereras till dig varpå du hade kunnat få boka och hantera returen själv. Ett alternativ där vi inte hade behövt ta en avgift i stil med det du nämner ovan, men å andra sidan ett alternativ som i slutändan hade landat på en fraktkostnad på ungefär samma nivå trots allt.

Vänligen,

Ventilationsexpressen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra leverantör med viss förbättringspotential

Otydlig information om leveranstid efter lagd beställning i webbshoppen, men efter några samtal så blev det en snabb leverans (1 vecka) som kom välpaketerat på pall via DHL. Aggregatet (ett Östberg HERU 160 S) skickades från LINDAB vilket kändes bra. Bra pris jmf med många andra leverantörer.

Saknar info på deras hemsida om garanti.

29 september 2022

Rekommenderas

Finfin rådgivning när jag behövde byta aggregat. Tillsammans med bra priser blev valet naturligt på Ventilationsexpressen!

26 augustus 2022
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Beställde 2 st av samma produkt men har…

Beställde 2 st av samma produkt men har bara fått en så här långt 13/4. Men jag är supernöjd ändå.

Detta för att leverantören löpande har hållit mig uppdaterad rörande leveransen utan att jag har frågat eller behövt jaga leverantören, äntligen en leverantör med helt rätt inställning till kundservice samt hela tiden givit mig alternativet att avbeställa ordern.

En bra kundrelationer byggs via hantering av avvikelser i den tänkta leveransen!!

13 april 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Tog väldigt lång tid för min skiss

Tog väldigt lång tid för min skiss. Jag hade en grundskiss som det endast ritats ur dimensioner på. Jobbet kan inte ha tagit längre än 1h, så antagligen har de väldigt mycket att göra vilket ju är kul. Men med tanke på att de tog så lång tid frågade jag mig runt och läste på det jag i slutendan betalade 2000kr för en skiss jag alltså gjort själv på kortare tid. Skissen var otydlig på sina platser så jag såg inte dimensionerna, men eftersom jag gjort jobbet själv behövde jag ju inte se vad de skrivit.

28 maart 2022
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ingen info om garantier !?

25 maart 2022
Logo Ventilationsexpressen

Antwoord van Ventilationsexpressen

Hej Stig!

Vi missade att återkoppla till dig gällande detta men kan informera dig om att garantin på den vara du beställde är på två år, vi följer alltid tillverkarnas ursprungligt uppsatta garantivillkor.

Information gällande garantin är nu tillgänglig direkt inne på den gällande produkten. Något vi har för avsikt att publicera på alla produkter.

Är det något mer, tveka inte på att kontakta oss!

Vänligen,

Ventilationsexpressen AB

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Överträffade alla mina förväntningar!!

Jag är mycket! mycket! nöjd över min kontakt med Pontus på Ventilationsexpresse ang FTX aggregat. Mkt trevligt och kompetent bemötande, snabb och proffsig återkoppling, förstklassig kundservice och mycket snabb leverans. Min kontakt med Ventilationsexpressen överträffade alla mina förväntningar och jag kan lämna Ventilationsexpressen mina allra varmaste rekommendationer.
Stort Tack!

6 december 2021

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.