Vooronderzoek is perfect uitgevoerd waardoor alles zeer vlot verliep tijdens de installatie. Afspraken worden nagekomen. Ze werken goed door, zijn vriendelijk en goed bereikbaar. Alle documentati... Toon meer
Vandaag de installatie van 20 zonnepanelen. 3 man sterk en netjes uitgevoerd. Heren zijn erg vriendelijk en denken goed mee bij het aanpassen van het legplan. De uitvoering is mooier dan op de offerte... Toon meer
Zonnepanelen en duurzaamheidsoplossingen
Baanbergeweg 50, 1271TW, Huizen, Nederland
- 035-8871975
- support@verdasol.nl
- verdasol.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
De levering van de allernieuwste Accus van Enphase door Verdasol was een drama
De levering van Accus is een drama geweest. Hele slechte reactie tijd. Totaal geen inwerk manuals voor de ingewikkelde maar top kwaliteit accu's. Pas na maanden ging er een en ander een beetje vooruit. Ik was heel tevreden met Verdasol bij de zonnepanelen, maar door de plotselinge halt voor de verkoop van panelen hebben zij tientallen medewerkers moeten ontslaan. De kwaliteit was ineens weg.
De accu installatie hebben ze naar mijn mening niet goed gedaan en heb ik veel stress en ergernis gehad.
Uiteindelijk hebben niet zij, als installateur, maar de fabrikant uit de VS van Zonnepanelen en de Accu's mij enorm geholpen en volgens mij alles nu goed werkend gemaakt. Doordat Verdasol mij ook niet verteld heeft had dat ik de accu's moest aangeven op een speciale site ben ik wel 4 maanden energiebesparingen misgelopen!
Ik raad niemand om voor Accu's naar Verdasdol te gaan.
Weer heel erg tevreden
Nadat Verdasol een aantal jaren geleden onze zonnepanelen heeft geplaatst, waren we nu opzoek voor een thuisbatterij en een batterij.
Een verkoopster die ons toen ook heeft geholpen kwam weer langs en gaf ons weer een prima advies en met een goede prijs.
Gelijk de deal gesloten en we zijn uitstekend geholpen. Tot de volgende keer!
Gevaarlijke installatie, geen NEN1010
Eind 2023 heeft Verdasol 12 zonnepanelen geplaatst in Laren. Bij de montage door een Portugese ploeg ging er veel fout. De doorvoer door het dak wordt gedaan via de stalen luchtkoker, geen NEN1010. En later bleek dat twee PV-kabels die van buiten naar de kruipvloer liepen zonder de grijze ommanteling waren doorgevoerd, zeer gevaarlijk. Bij de PV-montage op de garage is het rieten dak beschadigd door de neuzen van de schoenen. Diverse keren gepoogd een afspraak te maken voor herstel maar er is geen nazorg geweest. Na twee jaren geef ik het nu maar op. Ik doe nooit meer zaken met Verdasol.
Er zijn bij ons 4 raamkozijnen…
Er zijn bij ons 4 raamkozijnen geplaatst en dat hebben ze heel mooi en professioneel gedaan ze hebben tijdens de raamkozijnen zetten geregeld overlegd wat en hoe ze hebben heel mooi werk geleverd we zijn er heel blij mee
3 airco’s geinstalleerd
3 airco’s geinstalleerd, heel blij met de service en de omgang. Absoluut een aanrader.
We zijn blij met onze thuisbatterij
We zijn blij met onze thuisbatterij, we hebben enpahse voor onze zonnepanelen en de batterij is daar ook van dus heb alles in een app inzicht. De Installatie duurde wel langer dan ze eerst zeiden maar alles is netjes geïnstalleerd door een aardige monteur Michel?
Waardeloze service, absolute afrader…
Waardeloze service. Ik heb twee jaar geleden een nieuwe omvormer door hen laten plaatsen. Sinds midden juni probeer ik hen een storing te laten verhelpen. Ze werken met een ‘ticket’ systeem dat belooft binnen twee dagen te reageren. Nou nee dus, meestal minstens een week en dan pas als je weer mailt of belt. Als je belt kunnen ze niet direct helpen maar maken ze weer een ticket…. Weer weken wachten. Telkens weer een ander die reageert en niet kijkt wat er al besproken en geprobeerd is. Ondertussen zit ik dus al 2 1/2 maand te wachten op een eerste bezoek. De zonneopbrengst van de zomermaanden is dus verloren gegaan. Kost me honderden euro’s.
Offerte opgevraagd, nu wordt ik platgebeld
Offerte opgevraagd. Nu wordt ik platgebeld zonder dat ik nog interesse heb.
Aangegeven dat ik een offerte en informatie via de mail wil.
Bellen meerdere keren per week, erg irritant.

Professioneel, compleet en vriendelijk
Alle documentatie was top tip in orde.
Verdasol begrijpt wat de klant nodig heeft.
Zeker een aanrader.
Als ik een airco of batterij nodig heb, weet ik wie ik contacteer.

Offerte opgevraagd
Offerte opgevraagd, deze nooit ontvangen. dus zijn naar een ander bedrijf gegaan die wel gereageerd heeft, nu maanden later wordt je plat gebeld en als je dan verteld dat je elders bent geweest hangen ze zonder pardon de telefoon op

Verdasol en service
Verdasol heeft bij ons de zonnepanelen geleverd en gemonteerd. Na een zware storm zijn er 2 panelen van het dak gewaaid omdat ze niet zwaar genoeg vast lagen. Ze gaven aan dat ze de €150 eigen risico voor hun rekening namen. Nu wil onze verzekering een en ander afsluiten en vragen om een schriftelijke verklaring dat de schade is verholpen. Ik ben nu al 3 maanden bezig om iemand aan de lijn te krijgen, mailtjes worden niet beantwoord en als je iemand te spreken krijgt beloven ze terug te bellen wat vervolgens niet gebeurd! Waardeloze services, erg jammer

Antwoord van Verdasol
Eerst een goed gesprek met Jannick
Eerst een goed gesprek met Jannick, duideluike uitleg met prima afspraken,.De monteurs zeer vakbekwaam en vriendelijk enn correct. Afwerking kunstof kozijnen top. M.a.w. een prima bedrijf. Kan alleen maar aanbevelen.
Martien.
Verkoopgesprek was uitstekend
Verkoopgesprek was uitstekend, had het zelf niet kunnen doen.
De installateurs hebben een mooi syaaltje werk geleverd.
Sinds aug 2023 10 panelen laten…
Sinds aug 2023 10 panelen laten plaatsen. Peter kwam kijken. Had goed gevoel bij hem. Van de 12 offertes kwam Verdasol wel echt eerlijk en kwa prijs goed over.
Ook de Installatie ging perfect en naar onze wensen en hun advies. 3 man snel geïnstalleerd. Uitleg was ook perfect. Wel 1 x gebeld vanwege een vermoede lekkage in de meterkast. Maar bleek een lekkage van de badkamer te zijn en niet vanwege de Solar installatie. Nog mijn excuses hiervoor Verdasol. Mag ook gezegd worden. Nu al een tijdje geplaatst en tevreden. Ook na 2x heftige storm in Almere.
Ik heb onlangs zonnepanelen van…
Ik heb onlangs zonnepanelen van Verdasol laten installeren en mijn ervaring was grotendeels positief. Het team was behulpzaam en de installatie ging soepeler dan ik had verwacht. Ze waren informatief, waardoor ik een goede keuze kon maken uit hun aanbod.
Echter, na een paar weken ontdekte ik een probleem met één van de panelen, het leek niet zoveel energie op te wekken als verwacht. Ik was best bezorgd over hoe dit aangepakt zou worden, maar mijn zorgen waren ongegrond. Na mijn melding, reageerde Verdasol snel. Ze stuurden binnen twee dagen iemand langs, die vaststelde dat het aan de omvormer (goodwe) lag. Dit probleem werd snel en zonder extra kosten opgelost.
Ondanks dit kleine probleem zou ik Verdasol aanraden. Zie overigens geen uitleg voor de app op hun website, dat zou wel iets beter kunnen worden uitgelegd
Zonnepanelen
Van de week hebben we via Verdasol zonnepanelen laten plaatsen. Het bedrijf biedt een uitstekende service. Alles is netjes volgens afspraak geplaatst en ziet er keurig uit. Vragen worden netjes afgehandeld en de plaatsing was afgerond binnen de afgesproken tijd. We zijn ook van plan onze airco's bij Verdasol aan te schaffen. Het was een aangename ervaring.
Deskundige klantvriendelijke…
Deskundige klantvriendelijke medewerkers.
Plaatsing van zonnepanelen
Vandaag plaatsing van Zonnepanelen, na een klein weekje vertraging. (Ging een storm over het land vorige week🌪) Installatie is super gedaan.
Anjo is een leuke en goede adviseur en heeft ons goed geadviseerd. Ik zou Verdasol aanbevelen voor het plaatsen van uw zonnepanelen.