Verdeco RotterdamReviews

Zeer slecht

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Oplichters ten top !!

Oplichters ten top!!
Bestel hier niets.
Jurkje besteld voor een feestje kwam 8 weken later binnen, €20,= retour kosten betaald 20 november, nu 19 maart nog geen geld terug, nee het is nog niet ontvangen in hun magazijn (China) is hún antwoord.

19 maart 2025

Dezelfde oplichters als van Utrechtse…

Dezelfde oplichters als van Utrechtse Mode, vreselijk dit soort bedrijven met Chinese rommel van een paar euro en je mag retourneren naar China en vervolgens doen ze net of ze niets ontvangen hebben en ben jij je geld kwijt
Triest dit

16 januari 2025

Afblijven!!!!

Afblijven!!!!! Niet kopen daar!!! Wat een ramp die firma! Nooit iets bij kopen aub! Voor te beginnen is het rommel en terugsturen is zogoed als onmogelijk of kost enorm veel geld (bijna 80€) (is naar China en heeft niets met “ Rotterdam”
te maken ) en dan zou het nog kunnen dat het terugkomt, zoals ik heb meegemaakt na bijna 3 maanden!

28 januari 2025

Crapuleus!

Ik had schoenen besteld. Toen ik de mails gekregen na het betalen kreeg ik al argwaan. Het kwam uit China! Eens ontvangen, blijkt dat de kleuren helemaal niet waarheidsgetrouw zijn. Meerdere mails gestuurd naar klantendienst maar die trekken zich er niets van aan.
Je zou 30 euro moeten betalen om dat terug te sturen! Aangezien ze zich Verdeco Rotterdam noemen, ga je er toch niet van uit dat als het je niet bevalt, je 30 euro retourkosten moet betalen omdat hun brol uit China komt.
Slechtste internet-ervaring OOIT!
Crapuleus is dit!

6 november 2024

VRESELIJK,

VRESELIJK,
Nooit iets bestellen bij hun.
Ik had sneakers besteld,duurde ontzettend lang voordat ik ze binnenkreeg.
Ik heb maat 42,ze zijn véél te klein,en helemaal van plastic,écht een slechte kwaliteit.
€48 naar de haaien.
Zo Zonde,het leven is al duur genoeg.
Wat een oplichters!!!!!!!!!

4 november 2024

Oplichters

Oplichters! Producten komen uit China en ze zijn niet wat op de foto zit. Telefoon is uit geschakeld en ze geven geen antwoord op je mail. Niet bestellen uit dit site! 120eur kwijt geraakt.

23 oktober 2024

2 maanden sinds we hebben besteld…

2 maanden sinds we hebben besteld altijd niks, producten komen uit China niet uit Nederland. Als je probeert te bellen niemand, e-mail........2 weken later iemand van de bedrijf stuur jouw dat een bestelling is niet gekomen voor een van de producten is niet beschikbaar, 2 weken later iets anders, we zijn 2 maanden sinds de bestelling en altijd niks.
Heel slechte service. Nooit bij hun bestellen

16 oktober 2024

Pure oplichterij

Ook oplichterij, geen juiste voorstelling van zaken. Sturen andere producten dan de foto weergeeft. Diverse emails verstuurd maar nooit een normale reactie. Alleen steeds dezelfde antwoorden op de automatische piloot. Nooit iets hier bestellen. Je moet de retourkosten naar China betalen en je blijft verantwoordelijk totdat ze bericht ontvangen dat het binnen is gekomen. Dus complete onzin. Alleen geldklopperij! Als je zo rijk moet worden door oplichting van hardwerkende mensen moet je gewoon aangepakt worden. Reageren niet op e-mails als je de naam en het adres van de directie wilt.

5 augustus 2024

Geen contact

Geen contact, het is niet mogelijk om iets te retourneren!!! Bestel aub hier niks! Dit moet stoppen! Hoe kan dit legaal in Nederland zijn handel doen?

27 september 2024

Oplichters!!!!

Bestel daar a.u.b. nooit iets!!! Het lijkt alsof ze uit nl komen maar het is gewoon Chinese rotzooi wat je krijgt. Als je het terug wilt sturen krijg je een retour adres wat in China blijkt te zijn. Ik een boze mail gestuurd en gezegd dat ik een nl adres wil omdat ze nergens aangeven dat het een Chinees bedrijf is. Dat doen ze dus niet! Nu toch maar 31.50 geïnvesteerd om op te sturen want ik dacht dan heb ik tenminste 36 euro terug (2 jasjes besteld totaal 67 euro was helemaal scheef geknipt en flut kwaliteit). Nu ligt het pakket al bijna 2 weken bij de Chinese douane te wachten tot hun de inklaringskosten voldoen (postnl gebeld om exacte status op te vragen). Je raadt het al dit gaan ze dus noooooooit doen. Nu weer een mail gestuurd naar daar reageren ze natuurlijk niet meer op. Oplichters zijn het! Je kunt fluiten naar je centen. Nooit iets bestellen a.u.b.

20 september 2024

oplichters

oplichters. ik zag mooie croco design schoenen voor 47,95! ze staan op Temu en Ali Expres voor 10 a 20 euro!!

12 september 2024

Pailletten jurkje besteld

Pailletten jurkje besteld, was een jurk met glitters geworden.

Komt uit China, had het dus net zo goed zelf moeten bestellen.

4-6 werkdagen verzenden was na 7 werkdagen binnen.

Als je ze emailt krijg je geen reactie ook al stuur je een boze e-mail.

4 september 2024