Bedrijfsgegevens

1. Vereniging of organisatie

Geschreven door het bedrijf

Verdens Skove – en dansk organisation med global indsats. Verdens Skove bevarer og forsvarer skovene, især de tropiske skove, som er rigest på biodiversitet. Vi arbejder i nogle af verdens såkaldte biodiverse hotspots, dvs. områder med ekstremt høj koncentration af biologisk mangfoldighed, som er truet af tab af habitat og andre menneskelige aktiviteter. Når du støtter er du med til at bevare HELE 26 regnskove og seks danske skove. Med din faste støtte hjælper du de mennesker, der lever i og af skovene, bremser udledningen af CO2 fra skovrydning og ikke mindst giver en hånd til skovenes tusindvis af dyre- og plantearter, som vi gerne vil passe på.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

2,1

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

“Verdens skove” er misvisende

Annonce for NGO’en Verdens Skove som slår alarm for menneskeheden med ordet “masseuddøen”, som iflg. dem skulle være lige på trapperne. De skræmmer folk med sådan et selvopfundet ord, og de vil selvfølgelig have penge. Efter sigende går alle penge til løn til foretagendets folk og der er tidligere også klaget over dårlige ting fra deres “butik”, samt at de ikke reagerer på henvendelser. Ikke godt!!

24 februari 2026

Antwoord van Verdens Skove

Hej Ingeborg, vi vil foreslå at læser op på ordet "sjette masseuddøen" for eksempel her: https://illvid.dk/naturen/den-sjette-masseuddoeen-er-ifoelge-forskere-en-realitet-men-saadan-kan-vi-undgaa-den. Det er ikke et ord vi har fundet på.
Vi arbejder med at bevare 26 regnskove, og det er kun muligt med opbakning fra befolkningen der støtter foreningen, så vi sammen kan skabe en forandring.
Mvh John Glitfedt - Verdens Skove.

3 certifikater kunne ikke købes

Kunne ikke få lov at putte 3 certifikater a 75 kroner fra websiden i kurven, blev ved med at sige, at beløbet skulle være mindst 150 kroner. Ringede derind, telefondamen oplyste et nummer, som ikke svarede, anden relevant medarbejder sad i møde. Den organisation er ikke noget værd, når de ikke vedligeholder deres webshop. Tror ikke de hjælper regnskoven, men sig selv. Havde købt for over 150 kr. Kan ikke anbefales.

5 december 2025

Antwoord van Verdens Skove

Hej Anne, tak for din interesse for at bevare skoven. Vi har et minimumsbeløb på 150 kroner når man køber et certifikat, det skyldes administrationsomkostninger.
Du kan læse mere om vores indsatser og hvordan vi bevarer over 20 regnskove i verden www.verdensskove.org. Mvh John Glitfeldt - Verdens Skove

Jeg kan ikke engang få

Jeg kan ikke engang få, "LOV" til at betale, tænker ??
Er det værd at stykke jer, når man ikke engang kan betale.
Mobile pay eller bankoverførsel.
SÅ gider sgu ikke være med mere.
FUP OG FIDUS 🤣🤪😂

7 februari 2025

Antwoord van Verdens Skove

Hej Peter, tak for at du har forsøgt. Vil du ikke sende en mail eller et telefonnummer, så finder vi ud af det? Det er nok bare noget teknik der driller. Mvh John Glitfeldt - Verdens Skove.

Skriv til Info@verdensskove.org.

Manglende svar

Vi fik d. 19/12 leveret to emaljerede krus, og da vi fik dem, havde den ene kop en bule, og flere store fejl i emaljen. Vi skrev med det samme til kundeservice, men har stadigvæk ikke fået svar. Ringe service!

19 december 2024

Antwoord van Verdens Skove

Hej Mads, vi kan ikke se din ordre i vores system. Vil du kontakte mig på jgl@verdensskove.org, så finder vi ud af at sende nye krus til dig. Mvh John - Verdens Skove

Har handlet der 2 gange

Har handlet der 2 gange. Har købt øreringe og plakater. Er fuldt ud tilfreds med både varer og levering.

13 december 2024

Antwoord van Verdens Skove

Tusind tak Hanne. Øreringene er meget populære. Mvh John Glitfeldt - Verdens Skove

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg har købt en plakat i september som…

Jeg har købt en plakat i september som stadig ikke er blevet afsendt! Hvad gør jeg?!!

24-12-10 Har fået pengene tilbage

6 december 2024

Antwoord van Verdens Skove

Hej Michael, vi har lige sendt dig en mail. Produktet er blevet væk i fragten. Med venlig hilsen Verdens Skove

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Svært at gennemskue organisationen

Svært at gennemskue organisationen. Købte øreringe til 425 kr for at støtte skovene og for at glæde min kæreste. Billeder på nettet så flotte ud. Det leverede produkt er virkelig grimt og ligner overhovedet ikke. Køber eller støtter ikke igen. Ærgerligt. Formålet er smukt.

15 december 2023
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Købte kaffe for at støtte deres…

Købte kaffe for at støtte deres arbejde, men fik leveret kaffe som havde udløbsdato en uge efter levering. De ville ikke tage kaffen retur. Umuligt at bruge som julegave når holdbarhed er udløbet.
Dårlig service. Kundeservice brugte som argument at det ikke var bæredygtigt at betale for returret og kaffen stadigvæk kunne drikkes.
Ved ikke hvor bæredygtigt det er at de nu har mistet en fremtidig kunde

28 november 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Troede faktisk at der blev gjort en…

Troede faktisk at der blev gjort en forskel.
Har så lige fået bekræftet at de har gjort Lea Wermelin til årets skov ven...???
Dvs de støtter rewilding projekter dvs dyre mishandling ... blandt andet og er så i lommen på politikerne..
Jeg er helt ude nu og de får ikke en krone..

14 juli 2022

💚💚💚💚💚

Tak fordi at I gør det nemmere at være med til at redde verden. Er fast medlem, og donerer kr. 100,- om måneden

12 mei 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er meget tilfreds med den t-shirt…

Jeg er meget tilfreds med den t-shirt jeg bestilte som kom få dage efter :D
God kvalitet

15 oktober 2021

Antwoord van Verdens Skove

Tak Laura. Vi vælger en produkter af god kvalitet, så de kan holde i mange år. Med venlig hilsen Verdens Skove.