Verdins Bierwinkel - Craft Beer Store Reviews 35

4,7

Bestellen ging soepel, goede voorraadinformatie en ik kon snel ophalen. Ook toen bleek dat een biertje niet te vinden was, werd een goed alternatief aangeboden (die ook heerlijk was)

Goeie service en erg klantvriendelijk, ook al maakt PostNL er een zooitje van wordt dit door Verdins voor je opgelost!

Snel geleverd, prijs gemiddeld wel wat hoger dan in andere webshops.

1. Bierwinkel
  2. Bierdistributeur

Verdins.nl is dé online speciaalbier specialist van Europa! Met een wekelijks wisselend aanbod van meer dan 30 nieuwe speciaalbieren vind je bij ons altijd wat je zoekt. Of je nu fan bent van IPA’s, stouts of geuzes — óók voor Belgische klassiekers en Duitse bieren ben je bij Verdins aan het juiste adres. Kom je er online niet helemaal uit? Bezoek dan een van onze fysieke locaties, waaronder onze winkel in hartje Rotterdam.

4,7

Uitstekend

Winkel met service

Bestellen is makkelijk en ze hebben veel verschillende soorten. Tevens bleek er een glas niet op voorraad en hebben ze direct contact met mij opgenomen. In overleg hebben ze het glas besteld en toen het binnen was hebben ze het pakket afgestuurd. Echt een winkel waarbij ik vaker speciaalbieren zal bestellen!!

17 maart 2026

Hi Gerhard,

Bedankt voor je review, deze betekend veel voor ons en onze business.
We hopen dat je ook van de bieren mag genieten en we zien je graag weer terug!

Roy

Snel geleverd

Snel geleverd, prijs gemiddeld wel wat hoger dan in andere webshops.

20 januari 2026

Antwoord van Verdins Bierwinkel - Craft Beer Store

Bedankt voor uw review deze wordt gewaardeerd!

Prima bestelervaring!

31 december 2025

Beste Edwin,

Bedankt voor je review! Laatst genoemde probleem hopen we nu te hebben opgelost door onze jaarlijkse inventarisatie.

We hopen u in de toekomst weer van dienst te kunnen zijn!

Roy

Leuke aanbiedingen en een snelle…

Leuke aanbiedingen en een snelle levering. Ben erg tevreden.

29 november 2025

Antwoord van Verdins Bierwinkel - Craft Beer Store

Hi Jacqueline, Bedankt voor uw review en de tijd die u heeft genomen om ons een rating te geven. We hopen u weer als klant te mogen ontvangen in de toekomst!

Snel en goed

Snel geleverd, goed verpakt. Vervangend artikel voor uitverkocht product goed gekozen

20 oktober 2025

Antwoord van Verdins Bierwinkel - Craft Beer Store

Hi Ellen Bedankt voor je review. We zijn blij om te horen dat het vervangende product naar wens was!

Mooi assortiment

Mooi assortiment, er is hier veel te vinden wat ik nergens anders kan vinden!

1 oktober 2025

Antwoord van Verdins Bierwinkel - Craft Beer Store

Hi Jim Bedankt voor de moeite die je hebt genomen om voor ons een review te schrijven. Dit wordt zeer gewaardeerd. We hopen je in de toekomst weer te zien, geniet van je bestelling!

Super!!

Snelle verzending en goed ingepakt!!

12 september 2025

Antwoord van Verdins Bierwinkel - Craft Beer Store

Bedankt voor de tijd die u genomen heeft om deze review te schrijven. We waarderen het zeer!

Alles keurig,proost

Grote voorraad en alles keurig ingepakt en op tijd geleverd.

6 september 2025

Antwoord van Verdins Bierwinkel - Craft Beer Store

Heel erg bedankt voor uw beoordeling van onze winkel/webshop!

Top bedrijf

Goed site. Duidelijk. Snelle levering. Track trace. Aanrader

21 augustus 2025

Bedankt voor je review Linda <3

Top!

Ik had een verzoek voor een speciaal biertje. Dit werd gelijk geregeld en na een paar weken wachten kwam het binnen met een leuk persoonlijk kaartje. Ik kom zeker terug als klant, als het bier op is ;)!

12 augustus 2025

Antwoord van Verdins Bierwinkel - Craft Beer Store

Hi Gertjan bedankt voor je review! We hopen dat ze je ook goed smaken! We zien je graag weer terug. Groet - Roy

Snelle levering en extra items

Snelle levering en een veel extra’s waaronder een extra blik bier en onderzetters.

6 augustus 2025

Antwoord van Verdins Bierwinkel - Craft Beer Store

Bedankt voor uw review we zijn blij om te horen dat het pakket goed is ontvangen!

Snelle levering, goede service

Snelle levering en ik waardeerde de persoonlijke boodschap enorm!

1 augustus 2025

Antwoord van Verdins Bierwinkel - Craft Beer Store

Hi Maurice, Bedankt voor je review, deze waarderen wij dan weer heel erg. Geniet van je bieren en alvast een fijn weekend!

Goede winkel voor het kopen van bier

Op de website was het makkelijk het juiste bier te vinden. Ophalen in de winkel ging makkelijk. Het gemak dient de mens, zoals ze zeggen.

23 juli 2025

Bedankt voor uw review!

Cadeau voor vriend

Cadeau pakket aangevraagd voor vriend op basis van zijn untapped profiel was fantastisch, zeer variërend pakket.

12 juli 2025

Antwoord van Verdins Bierwinkel - Craft Beer Store

Hi Ruben bedankt voor je recensie! We zijn blij om te horen dat het pakket goed ontvangen is!

Goeie service en erg klantvriendelijk

9 juli 2025

Antwoord van Verdins Bierwinkel - Craft Beer Store

Hi Marten heel erg bedankt voor je review. Deze betekenen veel voor ons en onze business :)

1 juli 2025

Antwoord van Verdins Bierwinkel - Craft Beer Store

Bedankt voor de review Martin. We waarderen de tijd die je genomen hebt enorm!