Geweldige service van Vergrootglas.com. Ik had een SBR professional led bureaulamp gekocht en dacht dat er een paar leds niet werkten maar dat bleken schroefjes oid. Vergrootglas.com heeft desondanks... Toon meer
Prima LED-bar met flexibele arm, monteerbaar vanaf zijkant bureau. Kleurtemperatuurinstellingen, dimbaar: prima allemaal. Arm voelt erg degelijk aan, we hebben wel wat twijfels bij de dimmer-knop: die... Toon meer
Ik heb deze lamp gekocht voor mijn modelbouwprojecten en ben er erg tevreden mee. Het licht is helder en natuurlijk, echt vergelijkbaar met daglicht, waardoor details goed zichtbaar zijn. De levering... Toon meer
Vlotte levering Gemakkelijk in elkaar te steken 4 standen om het licht te regelen
Vergrootglas.com produceert en inporteert verschillende daglichtlampen. Denk dan aan bureaulampen, acculamp, vloerlampen en loeplampen. U kunt ons voor vragen en advies bereiken via de chat, telefoon of email.
Krammer 8, 3232HE, Brielle, Nederland
- 0181-201112
- info@vergrootglas.com
- vergrootglas.com
Eindelijk goed en rustig licht
Fijne lamp, over de lengte goed voor manicure te gebruiken
Prima bedrijf
Mooie lamp gekookt voor alleszins redelijke prijs. Bestelproces liep vlot, bezorging idem. Duidelijke foto's, je weet wat je kiest. Nu maar hopen op lang plezier ervan.
Mooi snel geleverd
Mooi snel geleverd, goed verpakt. De lamp en voet werken prima. Stevig en stabiel statief.
Vragen snel beantwoord en snelle…
Vragen snel beantwoord en snelle levering
Top bedrijf en top materiaal.
Het product dat ik besteld heb is de bureaulamp Daylight Twist 2 E35070. Aangekocht na een grondig onderzoek naar deze daglichtlamp. Ze overtrof mijn verwachtingen. De uitleg op hun site klopt sowieso en in het echt doet ze echt waarvoor ze gekocht is. Plus de prijs is echt goed en de gratis levering in NL en BE is super. Ze zeggen dat voor 23u besteld de volgende dag in huis, klopt ook. Op minder dan 12u stond de pakjesdienst aan de deur. Deze firma is voor mij een echte aanrader. Heb zelfs ondertussen nog een andere daglichtlamp bij hen besteld.
Supersnelle levering en uitstekend…
Supersnelle levering en uitstekend product
Duidelijke informatie op de website
Duidelijke informatie op de website, een snelle levering. Ik ben heel erg tevreden met de aankoop!
Prima lamp en supersnel geleverd
Snel en correct
Vergrootglas onder de loup
Ik was al lang op zoek naar een bureaulamp met een groot egaal verlichtingsveld. SBR Glow Bureaulamp is het geworden voor een acceptabele prijs. Er is nog meer perfect. zoals de snelheid van leveren, de vormgeving, de lichtkwaliteit en de bedieningsmogelijkheden. Kortom, meer dan goed!!!
Snelle levering en prima daglichtlamp…
Snelle levering en prima daglichtlamp om te puzzelen
Veel keus en advies beste van w
Veel keus en advies beste van w
2022
De lamp voldoet
De lamp doet precies wat ik mij ervan voorstelde en de elektriciteitskabel is lang genoeg.
Complimenten voor de snelle en goede service
Mooie daglichtlamp gekocht. Erg blij mee. Maar nu was de stekker stuk en deed hij het niet meer. Contact opgenomen met vergrootglas.com. Die reageerden ontzettend snel en stuurden een nieuwe stekker. Complimenten voor de goede service!
Product zoals beschreven en super…
Product zoals beschreven en super snelle verzending!
Website is duidelijk
Website is duidelijk.
Verloop van de levering wordt duidelijk gecommuniceerd.
Levering binnen 24 uur geloofde ik eerst niet, maar werd wel waargemaakt.
Enige was dat ik dacht dat het aan huis geleverd zou worden, maar het werd bezorgd bij post.nl afhaalpunt. Geen probleem.
Bestelling supersnel in huis......
Na de bestelling hadden we het artikel supersnel in huis.
Ook de bestelde lamp voldeed volledig aan de verwachting.
goed produkt en levering goed afgehandeld
De bestelling werd gelijk bevestigd en de levering was geleverd volgens planning en vooraf bekend gemaakt wanneer de levering zou plaats vinden. Geleverde was goed verpakt en zonder schade aangekomen.
Afgebroken loop
Mijn loop was om onverklaarbare reden afgebroken van de staande lamp van Daylight. Ik heb een volledig nieuwe loop ontvangen binnen de 2 dagen.