Doe het niet! Het is een eenmanszaak en een oplichter.
Doe het niet!
Pas achteraf zijn we erachter gekomen dat het om een éénmanszaak gaat, en niet een organisatie zoals het op de website van ACN lijkt. We moesten een paar honderd euro (ca. 350 euro) meer betalen dan conform de offerte anders zouden ze wegrijden met onze spullen. Ze laden je spullen dus pas uit wanneer je betaalt hebt wat zij willen!
Deze persoon doet ook telkens of je iemand anders te spreken krijgt aan de telefoon, maar dit blijkt dus om dezelfde persoon te gaan. Ook zijn de logo's en verwijzingen op de site niet echt (bijvoorbeeld naar facebook).
Check de KVK en hopelijk maak je een andere keuze dan dit bedrijf.
We zijn afgegaan op de vele vele positieve reviews, maar het is echt een compleet raadsel voor ons waarom de verhuizing bij ons dan zo anders is gelopen.
Achteraf uiteraard gevraagd om een gespecificeerde factuur, maar na 2 mails ontvang je gewoon geen antwoord meer.. en dus ook geen factuur met specificatie.
De verhuizing naar onze nieuwe plek is dus een horrorverhuizing geworden. Met deze review willen we voorkomen dat dit een ander ook gebeurt.