Uitstekende verhuisdozen tegen een eerlijke prijs. In totaal 100 dozen besteld met spoed voor mijn verhuizing en binnen 2 dagen netjes geleverd, zoals beloofd. Kan het iedereen aanraden
Zeer ontvreden. Bestelling komt veel later dan gecommuniceerd op de website van Bol.com. Verhuisdozen van extra zware kwaliteit besteld, komen volledig beschadigd en gescheurd aan. Deels ook omdat ze... Toon meer
Bestelling geplaatst maar heb teveel besteld waardoor deel van de bestelling geannuleerd kan worden. Tot op heden geen reactie ontvangen van support hoe dat het beste geregeld kan worden.Na extra cont... Toon meer
Erg tevreden over de service en kwaliteit van de verhuisdozen. Dozen zijn erg stevig en echt meerdere keren te gebruiken. De bestelling is snel verzonden en de communicatie via de mail verliep goed.
Verhuisdozenloods biedt een compleet assortiment verhuisdozen, verpakkingsmaterialen, opbergboxen, stellingkasten en andere handige producten aan voor tijdens én na de verhuizing.
Prinsenweg 32A, 2215RP, Voorhout, Nederland
- support@verhuisdozenloods.nl
- verhuisdozenloods.nl
Heeft 33% van zijn negatieve reviews beantwoord
Slechte levering
4 stellingkasten besteld via Bol.com met als slogan vandaag besteld morgen geleverd. Er is er 1 geleverd en de andere 3 na een week nog steeds niet. Meerdere keren contact opgenomen met BOL maar tot nu toe nog geen stellingkasten gezien. Als ik dit had geweten had ik ze hier niet besteld. Complete planning in de war en wie gaat dat betalen?
Goede verhuisdozen, snel geleverd!

Antwoord van Verhuisdozenloods.nl
Na 3 dagen nog steeds niet geleverd
Na 3 dagen nog steeds niet geleverd, zelfs geen reactie op email, mvg MMarcel Tempelaars
Stellingkasten via Praxis pas na 2 weken ontvangen
Stellingkasten via Praxis besteld. Het zou er de volgende dag zijn, maar kwam uiteindelijk twee weken later! Reden was verschillende zaken zoals 'blijft bij DPD hangen' (ondanks dat het pakket bij DPD na een week nog niet was ingescand), 'niet meer op voorraad dus we verzenden een nieuwe op woensdag' en vervolgens wederom de schuld geven aan DPD, terwijl er duidelijk staat dat het pakketje simpelweg pas vrijdag is overhandigd aan DPD.
Het voelde als een hoop lulkoek en slechte communicatie. De kasten zijn uiteindelijk na 2 weken binnengekomen en dit zijn zeker goede, sterke kasten. Maar als ik dit van tevoren had geweten, had ik ergens anders besteld.
Stevige verhuisdozen voor een eerlijke prijs.
Snelle klantenservice
Verhuisdozenloods 5 sterren!
Goed geholpen door jerome. Snelle levering en sterke kwaliteit doos!
Betrouwbaar en degelijk!
Besteld en de dag nadien geleverd. De dozen zijn degelijk en sterk. Aanrader!

Antwoord van Verhuisdozenloods.nl
Snelle verzending
Snelle verzending, goede kwaliteit dozen!
Thanks 🙏
Top service en kwaliteit!