Zo top!!!! Echt een aanrader. Kwam een reclame van ze tegen en ben toen gelijk eens in m’n lades gaan kijken. Oude iPhone opgestuurd en had al erg snel geld op mijn rekening gestort. Was eerlijk... Toon meer

Zoals meermaals gezegd "OPLICHTERS".Dit bedrijf mag sluiten,pure oplichterij door eerst een correcte prijs en nadien de laagst mogelijke te geven en wanneer je niet akkoord bent je toestel terug te wi... Toon meer

1. Elektrische apparatuur groothandel

Verdien geld met het verkopen van oude apparaten! Verkoop je telefoon, tablet of smartwatch. Wij kopen meer dan 800 apparaten, altijd voor een eerlijke prijs.

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Iphone 13

Ongeveer 2 weken geleden heb ik mijn iphone 13 opgestuurd. Nu kreeg ik 2 boden die ik afgewezen had. Dit waren boden van 47 en 77 euro. Terwijl ik op de site een bod had berekend van 190. Vervolgens is de iphone terug gestuurd. Helaas was bij aankomst het scherm stuk. Er zaten strepen in het scherm. Dit omdat mijn iphone was teruggestuurd los in een doosje met papier erin. Ik heb ze hierover gemailt. Vervolgens is dit netjes afgerond, aangezien ik de iphone terug heb mogen sturen en ze het scherm heben vervangen. Eindgoed algoed

28 februari 2026

Geweldige ervaring

Ik heb het verkoopproces als heel goed ervaren. Snelle service en zij doen wat ze beloven. Geld binnen 3 dagen op mijn rekening. Geweldige service. Ik zal ze aanbevelen aan familie en vrienden die hun IPhone willen verkopen. Chapeau.

9 januari 2026

Misleiding, prutsers

Misleiding. Op de website 160 euro bieden voor een prima telefoon, vervolgens na ontvangst 0 euro bieden, waarbij ze ook nog eens zeggen dat het om een ander model gaat. Ook hebben ze het over krassen op het scherm terwijl de screenprotector nog in tact op het scherm zit. Deze hebben ze niet eens er af gehaald. Later ineens 10 Euro bieden, geen idee waar dat vandaan kwam.
Dus mijn telefoon teruggevraagd.
Ik had mijn telefoon in originele verpakking opgestuurd, als nieuw. Vervolgens sturen ze de telefoon op in ander doosje, waarbij screenprotector dus nog op scherm zat.
Prutsers.

13 oktober 2025

Perfect !!👌

Perfect !!👌
Vrijdag’s bij hun binnen, en jammer voor mij dat het weekend ertussen zat🤪😁, en maandag meteen al geld overgemaakt! Ook nog eens het bedrag wat er afgesproken was. Echt helemaal TOP👌

17 november 2025

Nalys keukenpapier 1+1 gratis.

Wat mij is overkomen 2x dat je een actie besteld van 1+1 gratis en je krijgt maar 1 pakket geleverd.
Dit betreft Nalys keukenpapier 12 rollen, dit is gebeurt zowel bij de Trekpleister als bij het Kruidvat, je kan op de bon totaal niets terug vinden. Daar staat 1x besteld.

15 november 2025

mobiel verkocht

Op de website gezien , na beschrijving van Samsung mobiel de prijs bepaald . Na ontvangst door Trade in na 4 dagen het geld op de rekening .

6 november 2025

Telefoon kwijt; DHL en Verkopen.nl wijzen naar elkaar

Mijn goed werkende iPhone 15 Pro Max aangeboden aan Verkopen.nl, en pakket is zoekgeraakt. DHL geeft aan dat mijn telefoon/pakket op 2 Okt bezorgd is bij VerkopenNL/Trade In/Fixje, en VerkopenNL/Trade In/Fixje ontkennen de ontvangst ervan.
En nu.....?

Update:
De reviews zijn voor dit bedrijf belangrijker dan een goede proces-inrichting, en een goede CXP-ervaring.

Na 6 dagen en diverse keren contact opgenomen te hebben met de klanten-afwimpel-service, heb ik bovenstaande review gepost, and guess what… binnen 2 dagen werd ik gebeld. Mijn telefoon was door DHL op 2 okt keurig bezorgd bij QLS, de fulfilment partner van verkopenNL/Trade In/Fixje, en wist VerkopenNL niet dat mijn toestel binnen was gekomen. Druk, druk ivm iPhone 17 launch en toestroom van oude telefoons…
Aan het eind van het gesprek kwam de aap uit de mouw;… of ik wilde overwegen om m’n review aan te passen; het toestel wordt zsm gecontroleerd & daarna uitbetaald.

Ondanks de goede afloop, is die ene ster dik verdiend voor de slechte CXP (6 dagen afwimpelen).

6 oktober 2025

Super tevreden over Verkopen.nl

Super tevreden over Verkopen.nl! Mijn oude telefoon snel en makkelijk verkocht. Binnen een dag na verzending stond het geld al op mijn rekening. Duidelijke communicatie en geen verrassingen. Aanrader!

28 april 2025

Erg tevreden over service!

Voor de tweede keer mijn telefoon verkocht via Trade In en super tevreden met de service. Ze zijn eerlijk met hun prijzen en beoordeling. Volgende telefoon gaat zeker weer via Trade in verkocht worden.

15 april 2025

Snelle, goede service

Werd snel teruggebeld met een realistisch bedrag, en na akkoord stond het binnen 24 uur op de rekening. Goede en snelle service, ik kom hier weer terug.

12 februari 2025

Super service

Super service! Mijn oude toestel en smartwatch gebruikte ik niet meer en bleef in de la liggen. Via verkopen.nl laagdrempelig mijn devices aangemeld, pakketje op de post gedaan en ik kreeg het toegekende bedrag binnen 2 dagen op de rekening bijgeschreven.

11 april 2025