25 juni een verrekijker besteld, vanochtend (03-07-20) maar eens gebeld omdat ik niets meer van de bestelling hoorde. Meneer morgen wordt hij bezorgd, nou mooi niet. Maandag pas, nu heb ik morgen geen... Toon meer
Mooi design, heel handzaam, gemakkelijk mee te nemen in bv. handtasje. Komt tegemoet aan behoefte: geeft heel goede actieradius in geval van droge macula-degeneratie (zonder kijker ongeveer 2 meter).... Toon meer
De verrekijker voldoet volledig aan onze verwachtingen. Wij zijn brildragend en hebben beiden een andere sterkte.Wij gebruiken de verrekijker om in het omringende landschap onze koeien in de gaten te... Toon meer
Mijn eerste verrekijker aankoop had een storing in de linker zijde de lens was niet OK hebben ze me uitgelegd en per direct kreeg ik de dag erna een nieuwe fantastisch wat een service! Zowel aan de te... Toon meer
Smirnoffstraat 8, 7903 AX, Hoogeveen, Nederland
- 0528232476
- info@folux.nl
- verrekijkers-online.nl
Eschenbach Adventure 8 x 25 monokulai
Zeer snel de gevraagde informatie ontvangen. Perfecte levering.
zeer tevreden
héél wat mogelijkheden , kanalen , om uw bestelling vlot te ontvangen
eenvoudig om te bestellen , héél duidelijk
vlotte kanalen waar we onze bestelling kunnen ophalen
sms bericht dat de bestelling klaar ligt op gevraagde adres
keuze van betaling die bij mij paste
allemaal goed
ik zal nog via deze weg bestellen. :-)
Goede prijs kwaliteit
Verrekijker voor mezelf en 1 voor mijn zoontje, alle 2 uitstekend.
Prima!
Duidelijke website, mooie collectie in alle prijsklassen dus voor ieder wat wils. Zoals wordt beloofd: voor 15.00 uur besteld, de volgende dag in huis.
Toppers die Boyz & Girlz van Verrekijkers-online.
Goed, Goedkoop, en als klap op de vuurpijl... een bliksemsnelle gratis levering!
De ontvangen Helios Mistral WP6 10x50 is trouwens fenomenaal.
correcte prijs en levering
snelle en correcte levering, enkel betalingsmogelijkheden mogen nog wat uitgebreider.
Goede informatie, doen wat men belooft
Snel volgens verwachting geleverd.
prima service
prima service van een zo te merken professioneel bedrijf
Superkijker!
Supersnelle levering, op tijd voor verjaardag. Verrekijker boven verwachting! Heel blij mee
Snel binnen
Snelle levering, product in goede staat, geen ervaring met after sales/service
snel en accuraat afgehandeld
duidelijke catalogus, eenvoudige bestelprocedure, goed betaalprocedure, goed communicatie inzake aflevering.
Prima voorlichting en fijne kijker
T is moeilijk van een afstand te beoordelen hoe een verrekijker ervaren zou worden. Gewoon meerdere besteld en vergeleken. Ook vooraf geïnformeerd over de kijkers. Een week uitproberen en de fijnste houden. Zonder al te veel gedoe. Werkt prima.
Zeer snelle levering en keurig verpakt
De door mij bestelde verrekijker had ik de volgende dag al in huis, en was zorgvuldig verpakt. Aan te bevelen!
Tevreden
Gewoon helemaal tevreden ,alles volgens afspraak verder nergens op aan
te merken.