De klantenservice is super betrokken en snel. Ik had per ongeluk het verkeerde product besteld, maar toen ik belde werd ik direct geholpen. De telefoon werd snel opgenomen en alles was zo geregeld. Ec... Toon meer
Geweldige service. Met drie keukendeurtjes langs voor kleurenscan en tester. Er is uitgebreid aandacht besteed om een kleur te maken die identiek is aan de kleur van de deurtjes Aardige mensen met... Toon meer
De service is goed, het bestellen gaat goed, maar het bestellen van compete dozen radiatorkwasten , in ons geval nr.65, is niet goed geregeld bij Versluis. Meestal zitten de kwasten losse stort,... Toon meer
De bestelling is in 2 x binnengekomen. PostNL heeft de levering gesplitst, vraag me niet waarom. Maar de levering is verder prima verlopen.
Sinds 1946 dé betrouwbare specialist en leverancier in verfbenodigdheden.
Flensburg 11, 2993 LS, Barendrecht, Nederland
- +31 180 61 74 11
- info@versluis.nl
- versluis.nl
Versluis hielp ons prima
Versluis heeft ons prima geholpen om de eerste stappen te zetten op een gemeenschappelijk pad dat hopefully gaat leiden ( en niet lijden) tot wat wij zouden willen noemen : Fruitfull partnership.
Geweldig bedrijf
Geweldig bedrijf. Levert supersnel, is heel scherp met de prijs en goede communicatie door en met de medewerkers.
De service is goed,maar................
Meestal zitten de kwasten losse stort, met verschillende maten in één grote doos.
Maar wij willen voor jullie gemak en voor ons gemak complete ongerepte volle dozen bestellen, ( bijv. 216 stuks van 1½" in doos) zodat jullie en wij de zaak niet na hoeven te tellen en in ene keer de doos in het schap kunnen zetten.
Het doet ons best een beetje verdriet, dat we dat jullie tot nu toe niet duidelijk hebben kunnen maken.
Met vriendelijke groet, Dingeman Steijn - Oliehandel Steijn BV - Yerseke (ons klantnummer 800106)

Antwoord van Versluis paint & non-paint B.V.
Zeer prettige samenwerking
Zeer prettige samenwerking, er wordt altijd een oplossing gevonden.
Persoonlijk contact is ver te zoeken…
Persoonlijk contact is ver te zoeken binnen deze firma, die steeds meer bezig is de klanten via een robot (web) te bedienen!
Top firma!
Top firma!
Doe al jaren zaken met dit bedrijf en altijd keurig voor elkaar, voldoende voorraad en snelle leveringen!
Ga zo door
Ga zo door, zorg er alleen nog voor dat je je op de site kunt zien wat er nog in backorder staat.
vriendelijke mensen en snelle levering
vriendelijke mensen en snelle levering, tevens een ruim assortiement

Antwoord van Versluis paint & non-paint B.V.
Prima in orde
Vrijdagmiddag een bestelling geplaatst en gisteren netjes geleverd.