Super!
Levertijd duurde een beetje lang. Maar een super lekkere trui en goede kwaliteit!

Antwoord van Vescarte
Je hoeft niet het pad te volgen dat de wereld je verteld te volgen. Om je volledige potentieel te benutten, moet je jezelf van de meningen afsluiten en onbegrensd in jezelf geloven. Mensen hebben gehoord van de kracht van de geest, maar soms is het belangrijk om een symbool te hebben om ons te herinneren aan wie we zijn en wat we willen bereiken. Het is onze verantwoordelijkheid om deze symbolen in ons leven te plaatsen en dat is waar Vescarte over gaat. Wij zijn een in Nederland gevestigd streetwear-merk dat kleding en accessoires van hoge kwaliteit levert die je zullen herinneren aan wie je bent en om Vescarte te zij in jouw eigen wereldreis. We streven ernaar dat onze betaalbare streetwear een productieproces heeft dat geen schade aanricht. Vescarte is een merk dat staat voor een toekomst die we allemaal willen – zonder twijfels leven in een wereld waar we trots op kunnen zijn. We halen onze inspiratie uit streetwear, activewear en mensen die het leven ten volle leven. Een leven leiden zonder twijfel vereist moed en consistentie, vasthouden aan een community die je aanmoedigt en je constant begeleidt helpt hierbij. We willen dat je lid wordt van onze community welke erop is gericht om jou je beste leven vol avontuur te helpen leiden. In onze kleding voel je je veiliger risico's te nemen. Draag kleding waarmee je je beste zelf kunt zijn.
Hoofdstraat 32, 9531 AG, Borger, Nederland

Antwoord van Vescarte
Snelle levering en topkwaliteit! Zeer tevreden een echte aanrader!