Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

PAS PÅ. Brugte dem til en kunde. De har ikke styr på noget, efter at have fået slebet og malet gulv kunne branddør ikke åbnes, farven var forkert, skulle have besøg 14 dage før for at gennemgå opgave... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super godt oplevelse Vi skulle have lavet epoxy gulv i garagen. Som det eneste firma vi havde fat i - kom sælgeren ud og så på gulvet og vurderede. Andre sendte blot et hurtigt tilbud. Han l... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg brugte Veslas produkter til at lave en solid epoxy-belægning i mit værksted, privat. Jeg har fået solid og meget professionel vejledning fra dag 1 og helt indtil det færdige gulv var klar til brug... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har fået lavet gulvet på to værksteder og en garage med tre porte, riste i gulvene, skydedøre, teknikrum mm. og alt står bare SÅ FLOT ! Vesla sendte to mand ud i tre dag - og udover de to medarbejd... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Bouwmateriaal groothandelaar
  2. ook in
  3. Gebouwrestaurateur

Geschreven door het bedrijf

Overfladebehandling af betongulve med epoxymaling, salg af epoxyprodukter, også til private. Se www.vesla.dk

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

3,9

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har benyttet Vesla flere gange

Jeg har benyttet Vesla flere gange. Top professionelt i personlig service samt faglighed. Denne gang lå ansvaret for gulvlægning hos Claus Jensen. Jeg kan varmt anbefale virksomheden samt Claus.

6 juli 2021

Hej
Vi er glade for at du har taget dig tid til at anmelde din oplevelse hos Vesla 1000 tak.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Lidt spøjst at anmelde et firma vi…

Lidt spøjst at anmelde et firma vi egentlig ikke har benyttet.
Sagen er den at vi skulle have et polyurethan gulv. Vesla havde desværre ikke tid indenfor vores korte frist (og tak for at være ærlige omkring det!)
De henviste dog til at firma. Vi valgte dog et helt 3. og havde en noget 'speciel' oplevelse. Vi endte med en masse spørgsmål. Forsøgte med en mail til Vesla selvom de jo ikke havde lavet gulvet. 5 min ringer de og siger de kan kommer forbi om 10min.
Forklarede at det jo slet ikke var dem der havde lavet gulvet :)
Det til trods kom en yderst kompetent medarbejder ud lidt efter. Han så vores gulv og gav super vejledning/information om polyurethan gulve. Stadig med respekt for konkurrenten der havde lavet gulvet. Det er godt nok god service, og på den baggrund anbefaler vi Vesla :)

10 juni 2021

Super god service

Super god service. Dygtigt fagpersonale.

3 juni 2021

SUPER go service

SUPER go service. Flotte gulve. Kommer til tiden. Alle aftaler overholdte

28 mei 2021

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Med passion og godt håndværk kommer man langt

Vi har fået lagt nyt gulv af Vesla i vores restaurant. Det har fra første møde med Gert, til det endelige resultat været en rigtig god oplevelse.
Jeg oplevede kun dygtige og passioneret mennesker, der var styr på koordineringen og deres arbejde.
Det endelige resultat er SÅ flot, nemt at vaske og dejligt at gå på.
Alt i alt en kæmpe tak til Gert, Brian og særligt Daniel som lavede gulvet.
Med passion og godt håndværk kommer man langt. TAK

6 mei 2021

Godt arbejde

Arbejdet blev udført som aftalt og resultatet lever til fulde op til mine forventninger.

6 mei 2021

Super godt oplevelse

Super godt oplevelse

Han lavede en konservativ beregning, hvor der var taget højde for mulige nødvendige tiltag - så vi ikke blev negativ overrasket. Derfor blev regningen ca. 4.000 kr. billigere i sidste ende end forventet.

Vi vil derfor gerne anbefale Vesla, særligt pga. deres professionelle tilgang til det hele.

15 april 2021

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

skulle have fjernet gammelt tæppe

skulle have fjernet gammelt tæppe, og malet gulvet.
de udførte et godt arbejde.

12 april 2021

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har fået en fin vejledning og en god…

Har fået en fin vejledning og en god betjening

1 april 2021

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Super flot resultat og enormt dygtige…

Super flot resultat og enormt dygtige folk til at udføre opgaven.

23 februari 2021

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Meget dårlig “service”

Har fået lavet et garagegulv. Det er umuligt at holde rent og der er limrester (hvide plamager) flere steder men værre er, at almindelige sandkorn og smeltevand osv fra bilen laver store grimme plamager - som IKKE er til at rense væk. Firmaets svar ved henvendelse, var at jeg skulle leje en gulvrenser hos et tæppefirma, ved behov (altså hver dag? eller hver uge?) og da jeg selvsagt påpegede, at dette virker urealistisk at skulle gøre så ofte - og hvortil jeg spurgte, hvorfor vi ikke har fået instrukser om, at gulvet kræver ualmindelig EKSTRA vedligehold - så sagde “servicemanden Gert” at han ikke ville tale mere og smækkede røret på 🤷‍♀️

18 februari 2021

Hej Maria-Louise Bisgaard Meinertz

Øv, vi er kede af din anmeldelse af os og dine problemer med dit gulv
jeg har kigget lidt på sagen og kan se at dit gulv er lagt i maj 2018.
har man problemer med et nylagt gulv er det vigtigt at bruge den normale reklamationsret.

derudover har jeg selvfølgelig talt med den medarbejder du talte i telefon med
jeg forstå han har tilbudt du kan sende
en mail, med beskrivelse og billede dokumentation af dine problemer.
især efter jeres samtale som for vores medarbejders side ikke stemmer overens med din udlægning
vi ser frem til at modtage din mail og vil meget gerne komme med et forslag til rengøringen af gulvet.

Med Venlig Hilsen
Henrik Holck
Vesla A/S

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde en rekl. På vores gulv 1,5 år efter afleveringsdag for projektet (køkkengulv) men ingen problemer der, de kom og lavede helt ny overflade UB.

8 februari 2021

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fungere fint!

1 februari 2021

Hurtig og korrekt

27 januari 2021

Lalandia

Fantastisk hjælp til at vælge den rette belægning til bassinbund, super godt arbejde som til fulde levede op til vore forventninger.

22 januari 2021