Olen vuoden etsinyt deodoranttia vaihdevuosioireisiin. Koko ajan siirtynyt voimakkaampiin apteekkien antiperspirantteihin löytämättä apua. Päätin kokeilla jotain ihan muuta - Vessin Whole Body Deodor... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Koko vartalon deodorantti: tuoksu on miellyttävä raikas, usein pitää hajut poissa. Välillä kainalot jäävät tahmeiksi. Jos kainaloiden iho on vähänkin ärtynyt, silloin tämä tuote ei sovi vaan alkaa ki... Toon meer
Aika kauan kesti toimitus, toki ei ole teidän vika. Deodoranttipullo on muuten hyvä, mutta suuri - korkista!!!! Ainetta tursuaa tuubista aika paljon kun korkin vetää pois menee suotta hukkaan, kierre... Toon meer
Aivan älyttömän hyvä tuote, ei ole vielä tullut vastaan sellasta mikä ois toiminu yhtä hyvin. Pitkästä aikaa on todella itsevarmaolo ku tietää että en enää käryä hielle vaikka kuinka lisäisi tuotetta... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vessi Finland 🫐 Pohjoismaista ihonhoitoa luonnon raaka-aineista 🇫🇮 Kehitetty Norjassa – valmistettu Suomessa 💚 Tehokas ja kestävä Vessi tulee suomen kielen sanasta vettä tarkoittavasta sanasta - Vesi Vessi yhdistää luonnon parhaat puolet tieteeseen ja teknologiaan laboratoriossa, ja tuloksena on korkeatasoista ihonhoitoa. Tuloksena on tuotteita, jotka tehoavat erilaisiin iho-olosuhteisiin ja ovat samalla hellävaraisia ja ystävällisiä ihon herkälle pH-tasapainolle. Kaikkiin tuotteisiin on lisätty maailman puhtainta vettä – arktista lähdevettä Suomesta.
Contactgegevens
Vraagt klanten om een review
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Olen käyttänyt tuotetta muutaman päivän…
Olen käyttänyt tuotetta muutaman päivän ja toimii todella hyvin. Tuoksu on mieto ja tunnen itseni raikkaaksi vielä seuraavana päivänä. Toimitus nopea (juhannus siinä välissä vähän hidasti) Suosittelen!
Nopea toimitus ilmaiseksi suoraan…
Nopea toimitus ilmaiseksi suoraan kotiin sekä hyvä tuote. Suosittelen.
Seerumi tuntuu tosi hyvältä iholla
Vessin gollageenujauheen palautuksessa…
Vessin gollageenujauheen palautuksessa jouduin maksamaan 16 e postikulut,minulle lähetettiin automaattisesti gollageenijauhe,en ollut tilannut jatkuvaa lähetystä,en ollut edes käyttänyt puoliakaan annospussista,kun jo lähetettiin uusi.
En suosittele kenellekään tilata vessiltä,joka laittaa asiakkaat maksamaan palautuksesta.
En ole käyttänyt tuotteitanne vielä…
En ole käyttänyt tuotteitanne vielä kauaakaan, mutta varsinkin Vessi ARCTIC GLOW C SERUM on tuntunut minusta erittäin miellyttävältä.
Teidän tuotteet ovat minulle uusi…
Teidän tuotteet ovat minulle uusi tuttavuus ja olen käyttänyt niitä vasta lyhyen aikaa, mutta olen tähän mennessä ollut todella tyytyväinen. Kasvovesi on ainut tuote, jota olen ihonpuhdistuksen yhteydessä kaivannut ja olenkin käyttänyt sellaista toiselta toimittajalta. Yt.Tiina Kontio
Tuotteen hyöty näkyy iholla kosteus…
Tuotteen hyöty näkyy iholla kosteus tuntuu palautuvan mutta myös nivelille eduksi jäykyys vähentynyt
Hyvät tuotteet ja nopea toimitus🤗
Hyvä asiakaspalvelu ja tuotteeseen olen…
Hyvä asiakaspalvelu ja tuotteeseen olen erittäin tyytyväinen
Tulee suoraan kotiin
Tulee suoraan kotiin. Tuotteet toimivat hyvin yhdessä. Jauhe, voide kaulalle ja seerumi
Toimiva asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu puhelimen kautta toimii, ja netin kanssa myös
Erinomaista !
Olen tyytyväinen Mut kaulavoide ei ole…
Olen tyytyväinen Mut kaulavoide ei ole niin tehokas kuin mainostetaan.
Toimiva tuote
Toimiva tuote
Olen käyttänyt kaulavoidetta pari kuukautta ja tulokset hyvät!
Tunnen yritystä vielä vain vähän
Tunnen yritystä vielä vain vähän. Olen tilannut 2 tuotetta, jotka ovat osoittautuneet sanansa mukaisesti toimivaksi ja voin suositella muillekin.
Tyytyväisyys
Kätevää, kun tuote tulee automaattisesti kotiin. Tarvittaessa tilauksen siirto käy helposti. Minulla 3 tuotetta käytössä. Varsinkin decolteen alue tuntuu/näyttää paremmalta. Seerumi on myös tasoittanut otsan juonteet lähes olemattomiin, mittarissa kuitenkin reilusti kymppejä.
Hyvät tuotteet, olen käyttänyt tuotteitanne kauan ja ollut tyytyväinen niihin. Nyt tilaamani tuote on uusi, joten en voi siitä sanoa vielä muuta kuin sen, että tuote tuntui heti miellyttävältä.
Mielelläni vastaisin, mutta osaan ainoastaan suomen kieltä
Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.