Vestbjerg Epoxygulve Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lige fået lavet de flotteste gulve i vores garage. Vi så udstillingen i Silkeborg for 2 uger siden og har allerede nu et gulv i garagen. Medarbejder var effektive og dygtige og resultatet per... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har netop fået lavet 60 m² flake gulv af Vestbjerg Epoxygulve, og det har været en fornøjelse hele vejen igennem. De har været yderst professionelle fra start til slut. Arbejdet blev udført til den... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har fået lavet gulv af 2 omgange. Først i dobbelt garage og dernæst i vores værksted. Begge dele er udført til stor tilfredstillelse. Mødestabile, virkelig professionelle og rare gutter. Vi kan 100... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Gode priser, og vigtigst af alt overholder de deres aftaler. Flemming og Karsten gjorde en utroligt godt og flot stykke arbejde. Jeg vil uden bekymringer råde folk til at bruge Vestbjerg Epoxy gulv... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Vloerenlegger

Geschreven door het bedrijf

Vestbjerg Epoxygulve er din førende ekspert inden for specialdesignede gulvløsninger. Med mange års erfaring er vi højt specialiseret i alle former for overfladebehandlinger med epoxy, polyurethan, akryl og flydemørtel. Uanset anvendelsesområde, benytter vi altid den nyeste viden, der giver de bedste gulve på markedet.

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

42 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har haft den fornøjelse af at ha…

Jeg har haft den fornøjelse af at ha Claus til at lave et lækker PU gulv med Mat look i et værksted for mig, flink og imødekommende til alle mine spørgsmål, samt hurtig og grundig i sit arbejde, derudover er resultatet også rigtig fint, og ser super skarpt ud i rummet.

21 oktober 2023
Review zonder uitnodiging
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi havde bestilt et newyorkergulv hos…

Vi havde bestilt et newyorkergulv hos Vestbjerg Epoxygulve, og selvom vi bestilte gulvet 2 måneder før, og på trods af, at der var 4 besøg af medarbejdere fra virksomheden i perioden op til skæringsdatoen, så ende firmaet med at springe fra opgaven 2 dage efter de skulle være gået i gang.

5 dage før den aftalte dag, ringede chefen og sagde, at gulvet sandsynligvis kke var tørt nok, og at vi burde have en plan B. Vi bad ham sende en af sine folk ud og måle fugtigheden i gulvet, og 3 dage før den aftalte dag kom en af folkene og målte fugtigheden. Alt var godt, og vi gennemgik rummene med medarbejderen, som gav grønt lys.
På selve dagen blev vi ringet op af en medarbejder, som ville komme forbi og "kigge på gulvet". Han kom forbi og kiggede, og godkendte det hele med et enkelt forbedringsforslag, og fortalte, at de selv ville medbringe nogle LED-lys, fordi vi kun havde arbejdslamper i kælderen.
2 dage efter (altså 2 dage senere end skæringsdatoen) kom indehaveren med to mand, som efter at have pakket et par af deres ting ud og gennemgået kælderen, fortalte han at de ikke kunne lave gulvet alligevel, blandt andet fordi der manglede lys (!), og at vores vinduer i 2 af rummene ikke var kommet. Da vi spurgte om vi så kunne nøjes med at lave Newyorkergulve i de rum, som ikke manglede vinduer, fik vi at vide, at det slet ikke kunne betale sig for dem, og at det ville blive alt for dyrt pr m2.

Det er fair nok, at de ikke kan lave gulvene, hvis der mangler vinduer og lys, men vi har svært ved at forstå, at vi ikke fik den melding fra starten - eller at hverken medarbejderen som kom 3 dage før eller medarbejderen på dagen fortalte os noget. Så havde vi haft tid til at få vores håndværkere til at lave en løsning.

For os har det betydet, at vi kommer til at flytte ind i et hus uden belægning på gulvet i kælderen, og at vi på et tidspunkt kommer til ikke at kunne gå på gulvet i 14 dage (her ligger vores badeværelse, så det skal nok blive en udfordring). Desuden føler vi os til grin, fordi vi har knoklet i døgndrift og presset håndværkere til at blive færdig, så betongulvet kunne støbes 28 dage før der skulle laves NewYorkergulve… som nu ikke kan blive lavet alligevel.

Men som chefen sagde, ”så kan vi jo altid bare lægge et trægulv…”

Det er dårlig kommunikation og dårlig kundeservice, og vi føler os virkelig ladt i stikken af firmaet, som for os virker upålidelige og fortravlede.

16 augustus 2022
Review zonder uitnodiging