Bortset fra små mangler i oplysninger, har det været en gennemført god oplevelse og fornøjelse at leje og afhente vores bil hos VestergaardGO. Fra indledende mails med kontoret omkring spørgsmål til... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Er blevet ualmindelig godt behandlet af VestergaardGO I første omgang ”glemte” jeg at indlevere bilen til aftalt sted, svar "ikke noget problem vi forlænger blot i 3 mdr. til samme pris". Syns ge... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
En fin kundeservice og en fin leasingbil. To hår i suppen: - Det er lidt dyrt at tilkøbe vinterdæk – og i forhold til den årstid, vi går ind i, virker det ikke som en særlig retvisende månedspris,... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Hos VestergaardGO kan du lease en eller flere biler i kortere eller længere perioder med en kort bindingsperiode - det kalder vi for korttidsleasing. Vi tilbyder privatleasing og vi har gjort det let for dig ved at droppe udbetalingen og lave en løsning, der inkluderer både forsikringer og afgifter.
Contactgegevens
Smedeland 22, 2600, Glostrup, Denemarken
- kundeservice@vestergaardgo.dk
- vestergaardgo.dk
Great service
En rigtig positiv oplevelse
Fra indledende mails med kontoret omkring spørgsmål til lejen over afhentningen hos den utroligt og servicemindede Michael Lykke i Nærum til den ærlige opfølgning efter afhentningen.
Alt i alt en rigtig god oplevelse.
To hår i suppen
En fin kundeservice og en fin leasingbil.
To hår i suppen:
- Det er lidt dyrt at tilkøbe vinterdæk – og i forhold til den årstid, vi går ind i, virker det ikke som en særlig retvisende månedspris, der optræder på siden med de modeller, der er at vælge imellem, da de alle har sommerdæk på og dermed fremstår som billigere løsninger, end de reelt er.
- Det er dyrt at afhente leasingbilen alle andre steder end Kolding.

VestergaardGO - god oplevelse
Tilfældigt opdagende jeg at Vestergaard har konceptet VestergaardGO.
Det har indtil nu været en god oplevelse. Ligefra bestilling til udlevering af bilen har svartid og service været i top.
Kan klart anbefales hvis du står og mangler en midlertidig bil i en periode.

Antwoord van VestergaardGO.dk
Jeg er tilfreds med bilen
Jeg er tilfreds med bilen, men klimaanlæget skal hen og opdateres, da det ikke køler nok, hvis det er varmt i vejret. Jeg har talt med firmaet og kommer med bilen d. 10/6.
DACIA Dj 21122
Med venlig hilsen
Ruth Belchuke

Antwoord van VestergaardGO.dk
Der manglede en person fra Vestergaard…
Der manglede en person fra Vestergaard Go, da vi mødte op (vistnok sygdom), men Farshad fra Vestergaard Biler var supergod til at træde til og redde situationen. Han kunne også svare på vores spørgsmål eller finde en, som kunne.

Antwoord van VestergaardGO.dk
Syntes jeg har fået helt fantastisk…
Syntes jeg har fået helt fantastisk service. Nemt at bestille bilen, altid god service når man ringer og har spørgsmål. Overvejer faktisk at bruge det fast, istedet for at låse sig til 1 bil i 3 år.
Joan Bernholm

Problemfrit forløb
Indtil nu har jeg har et problemfrit forløb, der passer fint til mit behov til en fair pris. Jeg har mødt en god og imødekommende service.

Leasede en Polestar
Leasede en Polestar, men VestergaardGO glemte at få aktiveret Clever-abonnementet den dag jeg hentede bilen, så jeg måtte selv have fat i Clever, der fik sendt en brik med kvikpost. Derudover finder jeg selv ud af gennem Clever, at forhandleren ikke havde bestilt en ladestander som ellers aftalt ved afhentningen. Dermed blev den del yderligere forsinket.
14 dage efter afhentningen af bilen får jeg dels endnu en Clever-brik med et nyt abonnement og samtidig får jeg over to dage to ordrebekræftelser på at jeg har bestilt yderligere to biler...(og det håber jeg ikke jeg har).
Har naturligvis videresendt ordrebekræftelserne og spurgt til hvad der er gang i, men har i skrivende stund ikke hørt noget.

Useriøst
Useriøst.
Langsom betjening. Forkert rækkefølge på dokumenter. Forkerte konklusioner og arrogant betjening.
Spar dig selv for bøvlet og bestil dine biler et andet sted. Det endte vi med.

Altid god behandling
Altid god behandling, hurtigt svar på mail og de har bare styr på det hele. Vi har leaset biler to gange og endda med forlængelse af aftalen - Vestergaardgo får stor ros herfra også ved afleveringen af bilen til gennemgang ved afslutning af aftalen. Vi kommer nok igen en anden god gang og anbefaler helt sikkert Vestergaardgo til andre, vi kender.

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.