Sinds een paar weken gebruiken wij ArthroShine voor onze 6 jarig Labrador Pip die zware artrose heeft in haar voorpoten. En we zijn echt heel tevreden met het resultaat. Ze staat zoveel soepeler op en... Toon meer
Supplementen ten behoeve van het welzijn van je trouwe viervoeter. Honden, katten en paarden. Ontwikkeld door dierenartsen.
Televisieweg 155, 1322 BH, Almere, Nederland
- info@vetathletics.nl
- vetathletics.nl
Goed stevig verpakt snelle bezorging
Compliment voor VetAthletics
Toen ik bestelde deed de website vreemd (nu nog dus daar moeten ze wel iets aan gaan doen, er worden verkeerde producten in de winkelmand geplaatst), maar ik dacht dat het juiste artikel was besteld. Helaas bij ontvangst bleek dat ik het verkeerde had ontvangen. Contact opgenomen via app en gelijk reactie terug. Van VetAthletics mocht ik het artikel terugsturen en hun hebben het juiste naar mij gestuurd. Vandaag pakketje ontvangen, blij mee.
Goed product
We gebruiken het poeder voor onze hond al een aantal jaren en nog steeds naar volle tevredenheid. We geven haar 2 schepjes per dag vermengd met iets water. Ze heeft HD en in haar linker schouder heeft ze artrose. Door het poeder loopt ze veel beter en is ze vrolijker.
Duidelijk positief verschil!
Ik ben ontzettend blij met de resultaten van ArthroShine van Vetathletics! Na twee weken gebruik bij mijn paard merk ik duidelijk verschil. Mijn paard had last van stijfheid en was soms wat traag bij het opstarten, maar na het toevoegen van ArthroShine aan zijn dagelijkse voeding, zie ik dat hij veel soepeler beweegt en met meer energie rondloopt. Zijn algemene mobiliteit is enorm verbeterd en hij lijkt zich veel comfortabeler te voelen tijdens het rijden. Ik ben echt onder de indruk van hoe snel het product effect heeft gehad en kan het absoluut aanraden voor andere paarden die behoefte hebben aan gewrichtsondersteuning!
Het werkt, daar gaat het om
Bestellen gaat er gemakkelijk, maar belangrijker: het werkt. Ruim een jaar gebruikt mijn bijna 13,5 jaar oude bruine labrador Bink VetAthletics. Zonder had hij waarschijnlijk 13 jaar niet gehaald....
Zeer vriendelijk geholpen was iets mis…
Zeer vriendelijk geholpen was iets mis gegaan snel opgelost mijn dank
een bedrijf dat nog persoonlijke…
een bedrijf dat nog persoonlijke service biedt. Alles is keurig verzorgd, snel antwoord op je mail en snelle verzending. Dikke plus!
Prima service
Prima service, er ontbrak 1 pot in mijn bestelling maar dit werd zonder problemen nagestuurd.
prima opgelost!!
de 1e zending is nooit aangekomen. Mailtje gestuurd en direct opnieuw verzonden. De volgende dag had ik het, Nu nog hopen dat het goed werkt voor de oudjes
Excellente service
Snelle service en bovendien meteen bellen als je een vraag hebt, i.p.v. zo'n onpersoonlijke chatbot.
Heb nu 2x achter elkaar wat besteld…
Heb nu 2x achter elkaar wat besteld waarbij ipv 2 potjes in de verpakking er 1 in zat. Vervelend omdat het de verpakking wel zo groot is dat er 2 in kunnen. Of er is iets misgegaan bij het verpakken of onderweg. Nu moeten ze er maar op vertrouwen dat ik de waarheid vertel. Facturen worden ook niet meegeleverd terwijl dat bij de verpakking in zou zitten. Gelukkig krijgen we alles wel nageleverd maar het zou prettig zijn als alles keurig geleverd zou worden.
Het product zijn we verder helemaal tevreden mee. Werkt prima.👍

Antwoord van VetAthletics NL
Het product zeer snel ontvangen !