Det fast sted vi kommer til dyrelæge hos kender stedet og personalet som et klar fordel ved når vi kommer det giver en trykhed
Har vid 2 olika tillfällen fått kontakta djurkliniken då vi fått våra whippettikar sjuka en gång enögon skada och vid diarré och kräkningar då vi varit på semester på Själland . Vänlig hjälpsam och du... Toon meer
Celine som var dyrlæge juleaften var simpelthen så sød, dygtig og forstående. Hun forklarede og undersøgte alle muligheder for os da vores hund havde fået livmoderbetændelse. At det så desværre ble... Toon meer
Akut tid som vi fik med selvfølgelighed. Søde medarbejdere tog imod os og super sød Dr Dyr som grundigt behandlede min hund samtidig med hun forklarede alt hun så og gjorde og vigtigt hun talte med h... Toon meer
Hos Gørlev Dyreklinik tager vi os af familiens dyr i Gørlev, Slagelse og Vestsjælland. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.
Ulstrupvej 21, 4281, Gørlev, Sjælland, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 69% van zijn negatieve reviews beantwoord

Antwoord van VetGruppen - Gørlev Dyreklinik
vi fik en god behandling, og lægerne er rigtig gode til at behandle vores hund.

Antwoord van VetGruppen - Gørlev Dyreklinik
Det er altid en god behandling min hund får og har man spørgsmål , bliver man altid taget seriøst

Antwoord van VetGruppen - Gørlev Dyreklinik
Det fungere bare hver gang og alle er søde og imødekommene

Antwoord van VetGruppen - Gørlev Dyreklinik
Dygtigt og rigtig god behandling. Kan klart anbefale dem🙂

Antwoord van VetGruppen - Gørlev Dyreklinik
Møder rigtig dygtige og venlige dyrlæger og personale er rigtig kompetente
Hvis man har fået opereret sin dyr ringer de og spørger om det har det godt det er virkelig betryggende
Kan anbefale Gørlev Dyreklinik

Er behandlet godt og professionelt at dyrlæger og personale gennem 30 år

Antwoord van VetGruppen - Gørlev Dyreklinik
At søde at snakke med i telefon eller på klikkniken ☺️🐶

Antwoord van VetGruppen - Gørlev Dyreklinik
God oplevelse selv om det var en kat der skulle aflives