Bedrijf heeft geantwoord
Det var nemt at komme i telefonisk kontakt, god service over telefonen. Dyrlægen kom som aftalt til tiden og virkede oprigtigt interesseret i min hest og dens helbred. Og prisen holdt sig til det af... Toon meer
Kunne have flere tider
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg vil altid anbefale Kørende Dyrlæge. Vi har haft dem siden Holly var hvalp og har været på utallige besøg igennem hendes første 2 år, (og også ofte efterfølgende) blandt andet fordi hun har... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hos Kørende Dyrlæge tager vi os af familiens dyr i Broager, Sønderborg og Sønderjylland. Vi går op i at levere tryghed, omsorg og nærhed til vores klienter og patienter.
Storegade 26, 6310, Broager, Syddanmark, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 68% van zijn negatieve reviews beantwoord
Vi siger tusind tak for fantastisk hjælp i lørdagsvagten🙃.Fødslen var gået i stå på vores hund.Men Bitten fik den sidste hvalp ud uden kejsersnit 😍og den var levende.Så vores resultat blev 5 sunde små Cairn Terrier.
Vi kan klart anbefale den kørende dyrlæge.

Antwoord van VetGruppen - Kørende Dyrlæge Broager
Jeg vil altid anbefale Kørende Dyrlæge.
Vi har haft dem siden Holly var hvalp og har været på utallige besøg igennem hendes første 2 år, (og også ofte efterfølgende) blandt andet fordi hun har haft en legetøjsmus siddende fast da hun kun var et par måneder gammel, men også fordi hun generelt er utrolig sart, samt har allergi.
Alle gange vi har været forbi dr. dyr, er vi blevet mødt af professionelle fagpersoner, der her været der for os og hende, mødt os med smil, forståelse og empati og oprigtigt virket rigtig glad for når Holly kom forbi med sin logrende hale og vokale 'god dag'.
Der har på intet tidspunkt været nogle problemer med behandlingen, hverken hos klinikken i Broager og ej heller i Sønderborg, hvis der har været noget, har vi haft ringet ind og de har fikset det med det samme, uden problemer, men det er nu sjældent vi har oplevet det.
Var det Holly der skrev denne anmeldelse, vil hun nok særligt give et tak til Birgitte, Rina og Gitte, de tre personer har hun især været glad for, som også nok har været dem der har behandlet hende mest, især som hvalp.
Men uanset, er al personale simpelthen fantastiske! De tager sig altid god tid til og besvare vores spørgsmål, og god tid til Holly, hvilket vi er så taknemmelige for.
De får min (og Holly's) varmeste anbefaling!

Antwoord van VetGruppen - Kørende Dyrlæge Broager
Min lille hund bliver behandlet godt hos jer, og det er jeg meget glad for.

Antwoord van VetGruppen - Kørende Dyrlæge Broager
Havde både en hund og en kat med til dyrlægen. Dyrlægen var hurtig, effektiv og vi fik en rigtig god behandling.

Kompetente og høflige medarbejdere
Vores kat blev tilset for orm, og vi fik behandling samme dag.
5/5 god behandling :)

Antwoord van VetGruppen - Kørende Dyrlæge Broager
Rigtig gode dyrlæger og personale.
Meget tilfreds med dem.

Antwoord van VetGruppen - Kørende Dyrlæge Broager
Rigtig god service. Fik tid til kliniskhandelsundersøgelse, så vi kunne få købt vores drømme pony, trods jule bemanding og travlhed.

Antwoord van VetGruppen - Kørende Dyrlæge Broager
Vi har lige været hos dem for et check af vores nye hundehvalp. Uden at ha bestilt tid så pressede de ham ind. Han fik et grundigt check. Vi er så tilfredse med dem. Meget søde og imødekommende og professionelle.

Antwoord van VetGruppen - Kørende Dyrlæge Broager
Altid god service og man for altid gode råd og vejledning når man spørger om noget man er i tvivl om.

Antwoord van VetGruppen - Kørende Dyrlæge Broager
altid venlig kompenent rådgivning og behandling altid i trygge hænder

Antwoord van VetGruppen - Kørende Dyrlæge Broager
Og prisen holdt sig til det aftalte

Antwoord van VetGruppen - Kørende Dyrlæge Broager
Dygtige dyrlæger og søde klinikassistenter,vi er altid tilfredse med behandlingen af vores dyr

Antwoord van VetGruppen - Kørende Dyrlæge Broager
Dygtig dyrlæge, der vidste, hvordan min 5 årige dværg-puddel skulle lokkes ud af sit gem for at give ham vaccinen.Jeg fik også svar på alle mine spørgsmål.

Antwoord van VetGruppen - Kørende Dyrlæge Broager
De er altid søde og imødekommende når man kommer og utroligt gode med min hund chief😍

Antwoord van VetGruppen - Kørende Dyrlæge Broager
I er altid klar, professionelle og meget kompetente i jeres arbejde med dyr!