VetGruppen - Ribe Dyreklinik Reviews

TrustScore 5 uit 5

Industrivej 30B, 6760 Ribe, Syddanmark, DK

God forklaring med hvad der skulle ske med Hubert @ Han har det godt igen efter operationen! Flotte piger i stramme hvide bukser! Dejligt at se ! Vh.Jens Simonsen Enkemanden fra Ribe området nu Rønneb... Toon meer

Var inde hos Jens, han skulle kigge på en kikærte stor knude i lysken på min Puddel Pjuske som er 14,5 år. I december havde Pjuske fået opereret nogle gamle tandrester ud, som sad i gummerne, han bl... Toon meer

Denne her gang var en rigtig god oplevelse, dyrlægen tog sig rigtig god tid til vores hund Teddy, han er lidt nervøs og kan godt reagere negativt men fordi dyrlægen var tålmodig gik det rigtig godt 😊... Toon meer

Anbefaling af dyrlæge Jeg vil varmt anbefale denne dyrlæge! Fra første besøg følte vi os utrolig godt taget imod – både jeg og min lille hund. Personalet er professionelt, omsorgsfuldt og tyd... Toon meer

1. Dierenarts
  2. Dierenkliniek
  3. Dierenarts voor noodgevallen

VetGruppen er en sammenslutning af dyreklinikker og dyrlæger over hele landet. Vi vil være hele Danmarks dyrlæge som garant for Tryghed, Omsorg, og Nærhed når du har behov for en dyrlæge.

• Industrivej 30B, 6760, Ribe, Syddanmark, Denemarken

• 75410300

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

Heeft 72% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

1.935 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bare de bedste !

Super søde og professionel personale. Altid klar med et smil og gode råd,hvis det er nødvendigt.

4 oktober 2025

Kære Pia,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er glade for, at du oplever vores personale som søde og professionelle. Det betyder meget for os, at vi kan give dig gode råd og et smil med på vejen.

VI håber i får en god dag
Mvh Ribe Dyreklinik

God oplevelse.

Fordi det altid er en god oplevelse at komme hos jer.

11 september 2025

Antwoord van VetGruppen - Ribe Dyreklinik

Dejligt at læse Hans. God dag til Jer.

God service

God service. Ringer og forklare hvad der er lavet

8 september 2025

Antwoord van VetGruppen - Ribe Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen Poul. God dag til jer.

Veluddannet personale

Veluddannet personale. God betjening. God kontakt til min hund.

31 augustus 2025

Antwoord van VetGruppen - Ribe Dyreklinik

Tusind tak for din fine anmeldelse Gurli, den er vi glade for. I må have et godt efterår.

Professionel behandling

Hurtig tid til undersøgelse. Omsorgsfuld undersøgelse og profesionel behandling.

31 augustus 2025

Antwoord van VetGruppen - Ribe Dyreklinik

Tusind tak for din fine anmeldelse Birthe, den er vi glade for. I må have et godt efterår.

At hund og jeg blev godt modtaget

At hund og jeg blev godt modtaget. At jeg fik en god vejledning ang. forhudsbetændelse og hvad/hvordan jeg skulle gøre. Hunden fik årligt sundhedstjek og vaccine

27 augustus 2025

Antwoord van VetGruppen - Ribe Dyreklinik

Tusind tak for anmeldelsen Mona. Dejligt at læse, at du har været tilfreds med behandlingen. Rigtig godt efterår til jer.

super service

Altid god behandling når man kommer, både for mennesker og dyr

30 augustus 2025

Tusind tak for anmeldelsen Bendt

Ribe dyreklinik har Chilli og jeg haft…

Ribe dyreklinik har Chilli og jeg haft stor glæde af gennem snart 13år.
Tryg ved stedet, god hus atmosfære.
Stedet er fagligt velfunderet

27 augustus 2025

Antwoord van VetGruppen - Ribe Dyreklinik

Tusind tak for den fine anmeldelse Bente, den er vi enormt glade for. Vi ønsker jer god dag herfra.

Jeg for altid en god behandling når jeg…

Jeg for altid en god behandling når jeg kommer med min hund. Og hvis der er noget jeg ikke forstår, så giver de sig tid til at forklare tingene, så man roligt kan kører hjem med sit dyr.😊

20 augustus 2025

Antwoord van VetGruppen - Ribe Dyreklinik

Dejligt at høre Anja, tusind tak for anmeldelsen :-)

Fantastisk dyrlæge med hjerte og professionalisme

Anbefaling af dyrlæge

Jeg vil varmt anbefale denne dyrlæge! Fra første besøg følte vi os utrolig godt taget imod – både jeg og min lille hund. Personalet er professionelt, omsorgsfuldt og tydeligt passioneret omkring dyr. Vi fik god tid, grundige forklaringer og tryg behandling. Jeg er meget taknemmelig for den ro og støtte, vi blev mødt med – både under konsultationen og efterfølgende opfølgning. Det er en stor lettelse at vide, at mit dyr er i de bedste hænder.

Tusind tak for jeres fantastiske arbejde – vi kommer helt sikkert igen!

1 augustus 2025

Antwoord van VetGruppen - Ribe Dyreklinik

Skønt at læse, at i har haft et godt besøg hos os Monika. Selv tak, vi er glade for at vi kunne hjælpe jer :-) Vi håber i får en dejlig dag.